Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε

Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται μια ή δύο σκάλες αναμεσα στην δεύτερη και την τρίτη 

Δεν είναι smart; O Pro με την εφαρμογή έχει 100 σκάλες.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, unforgiven είπε

Δεν είναι smart; O Pro με την εφαρμογή έχει 100 σκάλες.

Εχει 100 σκάλες γιατί το μοτέρ είναι DC. Στον συγκεκριμένο είναι AC και δεν δίνεται αυτή η δυνατότητα .

• Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, apokotou1709 είπε

Για εμένα ο ανεμιστήρας είναι απαράδεκτος 

το 3 δυνατό αλλά δεν μπορείς να κοιμηθείς με αυτό 

στο 2 είναι παντελώς άχρηστος καθώς με το ζόρι βγάζει αέρα. Αλλά κάνει θόρυβο ένα βουητό και ακούγονται και οι φτερωτές όπως γυρνάνε 

κάποιες φορές όταν τον ξεκινάω κιόλας ακούγεται σαν να χτυπάνε οι φτερωτές στο πλαστικό 

3η βδομάδα ο ανεμιστήρας και βλέπω να παίρνει πόδι 

Ναι αυτο ειναι αληθεια και δεν καταλαβα ποτε τη λογικη του. Το ειχα παρει περυσι και στην αρχη νομισα οτι εχει προβλημα. Τον δουλευω μονο στην 3η σκαλα για να εχει αποτελεσμα καθως η πρωτη  με τη δευτερη σκαλα για μενα δεν εχουν σχεδον καμια διαφορα. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 8/7/2024 στις 9:56 ΠΜ, foniki_melitzana είπε

αυτό ακριβώς. IoT σε 2.4GHz δικό τους, και όλα τα άλλα σε 5GHz. Το μόνο σπαστικό είναι που πρέπει να γυρνάς το κινητό που σετάρεις τη συσκευή σε 2.4GHz κάθε φορά.

Όταν βρίσκεσαι σε πολυκατοικία με άλλα 18-25 wifi Ζωγράφου - πυκνοκατ. στα 2.4 με επιπλέον παρεμβολές από god knows what η "εκτενέστερη" κάλυψη του 2.4 πάει περίπατο - πρόσθεσε ότι τα κανάλια είναι overlaped. Ο maker οφείλει να σου δίνει εναλλακτική στα 5G, που συγκριτικά με τα 2.4 είναι πιο ξεμπούκωτο και λιγότερο ευπαθές σε παρεμβολές. Μιλώντας για IOT κτλ. οφείλει ο χρήστης να έχει λύσει το θέμα της κάλυψης/ποιότητας δικτύου στο σπίτι του με AP/mesh κτλ. 

Το θέμα δεν είναι 2.4ghz vs 5ghz , αλλά ότι ένας maker καλό είναι να δίνει την δυνατότητα εναλλακτικής, να μη σε περιορίζει. Απλά γυφτιά.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Locke_John said:

Το παρήγγειλα την Τετάρτη, σήμερα μου ήρθε ειδοποίηση παραλαβής από courier 

Υγ. Η έκδοση 8/128, πουθενά διαθέσιμη;

Είναι 2 μισή ετών μοντέλο. Και που βρήκαν και έσπρωξαν αυτό το στοκ περίεργο είναι . 

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ipal είπε

Είναι 2 μισή ετών μοντέλο. Και που βρήκαν και έσπρωξαν αυτό το στοκ περίεργο είναι . 

Nομιζω όμως σε αυτή την τιμή δεν υπάρχει κάτι καλύτερο με 2ετή εγγύηση επίσημη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 minutes ago, Locke_John said:

Nομιζω όμως σε αυτή την τιμή δεν υπάρχει κάτι καλύτερο με 2ετή εγγύηση επίσημη.

Μάλλον,  νομίζω είναι και λίγο καλύτερο απ' το note 12 λόγω stereo και ίσως και κάμερας αν θυμάμαι καλά. Και τι να πάρεις κάτω απ' τα 200;   oppo,  tcl  κλπ με LCD;

Επεξ/σία από ipal
  • Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στις 26/7/2024 στις 4:37 ΜΜ, Locke_John είπε

Το παρήγγειλα την Τετάρτη, σήμερα μου ήρθε ειδοποίηση παραλαβής από courier 

Υγ. Η έκδοση 8/128, πουθενά διαθέσιμη;

Παρήγγειλα  σήμερα το redmi note 11 pro για δώρο στον γιο μου . Το διάβασα εδώ και θεωρώ ότι σε αυτά τα λεφτά  είναι από τις καλύτερες επιλογές σε σχέση με άλλα όπως το redmi 13C (8gb ram / 256gb)

Παίρνει hyperos ; Γενικά δουλεύει ικανοποιητικά σε απλή χρήση και ελαφρά παιχνίδια ;

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Gerara_ είπε

Παρήγγειλα  σήμερα το redmi note 11 pro για δώρο στον γιο μου . Το διάβασα εδώ και θεωρώ ότι σε αυτά τα λεφτά  είναι από τις καλύτερες επιλογές σε σχέση με άλλα όπως το redmi 13C (8gb ram / 256gb)

Παίρνει hyperos ; Γενικά δουλεύει ικανοποιητικά σε απλή χρήση και ελαφρά παιχνίδια ;

Ουσιαστικά για έναν χρόνο ακόμα είναι η χρήση του γιατί μετά θα μπει στο EOL list (δεν θα παίρνει πια αναναθμίσεις https://trust.mi.com/misrc/updates/phone?tab=aerdata )

Ενώ το Redmi που αναφέρεις θα έχει υποστήριξη μεχρι το 2028,ακόμα και το απλό Redmi Note 13 που κοστίζει 174 στο cosmodata( επίσημο Infoquest) θα παει μεχρι το 2028. Ειδικά επειδή ρωτάς για HyperOS μην νομίζεις πως το παλιό κινητό θα τύχει ιδιαίτερης προσοχής.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, gpisanlo είπε

Ουσιαστικά για έναν χρόνο ακόμα είναι η χρήση του γιατί μετά θα μπει στο EOL list (δεν θα παίρνει πια αναναθμίσεις https://trust.mi.com/misrc/updates/phone?tab=aerdata )

Ενώ το Redmi που αναφέρεις θα έχει υποστήριξη μεχρι το 2028,ακόμα και το απλό Redmi Note 13 που κοστίζει 174 στο cosmodata( επίσημο Infoquest) θα παει μεχρι το 2028. Ειδικά επειδή ρωτάς για HyperOS μην νομίζεις πως το παλιό κινητό θα τύχει ιδιαίτερης προσοχής.

Αρχικά ευχαριστώ για την απάντηση . Όταν αναφέρεις ότι θα είναι για ένα χρόνο η χρήση του , εννοείς ότι μετά θα υπάρχει ενδεχομένως πρόβλημα με κενά ασφαλείας; Επειδή η χρήση  του θα γίνεται από παιδί θα είναι απλή και κυρίως για  παιχνίδια. Δεν ήθελα 4g και γι'αυτό καταλήξαμε σε αυτό 

Επεξ/σία από Gerara_
Δημοσ.

Δεν θα δίνονται αυτά τα διμηνιαία updates ή τριμήνου ας πούμε γιατί εμπορικά θα έχει εξαντλήσει τον χρόνο του το μοντέλο, λογικό γιατί ήδη είναι 2 χρόνια+. Για μένα αε αυτά τα λεφτά μακράν καλύτερο το Redmi Note 13 4G το απλό από Cosmodata , είναι επίσης Infoquest επίσημο.

Για κενά ασφαλείας δεν νομίζω άμεσα αλλά όσο θα παλιωνει μετά από 6-8 μήνες θα δυσκολευτεί και ή υποστήριξη στα security updates του google Play system updates.

Γενικά είναι για μένα ακατανόητο πως το πουλάνε επίσημα ακόμα επειδή τους έμειναν κάποια κομμάτια,δεν είναι προσφορά για μένα, σχεδόν κοροϊδία το θεωρώ. Εναλλακτική υπάρχει και την προτείνω ανεπιφύλακτα διότι μιλάμε και για παιδί.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Gerara_Πάμε σε  off topic αλλά σε σχέση με το 13 4g , αν δε σε ενδιαφέρουν τα security,  το 11 pro εξακολουθεί να είναι καλύτερη επιλογή. Έχει +70.000 score στο antutu , 67w φορτιση , gorilla glass 5 και hyper os έχει πάρει από τον Απρίλιο. Play store updates θα παίρνει φυσικά, έχω κινητό του 2018 που ενημερώνεται κανονικά το play store.

Εκτός αν μου διαφεύγει κάτι οπότε διορθώστε με. 

(EOL δεν είναι ακόμα αλλά σε κάνα χρόνο ναι θα είναι αφού το note 10 pro είναι ήδη EOL).

Αρνητικά του 11: στα τεστ η οθόνη του 13 είναι 300 nits πιο φωτεινη στο max , αλλά και του 11 είναι ήδη μια πολύ φωτεινή οθόνη.

τα +20 γραμμάρια βάρος του 11.

και τέλος  η "παλιακη" εμφάνιση τις πίσω όψης με τις κάμερες, ίσως για πιτσιρικά έχει σημασία αυτό το τελευταίο .

Επεξ/σία από ipal
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...