Προς το περιεχόμενο

Αγορά απο κλειδάδικο

alxnt
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από TehJoHnX,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλω να αγοράσω av από κλειδάδικο γιατί από οτι είδα σε σχέση με την ανανέωση της υπάρχουσας συνδρομής, η αγορά νέας μου βγαίνει μισά λεφτά σχεδόν.

Βρήκα στο kinguin. Έχετε να προτείνετε άλλα αντίστοιχα sites; Θα προτιμούσα να μπορώ να πληρώσω με paypal.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Λύση
7 λεπτά πριν, alxnt είπε

Θέλω να αγοράσω av από κλειδάδικο γιατί από οτι είδα σε σχέση με την ανανέωση της υπάρχουσας συνδρομής, η αγορά νέας μου βγαίνει μισά λεφτά σχεδόν.

Βρήκα στο kinguin. Έχετε να προτείνετε άλλα αντίστοιχα sites; Θα προτιμούσα να μπορώ να πληρώσω με paypal.

G2A, eneba, allkeyshop, cdkeys

4 λεπτά πριν, alxnt είπε

https://www.allkeyshop.com/blog/

Το allkeyshop ειναι κάτι σαν marketplace, εδώ θα βρεις και από kinguin κλειδιά. Έχεις την κάλυψη από το allkeyshop αν κάτι δεν δουλεύει.  Έχει paypal, πάνω από τις τιμές έχει επιλογη με paypal αλλά ανεβαίνει λίγο η τιμή.

allkeyshop.JPG

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 minutes ago, sakisgri said:

https://www.allkeyshop.com/blog/

Το allkeyshop ειναι κάτι σαν marketplace, εδώ θα βρεις και από kinguin κλειδιά. Έχεις την κάλυψη από το allkeyshop αν κάτι δεν δουλεύει.  Έχει paypal, πάνω από τις τιμές έχει επιλογη με paypal αλλά ανεβαίνει λίγο η τιμή.

allkeyshop.JPG

Με το διακόπτη στη δεξιά στήλη, τι παίζει; Αυτόν που έχει το βελάκι και αλλάζει τις τιμές ανάλογα τι διαλέγεις. Έχει και στη μέση θέση όπως σε εσένα και εκεί έχει την πιο μικρή τιμή.

Επεξ/σία από alxnt

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, alxnt είπε

Με το διακόπτη στη δεξιά στήλη, τι παίζει; Αυτόν που έχει το βελάκι και αλλάζει τις τιμές ανάλογα τι διαλέγεις. Έχει και στη μέση θέση όπως σε εσένα και εκεί έχει την πιο μικρή τιμή.

Το έγραψα πάνω, ειναι για επιλογη πληρωμής, με paypal η με κάρτα. Μάλλον μπαίνει η προμήθεια της paypal η με κάρτα όταν το επιλέγεις. Επισης αν επιλεξεις το ένα η το άλλο μπαίνουν η βγαίνουν καταστήματα ανάλογα αν υποστηρίζουν αυτό που διάλεξες.

Στη μέση φαινεται τα δείχνει όλα δλδ και paypal και κάρτα (χωρίς προμήθεια), ετσι επιλέγεις πως θα πληρωσεις ανάλογα τι υποστηρίζει το καταστημα στο checkout.

Επεξ/σία από sakisgri
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...