Προς το περιεχόμενο

Smartwatch για παιδί 9 χρονών.


Mifune

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ψάχνω ένα smartwatch για το ανηψάκι (9 χρονών). Η κύρια λειτουργία θα είναι να μπορούν οι γονείς να τον παίρνουν τηλέφωνο τώρα που θα πάει κατασκήνωση.

Καμία ιδεά?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από οσο ξέρω, στις κατασκηνώσεις δεν επιτρέπονται τα κινητά. Άρα θα χρειαστείς ένα που θα παίρνει SIM, άρα ξεκινάς από 150€ + για να πάρεις μια σωστή μάρκα.

Επιπρόσθετα, μπορεί να απαγορεύεται και αυτό, οπότε καλύτερα να ρωτήσει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ είχα πάρει το πρώτο smart watch με καρτα σημ ένα φτηνό σε στην δουλειά για να κάνω κλήσεις και να απαντάω καλό ήτανε αλλά ήθελε φόρτιση δυο ή τρεις την φορές την ημέρα. Δεν έβγαλε 4 μήνες και χάλασε.  Βέβαια σε σεζόν με νερά και πλύσιμο χεριών και πολύ άντεξε.  Μετά πήρα ένα άλλο από το εξωτερικό την Κάρτα σημ δεν τη δέχτηκε ποτέ.  Πολύ χονδρό και όμορφο και αυτό χάλασε σε 5μήνες ή 6 μήνες. Γενικά λέω τι χρειάζομαι ένα απλό ρολόι να βλέπω την ώρα να μην θέλει φόρτιση.  Και πήρα ένα ψηφιακό των 7ευρώ κινέζικο και είναι μια χαρά. Εξάλλου ούτε notification δεν ήθελα να αποσπάτε η προσοχή μου ούτε τίποτα.  Πραγματικά έχουν βγάλει διαφορά smart watch αλλά τόσα πολλά πράματα τι θα τα χρησιμοποιήσει κάποιος? Οπότε άποψη μου δεν είναι ο ανταγωνισμός που παίρνει ο ένας θα πάρω και εγώ για ομορφιά από την άλλη να βολέψει τον καθένα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...