Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, ήθελα να τη γνώμη σας για τι κινητό να κάνω δώρο στη κοπέλα μου μιας και το υπάρχων σχεδόν παρέδωσε πνεύμα.

Η συσκευή που έχει αυτή τη στιγμή είναι ένα Huawei Nova 5T το οποίο ξέρω το καταευχαριστηθηκε.

Τα σημαντικά που χρειάζεται, social media αρκετά (tik tok, facebook ,insta) καλή κάμερα, και λόγο δουλειάς αρκετά τηλέφωνα, emails κλπ, άρα θέλουμε και καλή μπαταρία.

Το ποσό που διαθέτω είναι Μαξ στα 400 ευρώ και θα προτιμούσα από κάποια γνωστή αλυσίδα.

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Αφού θέλεις από γνωστή αλυσίδα δες πχ από Κωτσόβολο:

Samsung A54

Motorola Edge 40 Neo

Εχει προσφορά και το realme 12+ 12/512 στα 379€.

Όλα βαίνουν και σε ωραία χρώματα.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Ronnie1985 είπε

Καλησπέρα παιδιά, ήθελα να τη γνώμη σας για τι κινητό να κάνω δώρο στη κοπέλα μου μιας και το υπάρχων σχεδόν παρέδωσε πνεύμα.

Η συσκευή που έχει αυτή τη στιγμή είναι ένα Huawei Nova 5T το οποίο ξέρω το καταευχαριστηθηκε.

Τα σημαντικά που χρειάζεται, social media αρκετά (tik tok, facebook ,insta) καλή κάμερα, και λόγο δουλειάς αρκετά τηλέφωνα, emails κλπ, άρα θέλουμε και καλή μπαταρία.

Το ποσό που διαθέτω είναι Μαξ στα 400 ευρώ και θα προτιμούσα από κάποια γνωστή αλυσίδα.

Ευχαριστώ πολύ!

Για καλή μπαταρία, κοίτα τα Redmi Note 13 Pro, Samsung A54 & Realme 12+ που ανέφερε ο συνάδελφος πιο πάνω. Καλύπτουν και τα όσα ζητάς αλλά και σε θέμα αυτονομίας, το Motorola Edge 40 Neo, δεν έχει καλή φήμη σχετικά με την αυτονομία του επομένως, μπορεί σε όλους τους άλλους τομεις να σας καλύπτει, όχι όμως στη διάρκεια της μπαταρίας. Για καλή διάρκεια, θα πρότεινα Samsung & Realme 12+ χωρίς να είναι κακό και το Xiaomi το οποίο έχει και γρήγορη φόρτιση. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tsimisdel είπε

Για καλή μπαταρία, κοίτα τα Redmi Note 13 Pro, Samsung A54 & Realme 12+ που ανέφερε ο συνάδελφος πιο πάνω. Καλύπτουν και τα όσα ζητάς αλλά και σε θέμα αυτονομίας, το Motorola Edge 40 Neo, δεν έχει καλή φήμη σχετικά με την αυτονομία του επομένως, μπορεί σε όλους τους άλλους τομεις να σας καλύπτει, όχι όμως στη διάρκεια της μπαταρίας. Για καλή διάρκεια, θα πρότεινα Samsung & Realme 12+ χωρίς να είναι κακό και το Xiaomi το οποίο έχει και γρήγορη φόρτιση. 

Αξίζει το Α54 στα 400 από γνωστή αλυσίδα; Υπάρχει και το Α55 αλλά η τιμή ανεβαίνει.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αλλά το βάρος έχει κι αυτό σημασία για μια γυναίκα. Το Lg Q7, 145 gr έδωσα στη σύζυγο που δεν είχε βέβαια ιδέα από smartphone και της φαίνεται βαρύ. Αλλά ούτε και εγώ ο ίδιος δεν θα θα επέλεγα 202gr  (A54) για καθημερινή χρήση. 

• Like 1
Δημοσ.

Εξαρτάται από την γυναίκα και τι της αρέσει σε ένα κινητό.

