Προς το περιεχόμενο

Βανδαλισμοί σε δεκάδες Cybertrucks της Tesla από κάποιον που πραγματικά δεν συμπαθεί τον Elon Musk


nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η πρόσφατη έγκριση πακέτου αμοιβής ύψους 56 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τον Elon Musk από τους υποστηρικτές του φαίνεται να μην εντυπωσίασε όλους.

Στο Fort Lauderdale, ένα περιστατικό βανδαλισμού κατά δεκάδων Tesla Cybertrucks έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα, με τα οχήματα να βρίσκονται καλυμμένα με μηνύματα κατά του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας.

Σύμφωνα με αναφορές τοπικών μέσων ενημέρωσης, σε 34 οχήματα από ανοξείδωτο χάλυβα βρέθηκαν με υβριστικά συνθήματα γραμμένα με μαύρο σπρέι. Το περιστατικό εντοπίστηκε την Παρασκευή, με τα οχήματα να βρίσκονται σε δημόσιο χώρο στάθμευσης χωρίς περίφραξη ή φύλαξη. Πιθανολογείται ότι τα οχήματα βρίσκονταν εκεί λόγω του τελευταίου προβλήματος που έχει αναφερθεί για το Cybertruck και αφορά τη λειτουργία των υαλοκαθαριστήρων.

Παρά την ευκολία με την οποία αφαιρέθηκε το σπρέι από τα περισσότερα οχήματα, μερικά εξακολουθούν να φέρουν μαύρα σημάδια. Το περιστατικό έγινε γνωστό μέσω των κοινωνικών δικτύων, όπου κυκλοφόρησαν εικόνες των βανδαλισμένων οχημάτων.

Το συμβάν αυτό θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως μια ένδειξη δυσαρέσκειας προς τον Musk και κατ' επέκταση προς την Tesla, ή απλώς ως η ενέργεια ενός μεμονωμένου ατόμου που βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει τη διαφωνία του, ακόμα και για το ίδιο το μοντέλο.

Το Cybertruck έχει αποτελέσει αντικείμενο έντονων συζητήσεων από την κυκλοφορία του, λόγω του ιδιαίτερου σχεδιασμού του που παραπέμπει σε cyberpunk σενάρια, εμπνευσμένα από ταινίες όπως το Blade Runner. Ωστόσο, το όχημα έχει αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα, από παράπονα για την ποιότητα κατασκευής μέχρι απογοητευτικές αναφορές για την αυτονομία του.

Πρόσφατα, η Tesla αντιμετώπισε ένα νέο σοβαρό ζήτημα που οδήγησε σε μαζική ανάκληση οχημάτων λόγω προβλήματος με το πεντάλ του γκαζιού και το οποίο η εταιρεία το έλυσε με έναν μάλλον εύκολο τρόπο. Επιπλέον, η εταιρεία βρίσκεται αντιμέτωπη με συσσώρευση αποθεμάτων, καθώς η ζήτηση για ηλεκτρικά οχήματα φαίνεται να μειώνεται.

Το τελευταίο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η εταιρεία αφορά τη διακοπή των παραδόσεων του Cybertruck λόγω ενός ελαττωματικού υαλοκαθαριστήρα. Tο περιστατικό προστίθεται στη σειρά δυσκολιών που αντιμετωπίζει το πολυσυζητημένο όχημα τον πρώτο του χρόνο στην αγορά.

Παρά τις προκλήσεις, το Cybertruck παραμένει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα οχήματα στη σύγχρονη αυτοκινητοβιομηχανία, αντανακλώντας τόσο την καινοτομία όσο και τις δυσκολίες που συνοδεύουν την εισαγωγή ριζοσπαστικών σχεδίων στην αγορά. 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έφτιαξαν να αντέχει χτυπήματα απο βαρυοπούλα και όπλα, αλλά νικήθηκε απο ένα σπρέι. 

Τα τελευταία χρόνια, κάποιοι πολιτικοί χώροι, μέσω των Super PACs,  βρήκαν στο πρόσωπο του Elon έναν εύκολο στόχο, ή έτσι νόμιζαν. Και φυσικά οι όχι και τόσο έξυπνοι άνθρωποι που πιστεύουν ότι προπαγάνδα διαβάζουν, τον ανήγαγαν σε villain και πρόβλημα που πρέπει να λυθεί. Έτσι είναι, οι πετυχημένοι άνθρωποι συχνά έχουν φανατικούς εχθρούς, χωρίς μάλιστα να έχουν μια επαρκή δικαιολογία για να τον εχθρεύονται, πέρα απο το δεν με αρέσει η φάτσα του. Λίγα έχει ακούσει για παράδειγμα ο Bill Gates;

Επεξ/σία από fast8
  • Like 3
  • Thanks 1
  • Haha 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, fast8 είπε

Και φυσικά οι όχι και τόσο έξυπνοι άνθρωποι που πιστεύουν ότι προπαγάνδα διαβάζουν, τον ανήγαγαν σε villain και πρόβλημα που πρέπει να λυθεί.

Είχα την εντύπωση για τη πατρίδα μας ότι παρέμεναν γραφικοί και ελάχιστοι. Δυστυχώς είναι αναπάντεχα αρκετοί και επικίνδυνοι για τον εαυτόν τους και τους γύρω τους.

Αδυνατώ να πιστέψω το μέγεθος της αφέλειας και της πνευματικής ανεπάρκειας τόσων πολλών ώστε να συμμετέχουν σε εγκεφαλικά όργια κηραλοιφωμενων συνωμοσιών!

ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΤΙΚΟ !

Επεξ/σία από oneos
  • Like 3
  • Confused 3
  • Haha 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ήμουν εγώ, εγω θα έγραφα "Elon is a snake oil salesman".

Ωραίο αυτοκίνητο τo Cybertruck πετάλ που ξεκολάνε, λαμαρίνες που σκουριάζουν,προβληματικοί υαλοκαθαριστήρες και άλλα πολλά.

  • Like 3
  • Haha 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο οτι φαίνεται δεν τα εχουν με το αυτοκινητο αλλα με τον μασκαρα που ζηταει 56 δις για παρτη του.Μη την πατε την συζητηση σε κοντρα για την ηλεκτροκίνηση η το μοντελο.Αλλου ειναι το θεμα.

  • Thanks 1
  • Confused 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

Είναι κρίμα να κάνουν τέτοια πράγματα σε τέτοια αραβουργήματα ...

Animated GIF

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απλά πανίβλακες αυτοί που το έκαναν αυτό στον φιδεμπορα.  Ίσα ίσα που δίνουν επιχειρήματα υπέρ του.

Και εγώ που τον στολίζω , εδώ θα έχει δίκιο αν τους τραβήξει μια μήνυση να χρωστάνε και τα τρισέγγονα τους.

 

  • Haha 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...