red232 Δημοσ. 29 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Σε ευχαριστώ για την απάντηση δεν θέλω να την αγοράσω από το σκουτζ το καταλάβω ότι όντως είναι καλή και έχεις δίκιο αλλά να την αγοράσω από μαγαζί ανέβει πολύ τώρα έχω μία 1060 3g για αύτο λέω να πάρω μια από της δύο το ξέρω ότι είναι κατώτερες πάντως σε ευχαριστώ Επεξ/σία 30 Ιουνίου από red232
Aten-Ra Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου 53 minutes ago, red232 said: Σε ευχαριστώ για την απάντηση δεν θέλω να την αγοράσω από το σκουτζ το καταλάβω ότι όντως είναι καλή και έχεις δίκιο αλλά να την αγοράσω από μαγαζί ανέβει πολύ τώρα έχω μία 1060 3g για αύτο λέω να πάρω μια από της δύο το ξέρω ότι είναι κατώτερες πάντως σε ευχαριστώ Το πλαίσιο έχει την Sapphire Pulse RX7600XT στα 379 ευρώ με δωροεπιταγή 70 ευρώ, για όποιον τον ενδιαφέρει ισχύει μέχρι 30 Ιουνίου https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/kartes-grafikon/sapphire-vga-radeon-rx-7600-xt-pulse-16-gb_4394062
TopCLR Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Aten-Ra είπε Το πλαίσιο έχει την Sapphire Pulse RX7600XT στα 379 ευρώ με δωροεπιταγή 70 ευρώ, για όποιον τον ενδιαφέρει ισχύει μέχρι 30 Ιουνίου https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/kartes-grafikon/sapphire-vga-radeon-rx-7600-xt-pulse-16-gb_4394062 Κάνεις λάθος. Την έχει με έκπτωση 70€ από 449€ στα 379€! Μην μπερδεύεις τον κόσμο και ψάχνει να πάρει δωροεπιταγή!!! Διαβάζω κι εγώ 379€ και δωροεπιταγή 70€ και λέω τι γίνεται; "Τα χάσανε" εκεί στο Πλαίσιο; Edit: Λάθος δικό μου τελικά. Μάλλον υπάρχει δωροεπιταγή αλλά κάπως έτσι! Αναφορά σε κείμενο Με κάθε αγορά ενός επισημασμένου Gaming προϊόντος από τα καταστήματα Πλαίσιο, το plaisio.gr ή το τηλεφωνικό κέντρο, παίρνεις ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ αξίας έως 200€ για να την εξαργυρώσεις σε επόμενη αγορά. * Η ενέργεια ισχύει για την περίοδο 10/6/2024 – 30/6/2024 ΜΟΝΟ για τα υλικά με τη σήμανση GAMING ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΕΩΣ 200€. ** Οι δωροεπιταγές αφορούν επόμενη αγορά (εξαργυρώσιμες σε αγορές διπλάσιας της δωροεπιταγής), και θα λαμβάνονται στο mail που έχει δηλωμένο ο πελάτης, βάση της εξής κλίμακας : • αξία αγοράς προϊόντος από 100 έως 199,99 ευρώ , δωροεπιταγή 20 ευρώ, • από 200 έως 299,99 ευρώ , δωροεπιταγή 40 ευρώ, • από 300 ευρώ έως 499,99 ευρώ , δωροεπιταγή 60 ευρώ, • από 500 ευρώ έως 999,99 ευρώ , δωροεπιταγή 100 ευρώ, • από 1000 ευρώ και άνω, δωροεπιταγή 200 ευρώ. *** Η δωροεπιταγή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μία μόνο αγορά έως 07/07/2024. ****Η δωροεπιταγή δε μπορεί να εξαργυρωθεί σε αγορά προπληρωμένων καρτών PlayStation, Xbox, Roblox & Twitch. Επεξ/σία 30 Ιουνίου από TopCLR
hln3 Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου 21 ώρες πριν, red232 είπε καλησπερα ξαναέρχομαι να ρωτησω τελικα μαλλον κατέληξα σε αυτες τις δυο κατρες Asus GeForce RTX 3060 12GB η ASUS NVIDIA GEFORCE RTX 4060 DUAL-O8G ποια προτείνετε ευχαριστώ πολύ ευχαριστώ για το χρόνο σας τα χρηματα θα ειναι το πολυ μεχρι 320 ευρω 4060 Έχει λιγότερη vram αλλά πιο δυνατό πυρήνα και καλύτερο efficiency 1
@topos Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 18 hours ago, red232 said: Σε ευχαριστώ για την απάντηση δεν θέλω να την αγοράσω από το σκουτζ το καταλάβω ότι όντως είναι καλή και έχεις δίκιο αλλά να την αγοράσω από μαγαζί ανέβει πολύ τώρα έχω μία 1060 3g για αύτο λέω να πάρω μια από της δύο το ξέρω ότι είναι κατώτερες πάντως σε ευχαριστώ Καμία από τις 2 δεν είναι καλή επιλογή, είχα και εγώ το ίδιο διλλημα πριν κανένα 7μηνο που εστησα το δικό μου pc για photo editing.Ουτε τότε ήταν.Ομως δεν είχα παλιά κάρτα γραφικών εύκαιρη και επιπλέον υπήρχε μια προσφορά από κοτσοβωλο και μου έβγαινε "δωρεαν" η κάρτα γραφικών -εάν έκανε μέχρι ~370 ευρώ.- Σε εκείνη την φάση έβγαινε πιο γρήγορη η 3060 σε photoshop και τα 12gb θεωρώ ότι είναι χρήσιμα στο δικό μου workflow(βλέπω πολύ συχνά 10gb+). Τώρα για παιχνίδια μάλλον θα είχα πάει στην 4060 γιατί είναι όντως πιο γρήγορη αλλά με το video που ποσταραν είδα οτι με dlss ενεργοποιημενο(που θα το χρειαστείς σίγουρα σε βάθος χρόνου ακόμα και σε fhd) δεν φτανουν τα 8gb και αρχίζουν διαφορα ειδών προβλήματα. Οπότε ειλικρινά αυτή την στιγμη στην θέση σου είτε θα πήγαινα σε 7600xt από skroutz(ειλικρινά δεν το βλέπω επιφοβη αγορά), η θα συνέχιζα με την 1060 ακόμα για λίγο καιρό μέχρι να μπορουσα να καλύψω την διαφορά. Edit->Επιμένω γιατί ειλικρινά πιστεύω πως στην οφελιμη διάρκεια ζωής της κάρτας θα φας πόρτα κάποια στιγμή λόγο vram από παιχνίδια(δεν θα φορτώνουν καν), όπως πιθανότατα να έχεις βιώσει και στην 1060 με 3gb η παλιότερα με τις 960 στα 2gb κοκ Οι αντίστοιχες 570/580 με 8gb είχαν πολύ μεγαλύτερη διάρκεια λόγο της επιπλέον vram παρόλο που όταν βγήκαν ήταν λίγο πιο αργές. Επεξ/σία 30 Ιουνίου από @topos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα