Προς το περιεχόμενο

Aνεξήγητες Αποσυνδέσεις Router

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα ! 

Κάτοχος Speedport Plus 2 με πάροχο OTE στα 100mbps fiber μέχρι καμπίνα και απο εκεί σπίτι χαλκό.

Η σύνδεση λειτουργούσε απροβλημάτιστα για παραπάνω απο 1 χρόνο μετά απο αναβάθμιση από τα 50mbps. 

Το τελευταίο 3μηνο παίζουμε την κολοκυθιά με τον ΟΤΕ αφού έχω καθημερινά εξαιρετικά πολλές αποσυνδέσεις. 2 επισκέψεις τεχνικών που δεν μπορούν να προσδιορίσουν ακριβώς το πρόβλημα (κατηγορίες απο καμπίνα που είναι στην βοντα μέχρι δεν υποστηρίζει 100mbps ενώ δεν υπήρχε πρόβλημα) . Τώρα μου έθεσαν και θέμα εσωτερικής καλωδίωσης. Σας παραθέτω τα στατιστικά της γραμμής.

Αλλάζω πάροχο ;  ρισκάρω να πληρώσω για εσωτερική καλωδίωση; τι κάνω; 

1.png

2.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από τη στιγμή που το Attainable είναι τόσο υψηλό πως είναι δυνατόν να φταίει η καλωδίωση σε κάτι;

Είναι και το router για τα κλάματα. Πολλοί έχουν σωθεί αλλάζοντάς το.

Ρίξε πάντως μια ματιά εδώ για την καλωδίωση. Ιδανικά δεν χρειάζεσαι καθόλου φίλτρα ή spliter πουθενά στο σπίτι σου.

https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

Επεξ/σία από jimakos00

18 ώρες πριν, jimakos00 είπε

Από τη στιγμή που το Attainable είναι τόσο υψηλό πως είναι δυνατόν να φταίει η καλωδίωση σε κάτι;

Είναι και το router για τα κλάματα. Πολλοί έχουν σωθεί αλλάζοντάς το.

Ρίξε πάντως μια ματιά εδώ για την καλωδίωση. Ιδανικά δεν χρειάζεσαι καθόλου φίλτρα ή spliter πουθενά στο σπίτι σου.

https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

και εγω την ίδια απορία έχω .αλλά τι να φταίει; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...