RonaldoG13 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Καλησπέρα ομάδα Όπως έιδατε και απο τον τίτλο έχω ένα Macbook air M2 το οποίο δυστυχώς ήπιε λίγο νερό σήμερα(1/4 πιτηριού). Με το που έπεσε το νερό ευτυχώς μου έκοψε να γυρίσω το λάπτοπ ανάποδα να το κουνήσω λίγο με αγάπη και κατευθείαν για να βγει το νερό, το σβήσω και να το στεγνώσω. Το έχω αφήσει ανάποδα να στεγνώνει εδώ και αρκετές ώρες και το άναψα καταλαθός, το έσβησα όσο πιο γρήγορα μπορούσα και δεν το έχω ξανα ακουμπήσει. Θέλω αυρίο το πρώι να το παω σε κάποιον τεχνικό να το κανεί έλεγχο για τυχών προβλήματα. Πιστέυεται ότι υπάρχουν πιθανότητες να σωθεί; Επίσης γνωρίζει κανείς κάποια εταιρεία η κάποιον έμπιστο τεχνικό για να του κάνει έλεγχο και πιθανών αντικατάσταση αν χρειαστεί σε κάποιο κομμάτι; Περιοχή Πάτρα αλλά εννοειταί δεν έχω θέμα να το στείλω Αθήνα ή Θεσσαλονίκη.
zourman1981 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Άστο σβηστό και πήγαινε σε κάποιο τύπου irepair για ένα καθαρισμό και πλύσιμο με ισοπροπυλική αλκοόλη Βέβαια έτσι θα χάσεις την εγγύηση σου (που λογικά την έχεις ήδη χάσει λόγω νερού )
atheatos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Δεν νομίζω να μπορεί κανένας να κάνει τίποτα. Έχω την εντύπωση περισσότερο ζημιά θα κάνουν αν στο ανοίξουν . Καλά για να βγάλουν το πληκτρολόγιο δεν παίζει…. Δεν ξέρω αν συμφέρει η όλη διαδικασία , με αμφίβολα αποτελέσματα. Στην θέση θα το άφηνα να στεγνώσει πλήρως και θα το δούλευα μέχρι να χρειαστεί επιδιόρθωση. Και κάτι άλλο. Αν δεν γράφεις ιδιαίτερα στο πληκτρολόγιο , αγορά άσε μια μεμβράνη να προστατέψεις το πληκτρολόγιο. Δεν νομίζω ότι θα έφτασε το νερό πέρα από το πληκτρολόγιο αλλά ο μόνος τρόπος να το καθαρίσεις είναι να το αλλάξεις , μαζί νομίζω με το top case. Όποτε κάνε την προσευχή σου πάρε μια μεμβράνη και προσπάθησε να το δουλέψεις. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2024 από atheatos
RonaldoG13 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 56 λεπτά πριν, zourman1981 είπε Άστο σβηστό και πήγαινε σε κάποιο τύπου irepair για ένα καθαρισμό και πλύσιμο με ισοπροπυλική αλκοόλη Βέβαια έτσι θα χάσεις την εγγύηση σου (που λογικά την έχεις ήδη χάσει λόγω νερού ) Ναι από που διάβασα η apple δεν σε καλύπτει για θέματα νερού όποτε είχαμε εγγύηση θα το πάω σε κάποιο μαγαζί να το καθαρίσουν πολύ πιθανών 24 λεπτά πριν, atheatos είπε Δεν νομίζω να μπορεί κανένας να κάνει τίποτα. Έχω την εντύπωση περισσότερο ζημιά θα κάνουν αν στο ανοίξουν . Καλά για να βγάλουν το πληκτρολόγιο δεν παίζει…. Δεν ξέρω αν συμφέρει η όλη διαδικασία , με αμφίβολα αποτελέσματα. Στην θέση θα το άφηνα να στεγνώσει πλήρως και θα το δούλευα μέχρι να χρειαστεί επιδιόρθωση. Και κάτι άλλο. Αν δεν γράφεις ιδιαίτερα στο πληκτρολόγιο , αγορά άσε μια μεμβράνη να προστατέψεις το πληκτρολόγιο. Δεν νομίζω ότι θα έφτασε το νερό πέρα από το πληκτρολόγιο αλλά ο μόνος τρόπος να το καθαρίσεις είναι να το αλλάξεις , μαζί νομίζω με το top case. Όποτε κάνε την προσευχή σου πάρε μια μεμβράνη και προσπάθησε να το δουλέψεις. Θα το αφήσω ίσως μια μέρα ακόμη να στέγνωσε και μετά σκέφτομαι να το πάω σε κάποιον τεχνικό να του κάνει κάποιους ελέγχους
kriosgr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Φίλε μου το ίδιο είχα πάθει κι εγώ με το πρώτο μου macbook το 2015. Η μόνη διαφορά είναι ότι σε μένα είχε πέσει φραπέ αντί για νερό που είναι χειρότερο. Όταν το άνοιγα δεν έβρισκε δίσκο. Το είχα αγοράσει από public εναν μήνα πριν. Τους πήρα τηλέφωνο και τους είπα την αλήθεια. Με καθυσήχασαν και μου είπαν να τους το στείλω. Το έστειλα και σε 3 μέρες με πήραν τηλέφωνο και μου το έστειλαν πίσω καθαρισμένο. Δεν θυμάμαι αν με χρέωσαν κάτι για αυτό. Αν με χρέωσαν, κάποιο μικρο ποσό θα ήταν για να μην το θυμάμαι.
RonaldoG13 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2024 43 λεπτά πριν, kriosgr είπε Φίλε μου το ίδιο είχα πάθει κι εγώ με το πρώτο μου macbook το 2015. Η μόνη διαφορά είναι ότι σε μένα είχε πέσει φραπέ αντί για νερό που είναι χειρότερο. Όταν το άνοιγα δεν έβρισκε δίσκο. Το είχα αγοράσει από public εναν μήνα πριν. Τους πήρα τηλέφωνο και τους είπα την αλήθεια. Με καθυσήχασαν και μου είπαν να τους το στείλω. Το έστειλα και σε 3 μέρες με πήραν τηλέφωνο και μου το έστειλαν πίσω καθαρισμένο. Δεν θυμάμαι αν με χρέωσαν κάτι για αυτό. Αν με χρέωσαν, κάποιο μικρο ποσό θα ήταν για να μην το θυμάμαι. Δυστυχώς για εμένα το έχω αγοράσει στην Ολλανδία απο Media Markt τον Αύγουστο, θα δοκιμάσω να πάρω τηλ σε ελληνικό καταστήμα να δω αν μπορούν να κάνουν κάτι
Zenor Δημοσ. 25 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2024 Καλησπέρα, μπορώ να δω εγώ το μηχάνημα εάν σε ενδιαφέρει απλά θα πρέπει να το στείλεις Αθήνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα