Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τσίμπησα και εγώ σήμερα τον 2 lite. Ωραίο design και αρκετά βολικές οι επιλογές που προσφέρονται μέσω της εφαρμογής.

Οι πρώτες δύο σκάλες είναι όντως σχεδόν αθόρυβες αλλά ταυτόχρονα και αρκετά αδύναμες αλλά την κάνουν την δουλειά τους. Η τρίτη είναι αισθητά πιο δυνατή. Το μόνο που παράτησα εγώ ειναι ένας απαλός θόρυβος που προέρχεται είτε από το μοτέρ ή από την προπέλα/εξαρτήματα σύνδεσης στη προπέλα. Δεν ξέρω μήπως βίδωσα κάτι στραβά.

Για τα 50€ πάντως συνδυαστικά με το wifi+app την θεωρώ καλή αγορά

Επεξ/σία από tzagaritos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως τσίμπησα δύο σετάκια ανταλλακτικά για την σκούπα. Με 10 € έχει σετ την μεγάλη βούρτσα τα δύο μικρά βουρτσάκια φίλτρα και πανάκια

Επεξ/σία από AristidisZ
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, CaMp3on είπε

Τόσο μεγάλη διαφορά έχει στο ρεύμα ένας ac 38 watt με έναν 15 dc? Αξίζει να μην πάρει δηλαδη κάποιος αυτόν της προσφορας μόνο και μόνο για το ρεύμα ;

Mικροποσα  θα πάρουν χρονια να κανουν αποσβεση, σε οποιο μοντελο και αν πας. Οι μεγαλες συσκευες καινε ρευμα.

παρε οποιον σου αρεσει. Δεν ηξερα καν για 2 «κανονικο»απο εδω εσας το εμαθα.

αν τον θες για βραδυ, παρε τον 15dc

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ.

Καλά και για βράδυ που λέτε, δεν θεωρώ ότι ενοχλεί ο 2 lite. Όλη νύχτα στο 1 τον έχω και δεν ενοχλεί καθόλου. Συνήθεια; Δεν ξέρω.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Πανος999 είπε

Πήρα τον lite με τα 50€..Το νου σας να είναι καλός!!Εμπιστευτηκα φόρουμ!!☺️

μετα την απομακρυνση απτο ταμειο ,ουδεν λαθος αναγνωριζεται

το φορουμ θα βρισκεται σε διακοπες...

• Haha 4
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, snb είπε

Η G10 αξίζει; την έχει κάνενας να μας πει;

Όχι απλά αξίζει, αλλά ειναι και εξαιρετική στην τιμή αυτή. Ούτε από Κίνα Jimmny δεν παίρνεις. Έχω την G9 Plus και είμαι ευχαριστημένος, η συγκεκριμένη αρκετά ανώτερη.

Δημοσ.
Στις 23/6/2024 στις 6:13 ΜΜ, Doubt είπε

Ανεμιστήρας κι ο ένας κι ο άλλος. Αν θέλεις ψύξη του χώρου ψάχνεις κλιματιστικό, κάτι άλλα με νερό πάγο κλπ που κυκλοφορούν είναι αγυρτείες.

ειναι όντως μάπα αυτά με νερό; ετοιμαζόμουν να πάρω τελικά παρήγγειλα τον ανεμιστήρα της xiaomi. 

Δημοσ.

Ευχάριστο αεράκι παράγει ο ανεμιστήρας, ΟΜΩΣ με τίποτα δεν συνδέεται με το κινητό (το οποίο το έχω συνδέσει με την 2.4Ghz μπάντα). Ούτε με το Mi-Home αλλά ούτε και με το Google-Home...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, tata22 said:

Xiaomi Watch S1 NFC Silver στα 99,89€ . Έχει κανείς προσωπική εμπειρία Αξίζει ?

το παρηγγειλα.. ηταν αυτο που εψαχνα.. με οψη κανονικου ρολογιου, λιγη χρηση fitness, και καποιες αλλες ευκολιες που ισως χρησιμοποιησω.. νομιζω σε αυτα τα χρηματα δεν θα εβρισκα κατι καλυτερο.
Επισης πηρα εξτρα και 2 δερματινα λουρακια σε μαυρο και μπλε στα 12ε που ειναι καλη τιμη νομιζω και μαλλον πρεπει να ειναι και αυτα σε εκπτωση.

Mi Smart Standing Fan 2 ειχα παρει περισυ απο e-shop περιπου 65ε και ειμαι ευχαριστημενος για το υπνοδωματιο καθως στη αργη ταχυτητα 1 ειναι αθορυβος και οτι πρεπει για ολο το βραδυ

Επεξ/σία από MasterX
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 minutes ago, seithan said:

Ευχάριστο αεράκι παράγει ο ανεμιστήρας, ΟΜΩΣ με τίποτα δεν συνδέεται με το κινητό (το οποίο το έχω συνδέσει με την 2.4Ghz μπάντα). Ούτε με το Mi-Home αλλά ούτε και με το Google-Home...

Τελικώς συνδέθηκα με το Mi-Home, χειροκίνητα, δημιουργώντας μέσω της εφαρμογής hot-spot. Και τώρα πως θα συνδεθούν όλα αυτά με το Google-Home (για γερούς λύτες!).

Edit: Έγινε και η σύνδεση με το Google-Home: Add -> Works with Google Home -> Ψάχνεις και επιλέγεις το Mi-Home (θα πρέπει πρώτα ήδη να έχει ρυθμιστεί το Mi-Home + Ανεμιστήρας).

Επεξ/σία από seithan
Δημοσ.

Για να έχετε ένα μέτρο σύγκρισης με "κανονικό" ανεμιστήρα.

Στην πρώτη και δεύτερη σκάλα είναι ότι πρέπει για υπνοδωμάτιο. Όχι όμως για σαλόνι. Η τρίτη σκάλα είναι μια χαρά όμως και στα 4 μέτρα περίπου απόσταση που την έχω έρχεται ο αέρας κανονικά. 

Ο αέρας του πίσω ανεμιστήρα δεν φτάνει μέχρι εκεί και κάνει και παρά πολυ θόρυβο από την πρώτη κιόλας σκάλα.

20240625_163218.jpg

• Like 5
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Πανος999 είπε

Πήρα τον lite με τα 50€..Το νου σας να είναι καλός!!Εμπιστευτηκα φόρουμ!!☺️

Πέρσι έδιναν στα 59 ευρώ μαζί με μεταφορικά, τον «Xiaomi Smart Standing Fan 2»

Οπότε φέτος στα 50 τον απλό, είναι απλά κοροϊδία.

Επίσης επειδή έχω τον Standing Fan 2, δεν αξίζει βρε παιδιά κανένας ανεμιστήρας της σειράς με τόσα πολλά χρήματα…

Ναι έχει μια ευκολία το wifi, αλλά μόνο για αυτό να πληρώσεις 50+ ευρώ;

Κ εγώ έπεσα «θύμα» ορισμένων μελών του φόρουμ και το μετάνιωσα…

Με τα μισά χρήματα είχα αγοράσει καλύτερους ανεμιστήρες (αθόρυβους – ποιοτικούς).

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...