Εγώ νομίζω ναι αξίζει (εφόσον θέλεις από γνωστή αλυσίδα) και ας είναι λίγο πιο βαρύ, αυτή η σειρά είναι all around καλή σε όλα της τα χαρακτηριστικά, και επιπλέον είναι επώνυμη εταιρία κτλ.

Εάν είναι να ανεβείς στα 450 για Α55 δες και το realme 11 pro + (και ας είναι περσινό) στο beige χρώμα που είναι παρα πολύ όμορφο εμφανισιακά και έχει πολύ καλές κάμερες.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ronnie1985 είπε

Αξίζει το Α54 στα 400 από γνωστή αλυσίδα; Υπάρχει και το Α55 αλλά η τιμή ανεβαίνει.

Φυσικά και αξίζει, είναι το περσινό μοντέλο της σειράς, η Samsung δίνει αρκετές αναβαθμίσεις και συν τοις άλλοις, δεν έχει τρελές διαφορές συγκριτικά με το Α55 επομένως, εφόσον μπορείς να γλιτώσεις χρήμα, γιατί όχι. Ίσως βέβαια το Α55 να έχει καλύτερο φινίρισμα και συναρμολόγηση αλλά παρόλα αυτά, συμφέρει το Α54. 

• Like 1
Δημοσ.

A55 το πηρε συγγενικο μου προσωπο ειναι κατευχαριστημενο, καλη οθονη καμερες αυτονομια, οι διαστασεις του ειναι πολυ καλες για κινητο, οχι πχ μακριναρι ορθ. Παραλλ. Κτλ

Αξιοπιστια και εγγυηση samsung... εννοειται αγορα μονο απο σκρουτζ η τιμη του σε πλαισιο κτλ ειναι πολυ υψηλη

Δημοσ.
2 hours ago, sattack said:

Τα χουμε ξαναπεί αυτά... στην κοπέλα σου?  Ή iphone ή Samsung μόνο παίρνουμε για δώρο! 😉

Samsung για να χαλασει ο Exynos λιγο πριν χωρισετε? 🤣 (Iphone μονο μεταχειρισμενο στα 400, αντε να βρεις το 13ρι)

Δημοσ.

Εφόσον οι συνάδελφοι παραπάνω προτείνουν iPhone, θα συμφωνήσω καθώς, σε θέμα φωτογραφίας και βίντεο, είναι από τα δυνατά της αγοράς και γενικά, είναι μια καλή επιλογή. Αν το δεις ως σενάριο, κοίτα για το 13αρι, άσε τα προηγούμενα μοντέλα, κάτοχος του 12αριου και επειδή λες ότι θέλεις να έχει καλή αυτονομία, κοίτα κάτι από το 13 και μετά, το 12αρι έχει θεματακι στην αυτονομία του. 

Βέβαια, επειδή είναι συγκεκριμένο το budget σου, καλό, χρυσό το iPhone και μετά από χρόνια χρήσης, προσωπικά όμως, θα απέφευγα την επιλογή του μεταχειρισμένου, στο budget που διαθέτεις, μόνο μεταχειρισμένο iPhone μπορείς να βρείς. 

Επίσης, μπορείς να κοιτάξεις και το Realme 11 Pro plus, υποθέτω ότι λόγω της έλευσης του επόμενου μοντέλου, μπορείς να το βρείς στα λεφτά που διαθέτεις, ειδικά στο μπεζ χρώμα, πιστεύω θα το λατρέψει η κοπέλα, είναι πολύ μουρατο και γενικά, σε καλύπτει σε όλα όσα ζητάς θαρρώ. Θα έχει και για κάμποσο updates, για ακόμα 2 χρόνια σίγουρα, η Samsung δίνει ένα χρόνο παραπάνω νομίζω. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ronnie1985 είπε

Μεταξύ samsung A54 και A35 ποιο προτείνετε; Είναι στα ίδια χρήματα.

Θα πήγαινα στο Α54, πρόκειται για καλύτερο κινητό γενικότερα, από τη στιγμή όπου είναι στην ίδια τιμή, δεν χρειάζεται περαιτέρω σκέψη. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...