Προς το περιεχόμενο

Προσφορές Xiaomi Store για την επέτειο 8 χρόνων

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 ώρες πριν, Πανος999 είπε

Δηλαδή έτσι απλά,μέσω τηλεφώνου,αποφάσισε να σου κόψει 60€...Οοοκ!

Στα του ανεμιστήρα τώρα,παρέλαβα κ εγώ χθες..1-2 σκάλα,είναι σαν να μην έχεις ανεμιστήρα..Στο 3 κάτι γίνεται..

Στα 50€ αυτή την εποχή,δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι καλύτερο..Πριν 3 χρόνια που είχα πάρει έναν μεταλλικό με 50€,τον πατάει κάτω αυτον!

Τα ίδια και σε μένα, παραγγελία με παραλαβή από mall δεν είχαν και μού πρότειναν αυτόν στα 69,90  όπου και πήρα με τιμολόγιο. Ελπίζω να βγει αντάξιος στα τόσα θετικά σχόλια...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10 λεπτά πριν, 2koykoy είπε

Τα ίδια και σε μένα, παραγγελία με παραλαβή από mall δεν είχαν και μού πρότειναν αυτόν στα 69,90  όπου και πήρα με τιμολόγιο. Ελπίζω να βγει αντάξιος στα τόσα θετικά σχόλια...

Ωραιος !!

γιατι  καποιοι Απιστοι😝 αμφισβητησαν...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά στα Mi Stores έχουν την ευελιξία να "κόβουν" αρκετά τις τιμές σε πολλές περιπτώσεις.

Ξέρω ότι έχουν και ένα πρόγραμμα "ανακύκλωσης συσκευής" που πολλές φορές για να γράψουν μια πώληση, σου ρίχνουν την τιμή (ώστε να αγοράσεις το προϊόν που σε ενδιαφέρει) και καταχωρούνε μια δική τους spare συσκευή προς ανακύκλωση ώστε να βγει εκπτωτικό κουπόνι που θα το χρησιμοποιήσουν για την αγορά σου.

Είναι win-win κατάσταση.

Επεξ/σία από Swimmer21

ο ανεμιστήρας τις προσφοράς πάει για 3ό χρόνο φέτος με παιδί και 2 γάτες (τρίχες).

Με το app τις xiaomi η και με google home γίνετε η ζωή ποιο εύκολη.
Στο 1 ντάξ δεν ειναι για ζέστες σοβαρές αλλα δεν βγάζει ήχο, στο 2 άνετα κοιμάσαι μεσιμέρι με οκ ήχο και στο 3 κάνει ότι μπορεί αλλα με τον ήχο αν εισαι ψύρας και δεν μπορείς κιχ όταν κοιμάσαι θα έχεις θέμα .

Πλέον έχω 3.

Του πράκτικερ / φασόν κλπ έβγαζαν καλοκαίρι με το ζόρι.
Αυτός ειναι πατάρι / κάτω κάθε καλοκαίρι πλεον.

• Like 2

25 λεπτά πριν, Arkin είπε

55 ευρώ είχε πριν 1.5 χρόνο ο fan 2 της xiaomi. Τώρα στα 70 και ειναι προσφορά? 

Screenshot_20240627-094000495.jpg

προφανως με αυτο το σκεπτικο δεν ειναι..

αλλα αν παρατηρησεις θα δεις οτι η τιμη απο 60€ -55€-62€ ειναι απο 22 Αυγουστου  εως 30 Μαιου......δλδ την περιοδο πτωσης ζήτησης.

το ότι νέες παραλαβες μπορει να εχουν νεα υψηλοτερη τιμη ...δεν ειναι και παραλογο!

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια περαλαβα και εγω αλλα στην περιστροφη οντως εχει θεμα και ακουγεται το καλωδιο να βρισκει, ειχε κανενας αλλος ιδιο θεμα ? ειδα οτι καποιοι στο σκρουτζ το εγραψαν. γενικα χωρις περιστροφη στο 1 και 2 δεν ακουγεται τιποτα

edit: μας βλεπω να βαζουμε WD-40 απο την πρωτη μερα..

Επεξ/σία από neversettle
  • Sad 1

Στις 26/6/2024 στις 7:54 ΜΜ, Mhlogiatros είπε

Τελικες τιμες apple store ο κινεζος να αισθανεστε glamouρια  :devil:

Δηλαδή γιατί πρέπει να είναι καλύτερα τα Κινέζικα του apple store;

• Like 2

15 ώρες πριν, achilleras είπε

ο ανεμιστήρας τις προσφοράς πάει για 3ό χρόνο φέτος με παιδί και 2 γάτες (τρίχες).

Με το app τις xiaomi η και με google home γίνετε η ζωή ποιο εύκολη.
Στο 1 ντάξ δεν ειναι για ζέστες σοβαρές αλλα δεν βγάζει ήχο, στο 2 άνετα κοιμάσαι μεσιμέρι με οκ ήχο και στο 3 κάνει ότι μπορεί αλλα με τον ήχο αν εισαι ψύρας και δεν μπορείς κιχ όταν κοιμάσαι θα έχεις θέμα .

Πλέον έχω 3.

Του πράκτικερ / φασόν κλπ έβγαζαν καλοκαίρι με το ζόρι.
Αυτός ειναι πατάρι / κάτω κάθε καλοκαίρι πλεον.

Στο mi home της Xiaomi το έχω περάσει και εγώ. Κατάφερες να το περάσεις σε google home ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 hours ago, tzagaritos said:

Στο mi home της Xiaomi το έχω περάσει και εγώ. Κατάφερες να το περάσεις σε google home ?

Εάν το περάσεις πρώτα στο Μι, ακολουθείς μια διαδικασία αντιστοίχισης του Μι με το G-home κ τέλος.

Τον ανεμ τον δουλεύω στην πρώτη σκάλα. Ένα μέτρο απόσταση.

Επεξ/σία από seithan

Ανοιξαν ξανα τις διαθεσιμοτητες για τους ανεμιστηρες Mi Fan Lite C1

https://www.mistore-greece.gr/Products/SmartDevices/Smart-Home-Appliances/mi-smart-standing-fan-2-lite.aspx

(Ελεγαν στο τηλ οτι δεν θα ξαναφερουν 😝)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 27/06/2024 at 21:52, andreas1gr said:

Δηλαδή γιατί πρέπει να είναι καλύτερα τα Κινέζικα του apple store;

Δηλαδη σε λεει μπες στην ουρα να προλαβεις μη χασεις το Xiaomi φυσαει το marketing  :devil:

* 129 o Mi Smart Standing Fan 2 ωρε μανα μου στα μισα δεν τον ειχαμε παρει περσι ? Μονο ο 1C των 34cm λεει τωρα να παρεις 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...