chrisnikolaou Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Θεωρώ πως αρκετοί θα έχουμε να πούμε πολλά και να μοιραστούμε αρκετή βοήθεια σχετικά με τα crypto ειδικά σε σχέση με συναλλαγές και τρόπους συναλλαγών με εταιρείες ή "εταιρείες" του χώρου. Για να κάνω μια αρχή: έχει κάποιος ασχοληθεί με την εταιρεία FBS (όχι την γνωστή στον χώρο) αλλά αυτή στη διεύθυνση fbsmarketol.com (παραθέτω τη διεύθυνση ουσιαστικά για την αναζήτηση που μπορεί να θέλει να κάνει κάποιος). Ισχυρίζεται πως είναι θυγατρική της HSBC του Παναμά. Μετά από κάποιες επιτυχημένες συναλλαγές ζήτησα να μεταφερθεί ένα μικρό κεφάλαιο στον λογαριασμό μου (για να δω αν υπάρχει ΚΑΙ προς τα έξω κίνηση usdt) και "κόλλησε" η εκταμίευση καθώς δεν ολοκλήρωσα μια διαδικασία για newbies κατά την οποία ενισχύουν με ένα 28% τα 1000 usdt ώστε να γίνονται πιο κερδοφόρες συναλλαγές και να υπάρχει και περιθώριο "διόρθωσης" λαθών με επιπρόσθετες και στοχευμένες κινήσεις. Απλά: για να προχωρήσουν σε εκταμίευση περιμένουν να ολοκληρώσω αυτό που είχα (χωρίς να έχω πλήρη εικόνα ή και πίστη πως θα πάει καλά) ζητήσει από την αρχή ως top-up για τον λογαριασμό μου. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για περισσότερα από το αδιέξοδό μου μπορεί να ζητήσει και να τα εκθέσω. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2024 από chrisnikolaou
aerodyne Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 2 hours ago, chrisnikolaou said: Θεωρώ πως αρκετοί θα έχουμε να πούμε πολλά και να μοιραστούμε αρκετή βοήθεια σχετικά με τα crypto ειδικά σε σχέση με συναλλαγές και τρόπους συναλλαγών με εταιρείες ή "εταιρείες" του χώρου. Για να κάνω μια αρχή: έχει κάποιος ασχοληθεί με την εταιρεία FBS (όχι την γνωστή στον χώρο) αλλά αυτή στη διεύθυνση fbsmarketol.com (παραθέτω τη διεύθυνση ουσιαστικά για την αναζήτηση που μπορεί να θέλει να κάνει κάποιος). Ισχυρίζεται πως είναι θυγατρική της HSBC του Παναμά. Μετά από κάποιες επιτυχημένες συναλλαγές ζήτησα να μεταφερθεί ένα μικρό κεφάλαιο στον λογαριασμό μου (για να δω αν υπάρχει ΚΑΙ προς τα έξω κίνηση usdt) και "κόλλησε" η εκταμίευση καθώς δεν ολοκλήρωσα μια διαδικασία για newbies κατά την οποία ενισχύουν με ένα 28% τα 1000 usdt ώστε να γίνονται πιο κερδοφόρες συναλλαγές και να υπάρχει και περιθώριο "διόρθωσης" λαθών με επιπρόσθετες και στοχευμένες κινήσεις. Απλά: για να προχωρήσουν σε εκταμίευση περιμένουν να ολοκληρώσω αυτό που είχα (χωρίς να έχω πλήρη εικόνα ή και πίστη πως θα πάει καλά) ζητήσει από την αρχή ως top-up για τον λογαριασμό μου. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για περισσότερα από το αδιέξοδό μου μπορεί να ζητήσει και να τα εκθέσω. ξεκάθαρα απατεωνες. τι σε εκανε ομως να κάνεις συναλλαγές με αυτους και όχι με μια από τις αξιόπιστες και εδραιωμένες στο χωρο πλατφόρμες; πχ binance, bybit, coinbase etc.. