alxnt Δημοσ. 23 Ιουνίου Share Δημοσ. 23 Ιουνίου Θέλω να αγοράσω av από κλειδάδικο γιατί από οτι είδα σε σχέση με την ανανέωση της υπάρχουσας συνδρομής, η αγορά νέας μου βγαίνει μισά λεφτά σχεδόν. Βρήκα στο kinguin. Έχετε να προτείνετε άλλα αντίστοιχα sites; Θα προτιμούσα να μπορώ να πληρώσω με paypal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση TehJoHnX Δημοσ. 23 Ιουνίου Λύση Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 7 λεπτά πριν, alxnt είπε Θέλω να αγοράσω av από κλειδάδικο γιατί από οτι είδα σε σχέση με την ανανέωση της υπάρχουσας συνδρομής, η αγορά νέας μου βγαίνει μισά λεφτά σχεδόν. Βρήκα στο kinguin. Έχετε να προτείνετε άλλα αντίστοιχα sites; Θα προτιμούσα να μπορώ να πληρώσω με paypal. G2A, eneba, allkeyshop, cdkeys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 23 Ιουνίου Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 4 λεπτά πριν, alxnt είπε Θέλω να αγοράσω av από κλειδάδικο γιατί από οτι είδα σε σχέση με την ανανέωση της υπάρχουσας συνδρομής, η αγορά νέας μου βγαίνει μισά λεφτά σχεδόν. Βρήκα στο kinguin. Έχετε να προτείνετε άλλα αντίστοιχα sites; Θα προτιμούσα να μπορώ να πληρώσω με paypal. https://www.allkeyshop.com/blog/ Το allkeyshop ειναι κάτι σαν marketplace, εδώ θα βρεις και από kinguin κλειδιά. Έχεις την κάλυψη από το allkeyshop αν κάτι δεν δουλεύει. Έχει paypal, πάνω από τις τιμές έχει επιλογη με paypal αλλά ανεβαίνει λίγο η τιμή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxnt Δημοσ. 23 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 19 minutes ago, sakisgri said: https://www.allkeyshop.com/blog/ Το allkeyshop ειναι κάτι σαν marketplace, εδώ θα βρεις και από kinguin κλειδιά. Έχεις την κάλυψη από το allkeyshop αν κάτι δεν δουλεύει. Έχει paypal, πάνω από τις τιμές έχει επιλογη με paypal αλλά ανεβαίνει λίγο η τιμή. Με το διακόπτη στη δεξιά στήλη, τι παίζει; Αυτόν που έχει το βελάκι και αλλάζει τις τιμές ανάλογα τι διαλέγεις. Έχει και στη μέση θέση όπως σε εσένα και εκεί έχει την πιο μικρή τιμή. Επεξ/σία 23 Ιουνίου από alxnt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 23 Ιουνίου Share Δημοσ. 23 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, alxnt είπε Με το διακόπτη στη δεξιά στήλη, τι παίζει; Αυτόν που έχει το βελάκι και αλλάζει τις τιμές ανάλογα τι διαλέγεις. Έχει και στη μέση θέση όπως σε εσένα και εκεί έχει την πιο μικρή τιμή. Το έγραψα πάνω, ειναι για επιλογη πληρωμής, με paypal η με κάρτα. Μάλλον μπαίνει η προμήθεια της paypal η με κάρτα όταν το επιλέγεις. Επισης αν επιλεξεις το ένα η το άλλο μπαίνουν η βγαίνουν καταστήματα ανάλογα αν υποστηρίζουν αυτό που διάλεξες. Στη μέση φαινεται τα δείχνει όλα δλδ και paypal και κάρτα (χωρίς προμήθεια), ετσι επιλέγεις πως θα πληρωσεις ανάλογα τι υποστηρίζει το καταστημα στο checkout. Επεξ/σία 23 Ιουνίου από sakisgri 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα