anthonykleis Δημοσ. 24 Ιουνίου Share Δημοσ. 24 Ιουνίου Καλησπέρα ! Κάτοχος Speedport Plus 2 με πάροχο OTE στα 100mbps fiber μέχρι καμπίνα και απο εκεί σπίτι χαλκό. Η σύνδεση λειτουργούσε απροβλημάτιστα για παραπάνω απο 1 χρόνο μετά απο αναβάθμιση από τα 50mbps. Το τελευταίο 3μηνο παίζουμε την κολοκυθιά με τον ΟΤΕ αφού έχω καθημερινά εξαιρετικά πολλές αποσυνδέσεις. 2 επισκέψεις τεχνικών που δεν μπορούν να προσδιορίσουν ακριβώς το πρόβλημα (κατηγορίες απο καμπίνα που είναι στην βοντα μέχρι δεν υποστηρίζει 100mbps ενώ δεν υπήρχε πρόβλημα) . Τώρα μου έθεσαν και θέμα εσωτερικής καλωδίωσης. Σας παραθέτω τα στατιστικά της γραμμής. Αλλάζω πάροχο ; ρισκάρω να πληρώσω για εσωτερική καλωδίωση; τι κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos00 Δημοσ. 24 Ιουνίου Share Δημοσ. 24 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Από τη στιγμή που το Attainable είναι τόσο υψηλό πως είναι δυνατόν να φταίει η καλωδίωση σε κάτι; Είναι και το router για τα κλάματα. Πολλοί έχουν σωθεί αλλάζοντάς το. Ρίξε πάντως μια ματιά εδώ για την καλωδίωση. Ιδανικά δεν χρειάζεσαι καθόλου φίλτρα ή spliter πουθενά στο σπίτι σου. https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf Επεξ/σία 24 Ιουνίου από jimakos00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthonykleis Δημοσ. 25 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 18 ώρες πριν, jimakos00 είπε Από τη στιγμή που το Attainable είναι τόσο υψηλό πως είναι δυνατόν να φταίει η καλωδίωση σε κάτι; Είναι και το router για τα κλάματα. Πολλοί έχουν σωθεί αλλάζοντάς το. Ρίξε πάντως μια ματιά εδώ για την καλωδίωση. Ιδανικά δεν χρειάζεσαι καθόλου φίλτρα ή spliter πουθενά στο σπίτι σου. https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf και εγω την ίδια απορία έχω .αλλά τι να φταίει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 25 Ιουνίου Share Δημοσ. 25 Ιουνίου CRC error δεν έπρεπε να έχεις, η καλωδίωση αν είναι παλιά καλό είναι να αλλαχτεί μόνο καλό θα κάνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα