bamboombeem Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Έχει βγάλει κανείς ή μήπως γνωρίζει την διαδικασία για να βγάλω την βεβαίωση εγγραφής ευρωπαίου πολίτη; Ζητάει 3 δικαιολογητικά Aκριβές φωτοαντίγραφο ισχύοντος δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου Βεβαίωση πρόσληψης από τον εργοδότη ή άλλο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει απασχόληση σε μισθωτή δραστηριότητα ή άσκηση ανεξάρτητης οικονομικής δραστηριότητας από τους πολίτες της Ένωσης Απόδειξη για την εγγραφή τους σε εκπαιδευτικό ίδρυμα και για πλήρη ασφαλιστική κάλυψη ασθενείας, καθώς και δήλωση ή άλλο ισοδύναμο μέσο, από το οποίο να προκύπτει ότι διαθέτουν επαρκείς πόρους Εφόσον δείξω ότι δουλεύω, χρειάζεται και το τρίτο δικαιολογητικό που αναφέρει επαρκείς πόρους; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
fmarkos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 12 λεπτά πριν, bamboombeem είπε Έχει βγάλει κανείς ή μήπως γνωρίζει την διαδικασία για να βγάλω την βεβαίωση εγγραφής ευρωπαίου πολίτη; Ζητάει 3 δικαιολογητικά Aκριβές φωτοαντίγραφο ισχύοντος δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου Βεβαίωση πρόσληψης από τον εργοδότη ή άλλο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει απασχόληση σε μισθωτή δραστηριότητα ή άσκηση ανεξάρτητης οικονομικής δραστηριότητας από τους πολίτες της Ένωσης Απόδειξη για την εγγραφή τους σε εκπαιδευτικό ίδρυμα και για πλήρη ασφαλιστική κάλυψη ασθενείας, καθώς και δήλωση ή άλλο ισοδύναμο μέσο, από το οποίο να προκύπτει ότι διαθέτουν επαρκείς πόρους Εφόσον δείξω ότι δουλεύω, χρειάζεται και το τρίτο δικαιολογητικό που αναφέρει επαρκείς πόρους; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Είσαι πολήτης τρίτης χώρας εντώς ΕΕ; 1
fmarkos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 59 λεπτά πριν, bamboombeem είπε Κυπριακή υπηκοότητα Ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις με 100% σιγουριά είναι να τηλεφωνήσεις στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου και να ρωτήσεις.
bamboombeem Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 7 λεπτά πριν, fmarkos είπε Ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις με 100% σιγουριά είναι να τηλεφωνήσεις στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου και να ρωτήσεις. Πήγα σε αυτό της περιοχής μου και μου είπαν στη Πέτρου Ράλλη να πάω (το έχει και σαν επιλογή στην σελίδα που ανέφερα). Σε ευχαριστώ πάντως για τον χρόνο σου!
papoys1 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 2 λεπτά πριν, bamboombeem είπε Πήγα σε αυτό της περιοχής μου και μου είπαν στη Πέτρου Ράλλη να πάω (το έχει και σαν επιλογή στην σελίδα που ανέφερα). Σε ευχαριστώ πάντως για τον χρόνο σου! Πέτρου Ράλλη είναι η Κεντρικη Υπηρεσία για Υπηκόους ξένων χωρών στην Αθήνα. Αυτοί βγάζουν κάρτα Ευρωπαίου Πολίτη αλλά η Κύπρος ανηκει στην Ε.Ε. άρα τι κάρτα να σου βγάλουν αφού το διαβατήριό σου είναι ισχυρό έγγραφο για την Ευρωπαική Ένωση;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα