jimp000 Δημοσ. 25 Ιουνίου Share Δημοσ. 25 Ιουνίου προσφατα εκανα αλλαγη προγραμματος απο 100αρα γραμμη σε οπτικη fiber 200 το προβλημα ειναι οτι δεν πιανω ποτε τα 200 Mbs η εστω κοντα εκει... μαξιμουμ 95Mbs τοσο επιανα και με την 100αρα γραμη και οχι οπτικη ινα το καλωδιο ειναι cat-5e μετα απο διαφορες δοκιμες ανακαλυψα οτι η καρτα δικτυου μου που ειναι ενσωματωμενη στην motherboard ειναι μεχρι ταχυτητα 100Mbs η ερωτηση ειναι η εξης.. καρτα δυκτυου καρφωτη στη motherboard? η καρτα δυκτυου εξωτερικη ΥΓ. Δεν εχω usb3 on board αλλα διαθετω καρτα usb3 καρφωτη παρακαλω τα φωτα σας.. ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
labros1995 Δημοσ. 25 Ιουνίου Share Δημοσ. 25 Ιουνίου Καλημέρα, Απο το παραπάνω screenshot προκύπτει η πληροφορία οτι όντως έχεις σύνδεση 100Mbits. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα οτι η κάρτα δικτύου σου δεν υποστηρίζει 1Gbps. Το πρόβλημα μπορεί να υπάρχει και λόγω του καλωδίου. Μπορείς να στείλεις εδώ το μοντέλο της μητρικής κάρτας του Η/Υ για να το κοιτάξουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimp000 Δημοσ. 25 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου σε ευχαριστω για την ανταποκριση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
labros1995 Δημοσ. 25 Ιουνίου Share Δημοσ. 25 Ιουνίου Η κάρτα δικτύου της μητρικής υποστηρίζει κανονικά Gigabit σύνδεση σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του κατασκευαστή απο την επίσημη ιστοσελίδα. Θα σου πρότεινα αρχικά να αλλάξεις καλώδιο ethernet μεταξύ του υπολογιστή και του router. Έπειτα κοίταξε αν άλλαξε το πεδίο που γράφει 100mbits στο screenshot σου. Το router που έχεις είναι νέο και σου το έδωσε ο πάροχος; Μπορείς ακόμη να χρησιμοποιήσεις το καλώδιο που περιέχει το κουτί του router, υποστηρίζει κανονικά gigabit σύνδεση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimp000 Δημοσ. 25 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου to router ειναι NOKIA και ολοκαινουργιο θα το ειχα κανει αλλα ειμαι περιπου στα 3 μετρα και το καλωδιο που μου εδωσε δε φτανει... αα ξεχασα να αναφερω οτι στη συνδεση παρεμβαλεται ενα switch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mene Δημοσ. 25 Ιουνίου Share Δημοσ. 25 Ιουνίου Η κάρτα σου όντως φαίνεται να υποστηρίζει gigabit: 3 minutes ago, jimp000 said: to router ειναι NOKIA και ολοκαινουργιο θα το ειχα κανει αλλα ειμαι περιπου στα 3 μετρα και το καλωδιο που μου εδωσε δε φτανει... αα ξεχασα να αναφερω οτι στη συνδεση παρεμβαλεται ενα switch Οκ τότε, τον βρήκες τον ένοχο. Επίσης, το πρόβλημα δεν είναι με τη fiber 200 που αναφέρεις στον τίτλο, αλλά με το τοπικό δίκτυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
labros1995 Δημοσ. 25 Ιουνίου Share Δημοσ. 25 Ιουνίου Τότε λογικά το switch που χρησιμοποιείς είναι 100mbits και δεν φταίει το καλώδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimp000 Δημοσ. 25 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου ok θα το παρακαμψω να δω αν οντως ειναι το switch Aμα το θεμα παραμενει παω σε αλλαγη καλωδιου? cat-5e η cat-6 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση labros1995 Δημοσ. 25 Ιουνίου Λύση Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 12 minutes ago, jimp000 said: ok θα το παρακαμψω να δω αν οντως ειναι το switch Aμα το θεμα παραμενει παω σε αλλαγη καλωδιου? cat-5e η cat-6 ? Μπορείς να το αντικαταστήσεις με κάποιο gigabit switch αν χρειάζεται να μοιράσεις και σε άλλες συσκευές. Και το cat 5e και το cat6 μπορούν να καλύψουν αυτη την ταχύτητα στην περίπτωσή σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 25 Ιουνίου Share Δημοσ. 25 Ιουνίου Δες και στα options της καρτας δικτυου αν μπορεις να το αλλαξεις απο 100 σε 1000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα