Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα βοήθεια για κάρτα γραφικών μέχρι 300€ έχω δει κάποιας κάρτες δεν ξέρω και επειδή δεν έχω γνώμης αν μπορείς κάποιος να βοηθήσει έχω δει αυτή VGA SAPPHIRE AMD RADEON RX7600 PULSE GAMING 8GB HDMI/3XDP GDDR6 RETAIL και αυτή VGA GIGABYTE AMD RADEON RX6600 EAGLE 8GB GDDR6 RETAIL ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας 

Δημοσ.

Αν θες αναζήτηση μόνο με οικονομικά κριτήρια, μπες στις γνωστές πλατφόρμες και βάλε το ανάλογο φίλτρο.

Αν θες πραγματική βοήθεια, ανέφερε το σύστημα σου και τον επιδιωκόμενο στόχο.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Screenshot_20240624_160143.jpg

Screenshot_20240624_160054.jpg

Θα κάνω αναβάθμιση και τα κομμάτια που θα πάρω αυτά ελπίζω να βοηθάνε η φωτογραφίες για παίζω κάνα παιχνίδι όχι τα πολύ καινούργια π.χ  bf 2042 για ταινίες ίντερνετ θα συνδεθεί με τηλεόραση τη c3 η κάρτα  που έχω τώρα είναι 1060 3g. Μέχρι πάρω την καινούργια θα έχω αυτή 

Επεξ/σία από red232
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα παραπάνω κομμάτια έχουν αγοραστεί ή θα αγοραστούν; Αν δεν έχουν αγοραστεί, πιθανώς υπάρχουν κάποιες καλύτερες εναλλακτικές σε επιμέρους hardware.

Δεν απάντησες όμως το κυριότερο: ποια θα είναι η χρήση που θα κάνεις στο μηχάνημα;

Παιχνίδια; Αν ναι, τι παιχνίδια, σε τι ανάλυση και σε τι προσδοκώμενη ποιότητα;

Σχεδιαστικά προγράμματα; Ποια προγράμματα και τι δουλειές σε αυτά;

Τέλος, είναι απαραίτητη προϋπόθεση να πάρεις και την κάρτα από το eshop ή μπορείς να αγοράσεις από αλλού και να την τοποθετήσεις μόνος;

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση την κάρτα δεν απαραίτητη να την πάρω από το eshop απλά της έβαλα για να φέρω ένα παράδειγμα τα πράγματα τα έχω παραγγείλει δεν τα έχω πάρει ακόμα και η χρήση που θα κάνω απλή δεν είναι  για δουλειά αν αυτό ενώνεις και τα χρήματα πού θα δώσω είναι μέχρι 500€ χωρίς την κάρτα ελπίζω να σου απαντήσα για καταλάβεις τη θέλω σε ευχαριστώ 

Δημοσ.

Γιατί στα βγάζουμε με το  τσιγγέλι;;; :D

Τι σημαίνει απλή χρήση;

Θα παίζεις παιχνίδια;

Τι παιχνίδια;

Τι ανάλυση είναι το μονιτόρ σου;

Τι settings και ποιότητα γραφικών θες στα παιχνίδια σου, εφόσον παίζεις; High, ultra;

Δημοσ.

Ο υπολογιστής θα συνδεθεί στην τηλεόραση και η lg c3 που σου έγραψα  και η ανάλυση που θα παίζω θα είναι 1920*1080  δεν περίμενω να παίζει φάουλ ανάλυση και φάουλ γραφεία και για αυτό έγραψα κάρτα μέχρι 300€ αλλιώς θα έλεγα κάρτα γραφικών από 500€ και πάνω 

Δημοσ.

Ωραία....θεωρητικά σε καλύπτουν τα πάντα...

Rx 6600 αν θες να μείνεις οικονομικά και πολύ vfm ~200€, θα σηκώσει τα πάντα σε 1080p, ultra >30fps...

Rtx 4060 η πιο δυνατή κάρτα που αγοράζεις (οριακά) στα 300€. Αρκετούς τίτλους θα τους σηκώσει και σe 2k που θα είναι βοηθητικό αφού μιλάς για 4k tv.

Η Rx 7600, λίγο πιο φθηνή από την 4060 και σχεδόν εφάμμιλων επιδόσεων, για λίγα ευρώ δε βλέπω λόγο προτίμησης έναντι της 4060.

Ελπίζω να καλύφθηκες, φυσικά μπορείς να αναμένεις και εναλλακτικές γνώμες άλλων μελών

• Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, red232 said:

Ο υπολογιστής θα συνδεθεί στην τηλεόραση και η lg c3 που σου έγραψα  και η ανάλυση που θα παίζω θα είναι 1920*1080  δεν περίμενω να παίζει φάουλ ανάλυση και φάουλ γραφεία και για αυτό έγραψα κάρτα μέχρι 300€ αλλιώς θα έλεγα κάρτα γραφικών από 500€ και πάνω 

Δώσε κάτι παραπάνω και πάρε την 7600 αλλά με τα 16GB, τα 8GB αρχίζουν και έχουν σοβαρά προβλήματα τα όποια θα επιδεινωθούν με τα καινούργια παιχνίδια.

• Like 1
Δημοσ.

Αφού έχεις 4Κ τηλεόραση, δεν μπορείς να παίζεις σε 1080p. Θα είναι τραγικό (στο λέω γιατί έπαιζα και εγώ σε TV oled)
Θες να είσαι minimum σε 1440p. Ιδανικά κοιτάς για 7800 xt ή 4070 αλλά αφού δεν υπάρχει το budget πας σε 4060, για να σε βοηθησει το dlss

• Like 2
Δημοσ.
8 hours ago, hln3 said:

Αφού έχεις 4Κ τηλεόραση, δεν μπορείς να παίζεις σε 1080p. Θα είναι τραγικό (στο λέω γιατί έπαιζα και εγώ σε TV oled)
Θες να είσαι minimum σε 1440p. Ιδανικά κοιτάς για 7800 xt ή 4070 αλλά αφού δεν υπάρχει το budget πας σε 4060, για να σε βοηθησει το dlss

Τι να βοηθήσει το DLSS όταν η 4060 έχει μόνο 8GB , στα 4Κ με DLSS Quality θα είναι στα 1440p , θα πρέπει να τρέξει σε DLSS Performance για να κάνει render σε 1080p που εκεί σε πολλά παιχνίδια τα 8GB είναι ήδη λίγα, σε κάνα χρόνο θα είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα για την 4060. Η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα λεφτά είναι η 7600ΧΤ 16GB στα 340 ευρώ.

Δημοσ.
Στις 25/6/2024 στις 4:39 ΜΜ, Aten-Ra είπε

Τι να βοηθήσει το DLSS όταν η 4060 έχει μόνο 8GB , στα 4Κ με DLSS Quality θα είναι στα 1440p , θα πρέπει να τρέξει σε DLSS Performance για να κάνει render σε 1080p που εκεί σε πολλά παιχνίδια τα 8GB είναι ήδη λίγα, σε κάνα χρόνο θα είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα για την 4060. Η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα λεφτά είναι η 7600ΧΤ 16GB στα 340 ευρώ.

Δεν θα βάλει 4Κ dlss, 2Κ dlss θα βάλει

Δημοσ.

καλησπερα ξαναέρχομαι να ρωτησω τελικα μαλλον κατέληξα σε αυτες τις δυο κατρες Asus GeForce RTX 3060 12GB η ASUS NVIDIA GEFORCE RTX 4060 DUAL-O8G ποια προτείνετε ευχαριστώ πολύ ευχαριστώ για το χρόνο σας τα χρηματα θα ειναι το πολυ μεχρι 320 ευρω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, red232 said:

καλησπερα ξαναέρχομαι να ρωτησω τελικα μαλλον κατέληξα σε αυτες τις δυο κατρες Asus GeForce RTX 3060 12GB η ASUS NVIDIA GEFORCE RTX 4060 DUAL-O8G ποια προτείνετε ευχαριστώ πολύ ευχαριστώ για το χρόνο σας τα χρηματα θα ειναι το πολυ μεχρι 320 ευρω

Mε βάση το παραπάνω video(που γενικά είναι σοβαρός ο κυριουλης) θα έλεγα να δεις μόνο για amd 7600xt που έχει 16gb vram στα ~320.

Εάν δεν το χεις δει ήδη, ριξε μια ματιά.

Τσεκαρε και αυτό το παλιότερο video που έχει όλες όσες συζηταμε με benchmarks σε αρκετά παιχνίδια.

Επεξ/σία από @topos
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...