Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 28/6/2024 στις 2:41 ΜΜ, anergos13 είπε

Ανοιξαν ξανα τις διαθεσιμοτητες για τους ανεμιστηρες Mi Fan Lite C1

https://www.mistore-greece.gr/Products/SmartDevices/Smart-Home-Appliances/mi-smart-standing-fan-2-lite.aspx

(Ελεγαν στο τηλ οτι δεν θα ξαναφερουν 😝)

τελείωσε πάλι ;

Το προϊόν που ψάχνεις δεν υπάρχει!

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρέλαβα

Αθόρυβος 1η και 2η σκάλα στην 3η κάνει θόρυβο, η σύνδεση με το XIaomi Home έγινε πανεύκολα, έκανα χειροκίνητη αναζήτηση "Mi Smart Standing Fan 2 Lite", κρατάς πατημένα OFF και το night ώσπου να ακουστεί ένας μακρύς ήχος. Θέλει να είναι σε δίκτυο  WiFi 2.4 GHz

developer_1584601254127Ida8ZWrF.png

• Like 2
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Yopus είπε

τελείωσε πάλι ;

Το προϊόν που ψάχνεις δεν υπάρχει!

Υποθετω οτι βγαζουν σιγα σιγα το στοκ για να πανε μεχρι 07_07 που ληγει το event....

Πιθανολογω οτι ισως τον ξαναβγαλουν διαθεσιμο σε μια δυο μερες...

Για να δουμε....

Δημοσ.
On 23/06/2024 at 10:17, PaNtErAz said:

[Σκούπα Stick]  Mi Handheld Vacuum Cleaner G10 με 169,90€  (skroutz από 223€ η G10 Plus)

γνωρίζει κανείς τις διαφορές ανάμεσα σε g10 και g10 plus? η μόνη ουσιαστική διαφορά που κατάλαβα είναι η τάση λειτουργείας, 25v vs 30v. Είναι και κάτι άλλο;

Δημοσ.
Στις 1/7/2024 στις 9:50 ΜΜ, maarinos είπε

Παρέλαβα

Αθόρυβος 1η και 2η σκάλα στην 3η κάνει θόρυβο, η σύνδεση με το XIaomi Home έγινε πανεύκολα, έκανα χειροκίνητη αναζήτηση "Mi Smart Standing Fan 2 Lite", κρατάς πατημένα OFF και το night ώσπου να ακουστεί ένας μακρύς ήχος. Θέλει να είναι σε δίκτυο  WiFi 2.4 GHz

developer_1584601254127Ida8ZWrF.png

Αυτή η ΠΑΝΟΥΚΛΑ του να ναι σε 2.4Ghz ... tragedy

• Like 2
Δημοσ.
On 06/07/2024 at 13:39, Vasilius said:

Αυτή η ΠΑΝΟΥΚΛΑ του να ναι σε 2.4Ghz ... tragedy

Γιατί πανούκλα; Έχει μεγαλύτερο range από τα 5ghz και bandwidth 1800 φορές μεγαλύτερο από το zigbee που χρησιμοποιείτε επαγγελματικά για έλεγχο συσκευών. Γιατί να θέλεις τις smart devices στα 5ghz να σκοτώνουν το βασικό σου wifi;

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Πανος999 είπε

Καλημέρα..Ο ανεμιστήρας ο μικρός,ο Fan lite,δεν ανεβαίνει ή κατεβαίνει κάπως?Αυτό είναι το ύψος του??

Αυτό είναι.

• Thanks 1
Δημοσ.
8 hours ago, elpenor said:

Γιατί πανούκλα; Έχει μεγαλύτερο range από τα 5ghz και bandwidth 1800 φορές μεγαλύτερο από το zigbee που χρησιμοποιείτε επαγγελματικά για έλεγχο συσκευών. Γιατί να θέλεις τις smart devices στα 5ghz να σκοτώνουν το βασικό σου wifi;

αυτό ακριβώς. IoT σε 2.4GHz δικό τους, και όλα τα άλλα σε 5GHz. Το μόνο σπαστικό είναι που πρέπει να γυρνάς το κινητό που σετάρεις τη συσκευή σε 2.4GHz κάθε φορά.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nikx είπε

Αν και έχω τον κανονικό όχι τον lite ,βλέπω ότι και αυτός σπάει.

Screenshot_20240708_094008.jpg.9bb29b8b6d4585b50add6f25afae10f4.jpg

Δεν υπαρχει, και αν βρεθει κανα κομματι βγαινει στα 80€ πλεον. Κανα promo code παιζει;

στα 50€ ναι τα εσπαγε :)

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Vault13 είπε

στα 50€ ναι τα εσπαγε :)

Εννοει οτι βγαινει το ενα κομματι και γινεται πιο μικρος αλλα και τα 2 "σπαει" ταιριαζουν εδω :Ρ

6 ώρες πριν, nikx είπε

Αν και έχω τον κανονικό όχι τον lite ,βλέπω ότι και αυτός σπάει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 hours ago, foniki_melitzana said:

αυτό ακριβώς. IoT σε 2.4GHz δικό τους, και όλα τα άλλα σε 5GHz. Το μόνο σπαστικό είναι που πρέπει να γυρνάς το κινητό που σετάρεις τη συσκευή σε 2.4GHz κάθε φορά.

Εγώ παρέλαβα τώρα ένα standing 2 pro, το wifi μου είναι mesh με 5Ghz και 2.4Ghz στο ίδιο SSID.  Το κινητό μου συνδέεται αυτόματα στα 5ghz, το Mi app έβγαλε warning ότι το wifi φαίνεται να είναι 5ghz, το αγνόησα πάτησα next και συνδέθηκε κανονικά.

Από την εμπειρία μου τα 2/3 από τα προβλήματα στην σύνδεση smart συσκευών οφείλεται στις άπειρες παρεμβολές που υπάρχουν στα 2.4ghz από τα κοντινά διαμερίσματα και το 1/3 στα τραγικά router που δίνουν μερικοί ISP.

Επεξ/σία από elpenor
Δημοσ.

Για εμένα ο ανεμιστήρας είναι απαράδεκτος 

το 3 δυνατό αλλά δεν μπορείς να κοιμηθείς με αυτό 

στο 2 είναι παντελώς άχρηστος καθώς με το ζόρι βγάζει αέρα. Αλλά κάνει θόρυβο ένα βουητό και ακούγονται και οι φτερωτές όπως γυρνάνε 

κάποιες φορές όταν τον ξεκινάω κιόλας ακούγεται σαν να χτυπάνε οι φτερωτές στο πλαστικό 

3η βδομάδα ο ανεμιστήρας και βλέπω να παίρνει πόδι 

• Confused 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...