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 2 ώρες πριν, chrisnikolaou είπε Θεωρώ πως αρκετοί θα έχουμε να πούμε πολλά και να μοιραστούμε αρκετή βοήθεια σχετικά με τα crypto ειδικά σε σχέση με συναλλαγές και τρόπους συναλλαγών με εταιρείες ή "εταιρείες" του χώρου. Για να κάνω μια αρχή: έχει κάποιος ασχοληθεί με την εταιρεία FBS (όχι την γνωστή στον χώρο) αλλά αυτή στη διεύθυνση fbsmarketol.com (παραθέτω τη διεύθυνση ουσιαστικά για την αναζήτηση που μπορεί να θέλει να κάνει κάποιος). Ισχυρίζεται πως είναι θυγατρική της HSBC του Παναμά. Μετά από κάποιες επιτυχημένες συναλλαγές ζήτησα να μεταφερθεί ένα μικρό κεφάλαιο στον λογαριασμό μου (για να δω αν υπάρχει ΚΑΙ προς τα έξω κίνηση usdt) και "κόλλησε" η εκταμίευση καθώς δεν ολοκλήρωσα μια διαδικασία για newbies κατά την οποία ενισχύουν με ένα 28% τα 1000 usdt ώστε να γίνονται πιο κερδοφόρες συναλλαγές και να υπάρχει και περιθώριο "διόρθωσης" λαθών με επιπρόσθετες και στοχευμένες κινήσεις. Απλά: για να προχωρήσουν σε εκταμίευση περιμένουν να ολοκληρώσω αυτό που είχα (χωρίς να έχω πλήρη εικόνα ή και πίστη πως θα πάει καλά) ζητήσει από την αρχή ως top-up για τον λογαριασμό μου. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για περισσότερα από το αδιέξοδό μου μπορεί να ζητήσει και να τα εκθέσω. Λίγο αν έψαχνες θα έβλεπες ότι hsbc Panama δεν υπάρχει απο το 2013 https://en.wikipedia.org/wiki/HSBC_Bank_Panama και πολύ χαμηλά σκορ https://www.scam-detector.com/validator/fbsmarketol-com-review/ https://www.scamadviser.com/check-website/m.fbsmarketol.com ελπίζω να μην σε δάγκωσαν βαθιά.
theofanis20 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Πάτα στο YouTube forex trading απάτη και θα σου βγάλει βίντεο που εξηγούν ακριβώς και στα ελληνικά πως είναι δομημένη η όλη απάτη (απλά εσένα είναι με κρυπτο). Σε καμία περίπτωση μην βάλεις άλλα χρήματα, θα στα φάνε και αυτά και μετά θα εξαφανιστούν 1
chrisnikolaou Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 Στις 24/6/2024 στις 8:25 ΜΜ, aerodyne είπε ξεκάθαρα απατεωνες. τι σε εκανε ομως να κάνεις συναλλαγές με αυτους και όχι με μια από τις αξιόπιστες και εδραιωμένες στο χωρο πλατφόρμες; πχ binance, bybit, coinbase etc.. Ένα πείραμα για τους ισχυρισμούς μιας επαφής σε social. Το θέμα (το δυσκολότερο στην διαδικασία) είναι πως τα 100 usdt πολλαπλασιάστηκαν με επιμονή και προσπάθεια. Στις 24/6/2024 στις 8:34 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Λίγο αν έψαχνες θα έβλεπες ότι hsbc Panama δεν υπάρχει απο το 2013 https://en.wikipedia.org/wiki/HSBC_Bank_Panama και πολύ χαμηλά σκορ https://www.scam-detector.com/validator/fbsmarketol-com-review/ https://www.scamadviser.com/check-website/m.fbsmarketol.com ελπίζω να μην σε δάγκωσαν βαθιά. Έκανα ακριβώς την ίδια έρευνα, τους έχω πρεσσάρει καλά στο customer service αλλά και ουσιαστικές αποδείξεις αξιοπιστίας δεν παρέχουν. Από την άλλη η επαφή μου στα social που με σύστησε σε αυτό το site διαρρηγνύει τα ιμάτιά της πως είναι όλα κομπλέ και ότι έχει απλά ακολουθήσει ότι έλεγαν και ποτέ δεν είχε πρόβλημα. 100€ ήταν το πείραμα. Το μόνο καλό ήταν η έντονη εξάσκηση στα αγγλικά: οι άτιμοι χρησιμοποιούν (στο customer support) πολύ ορολογία κτλ 😅 Στις 24/6/2024 στις 9:57 ΜΜ, theofanis20 είπε Πάτα στο YouTube forex trading απάτη και θα σου βγάλει βίντεο που εξηγούν ακριβώς και στα ελληνικά πως είναι δομημένη η όλη απάτη (απλά εσένα είναι με κρυπτο). Σε καμία περίπτωση μην βάλεις άλλα χρήματα, θα στα φάνε και αυτά και μετά θα εξαφανιστούν Ενδιαφέρον! Θα το ψάξω και θα το παρακολουθήσω. Σε ευχαριστώ πολύ!
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 10 λεπτά πριν, chrisnikolaou είπε Ένα πείραμα για τους ισχυρισμούς μιας επαφής σε social. Το θέμα (το δυσκολότερο στην διαδικασία) είναι πως τα 100 usdt πολλαπλασιάστηκαν με επιμονή και προσπάθεια. Έκανα ακριβώς την ίδια έρευνα, τους έχω πρεσσάρει καλά στο customer service αλλά και ουσιαστικές αποδείξεις αξιοπιστίας δεν παρέχουν. Από την άλλη η επαφή μου στα social που με σύστησε σε αυτό το site διαρρηγνύει τα ιμάτιά της πως είναι όλα κομπλέ και ότι έχει απλά ακολουθήσει ότι έλεγαν και ποτέ δεν είχε πρόβλημα. 100€ ήταν το πείραμα. Το μόνο καλό ήταν η έντονη εξάσκηση στα αγγλικά: οι άτιμοι χρησιμοποιούν (στο customer support) πολύ ορολογία κτλ 😅 Ενδιαφέρον! Θα το ψάξω και θα το παρακολουθήσω. Σε ευχαριστώ πολύ! Είναι απάτη.Σε δάγκωσαν για τα καλά.Η επαφή που λες σε δουλευει γιατί ψάχνει για θύματα. Τίποτα δεν εχει πολλαπλασιαστεί.Ολα ειναι ψευτικα για να βάλεις και άλλα λεφτά. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ,ξέχνα τα λεφτά που έδωσες.
chrisnikolaou Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 34 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Είναι απάτη.Σε δάγκωσαν για τα καλά.Η επαφή που λες σε δουλευει γιατί ψάχνει για θύματα. Τίποτα δεν εχει πολλαπλασιαστεί.Ολα ειναι ψευτικα για να βάλεις και άλλα λεφτά. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ,ξέχνα τα λεφτά που έδωσες. Πολλές φορές είχα φέρει στην προσοχή τους ότι παρακολουθώντας τη διακύμανση μέχρι το τέλος, έκλεινε πολλές φορές αρνητικά αλλά πάντα "κέρδιζε". Αναφέρονταν στη στιγμιαία διακύμανση που γίνεται πολλές φορές. Βέβαια, αυτό δεν ίσχυε. Ήδη έχω αναφερθεί μέσω δικού μου ανθρώπου σε αρμόδιους φορείς του εξωτερικού που συνεργάζονται με την Ιντερπολ για τη δίωξη οικονομικού εγκλήματος και τους έχουν υπό καθεστώς stress όπως λένε, όχι για τα 100 αλλά γιατί σίγουρα θα βρεθούν ευκολόπιστοι. Πάντως σε ευχαριστώ πολύ πολύ για το ότι νοιάστηκες να συνδράμεις στο θέμα μου. Αλήθεια το εκτιμώ. 1
Xvipes Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Συγνώμη, το πείραμα ποιό ήταν; Αν ήταν πως ήθελες να δεις ότι το site ήταν scam θα το έλεγα εγώ και με λιγότερα από 100ευρώ.
thomasG4 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 To πρόβλημα είναι ότι μπήκες στο χώρο των κρυπτονομισμάτων με λάθος τρόπο. Ποτέ δεν παίρνουμε μόνο συμβουλές από τρίτους χωρίς να έχουμε κάνει μεγάλη έρευνα και να έχουμε επικυρώσει αυτά που λέει ο άλλος από πολλές πηγές. Αν δεν έχεις την όρεξη να το κάνεις, τότε μην ασχολείσαι καθόλου γιατί το πιο πιθανό είναι να τη πατήσεις, όπως και έγινε τώρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα