nek4d Δημοσ. 23 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2024 9 minutes ago, NiKoSmile said: Δεν έχει ούτε GPS ούτε παίρνει κάρτα SIM. Το λέω γιατί τον Ιανουάριο πήρα το Teclast M50 Pro 10.1" με GPS & 4G (8GB/256GB) στα 163,89€. Εε, τωρα και 'συ, πας και συγκρινεις Xiaomi με Teclast, θες να ανοιξεις πολεμο? 😂 5
Sebu Δημοσ. 23 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2024 3 hours ago, giantzeron said: όντως ψυχουν η απλα κανουν ανακυκλωση του ζεστου αερα οπως ενας κλασσικος ανεμιστηρας ; Ανεμιστηρας να ψυχει δεν υπαρχει, δεν εχει ανακαλυφθει ακομα. Ανακυκλωση αερα κανει στο χωρο και δημιουργει ψευδαισθηση δροσιας λογω φαινομενου αερα. Ειναι οπως οταν εχει απνοια και εσυ κινεισαι με το αμαξι με ανοιχτα παραθυρα και φυσαει και σου ερχεται αερας μεσα ή αν εισαι με σκαφος/βαρκα και κινεισαι με Χ ταχυτητα και εχει απνοια, εσυ νιωθεις ενα αερακι, μολις ομως ακινητοποιηθει το σκαφος ή το αμαξι τιποτα. Ισχυει και εδω οτι ο ανεμιστηρας δεν πρεπει να χτυπαει επανω σου ειδικα το βραδυ στον υπνο και για καλυτερα αποτελεσματα πρεπει να ειναι μπροστα απο παραθυρο/μπαλκονπορτα ωστε να τραβαει (το βραδυ κυριως) οσο γινεται αερα απεξω που ειναι θεωρητικα πιο δροσερος απο οτι εντος του δωματιου και ετσι να κανει και καποια υποτυπωδη ανακυκλωση αερα στο χωρο και οχι απλα ανακαταταξη των υπαρχουσων θερμων αεριων μαζων εντος του χωρου. Πρακτικα αυτο που πληρωνεις ειναι η ποιοτητα κατασκευης, το αθορυβο λογικα μοτερ και τις 7 λεπιδες που θεωρητικα εχει λιγοτερο θορυβο στη λειτουργια. Σαν ενα αντιστοιχο Morris που ειχα παρει προ 7ετιας απο τα Πρακτικερ ο οποιος εχει 7 λεπιδες και τηλεχειριστηριο, τοτε επαιζε στα 50 ευρω προσφορα. Για τα λεφτα του αριστος και αρκετα πιο ησυχος απο τους κλασικους με τις 3 μεγαλες λεπιδες/φτερωτες. 3 2
netgeo Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Πέρυσι Ιούλιος: Mi Smart Standing Fan 2 Pro (Ασύρματος) Προσφορά στα 99.89€ από την Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 (Πριζάτος) Αγορά από Skroutz στα 59€ Ο της προσφοράς είναι ο Lite (Mi Smart Standing Fan 2 Lite) που δεν υπήρχε νομίζω πέρυσι. Βλέπω διαφορά στο σχεδιασμό της φτερωτής σε σχέση με τους άλλους δύο. Έχω τους δύο πρώτους, που τώρα τους έχει 150€ και 130€. Είναι εξαιρετικοί και οι δύο. Για τον Lite δεν έχω άποψη (ακόμα) 😁 1 1
leoy Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Μαγκες το ρολοι αξιζει? η καλυτερα να δωσεις κατι παραπανω για το amazfit?
jimmy213 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 1 hour ago, netgeo said: Ο της προσφοράς είναι ο Lite (Mi Smart Standing Fan 2 Lite) που δεν υπήρχε νομίζω πέρυσι. Βλέπω διαφορά στο σχεδιασμό της φτερωτής σε σχέση με τους άλλους δύο. Υπήρχε, απλά τον έβρισκες ως Mi Smart Standing Fan 1C. Μια χαρά είναι. Ο καλύτερος ανεμιστήρας που είχα ποτέ. 1
dreaming123 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Το ερώτημα είναι,υπάρχει καλύτερος με 10-20€ διαφορά από το lite ανεμιστήρα της προσφοράς που έχει 50€ ;
leros2004 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Από ότι καταλαβαίνω ο Mi Smart Standing Fan 2 Lite δεν έχει μοτέρ DC αλλά συμβατικό ?
VonLoutsos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Πάντως ο ανεμιστήρας με τα δύο σετ από πτερύγια, έχει μια επιλογη που σχεδόν πρέπει να δουλευει τέρμα χαμηλά και να δημιουργεί ένα αεράκι που και όλη νύχντα πάνω σου να ειναι δεν σε παγώνει.
kostasw Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 54 minutes ago, leros2004 said: Από ότι καταλαβαίνω ο Mi Smart Standing Fan 2 Lite δεν έχει μοτέρ DC αλλά συμβατικό ? Το αναφέρει και στην περιγραφή ότι διαθέτει AC μοτέρ. Το επίπεδο θορύβου με προβληματίζει λίγο σε σύγκριση με άλλους πού έχουν αρκετά κάτω στην πρώτη σκάλα.
SilverCloak Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 55 λεπτά πριν, leros2004 είπε Από ότι καταλαβαίνω ο Mi Smart Standing Fan 2 Lite δεν έχει μοτέρ DC αλλά συμβατικό ? Ακριβώς αυτή είναι η διαφορά. ο 2 Lite AC motor, rated 38W, o 2 κανονικός DC motor, rated 15W. Ίσως έχει διαφορά και στη ρύθμιση ταχύτητας μέσω app, ο 2 κανονικός έχει 1-100 από app και 4 ταχύτητες χωρίς app, o lite έχει 3. Το AC motor είναι και πιο noisy, αν μιλάμε για τη χαμηλή σκάλα. Κοινώς. Αν τον θέλεις για τη νύχτα--> 2 κανονικός, διπλά λεφτά, απόσβεση αναλόγως χρώματος τιμολογίου😀. Αν τον θέλεις για τη μέρα, να σε βαράει στο max, και ο 2 lite σε αυτά τα λεφτά είναι μια χαρά. Για άλλους δεν ξέρω, έχω μια κακιά συνήθεια να μιλάω στα πράγματα μου από μικρός και τώρα επιτέλους κάνουν και ότι τους λέω. 1 3
Vault13 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 21 ώρες πριν, RaNd είπε Οι ανεμιστηρες τους, ειναι απο τους καλυτερους που θα βρεις, αθορυβοι εντελως και με πολυ καλη ροη αερα. 21 ώρες πριν, thewildones είπε Επιβεβαιώνω για ανεμιστήρες, άψογοι με ωραίες ρυθμίσεις To tower fan που βλεπω, τι λεει;
CaMp3on Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 3 ώρες πριν, SilverCloak είπε Ακριβώς αυτή είναι η διαφορά. ο 2 Lite AC motor, rated 38W, o 2 κανονικός DC motor, rated 15W. Ίσως έχει διαφορά και στη ρύθμιση ταχύτητας μέσω app, ο 2 κανονικός έχει 1-100 από app και 4 ταχύτητες χωρίς app, o lite έχει 3. Το AC motor είναι και πιο noisy, αν μιλάμε για τη χαμηλή σκάλα. Κοινώς. Αν τον θέλεις για τη νύχτα--> 2 κανονικός, διπλά λεφτά, απόσβεση αναλόγως χρώματος τιμολογίου😀. Αν τον θέλεις για τη μέρα, να σε βαράει στο max, και ο 2 lite σε αυτά τα λεφτά είναι μια χαρά. Για άλλους δεν ξέρω, έχω μια κακιά συνήθεια να μιλάω στα πράγματα μου από μικρός και τώρα επιτέλους κάνουν και ότι τους λέω. Τόσο μεγάλη διαφορά έχει στο ρεύμα ένας ac 38 watt με έναν 15 dc? Αξίζει να μην πάρει δηλαδη κάποιος αυτόν της προσφορας μόνο και μόνο για το ρεύμα ;
elpenor Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Vault13 said: To tower fan που βλεπω, τι λεει; Στην αρχή φαίνεται εντυπωσιακό αλλά μετά από συγκρίσεις φαίνεται ότι τον χώρο που γλιτώνεις τον χάνεις σε θόρυβο. 46 minutes ago, CaMp3on said: Τόσο μεγάλη διαφορά έχει στο ρεύμα ένας ac 38 watt με έναν 15 dc? Αξίζει να μην πάρει δηλαδη κάποιος αυτόν της προσφορας μόνο και μόνο για το ρεύμα ; Όχι, το ρεύμα δεν είναι αρκετά ακριβό, 10watt διαφορά σημαίνει 2-3 ευρώ διαφορά στις 1000 ώρες χρήσης. Η μεγάλη διαφορά με τους DC είναι όταν έχεις περιορισμένο χώρο και είσαι αναγκασμένος να τοποθετήσεις τον ανεμιστήρα πολύ κοντά σου. Με τον standing fan 2 (15w) μπορείς να ελέγξεις την ταχύτητα με ακρίβεια και με το natural mode να κοιμηθείς με τον ανεμιστήρα σε μικρή απόσταση χωρίς να πιαστείς. Επίσης μόνο DC ανεμιστήρες μπορούν να γυρίζουν τόσο αργά που να μην ακούγεται σχεδόν τίποτα. Μετά τα 2 μέτρα απόσταση τα πλεονεκτήματα αυτά αρχίζουν να είναι αδιάφορα. Εγώ ήθελα ένα πιο μεγάλο και δυνατό ανεμιστήρα από τον standing fan 2 (15w) και πήρα ένα DC 28w με διπλή έλικα ισπανικό της Cecotec, τόσο χάλια πλαστικά δεν έχω ξαναδεί, αν γύριζα τον χρόνο πίσω θα δοκίμαζα τον Mi Smart Standing Fan 2 Lite και ας είναι 35cm αντί για 40cm που έψαχνα. Το φινίρισμα και η ποιότητα της Xiaomi είναι ανώτερα από τον ανταγωνισμό. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2024 από elpenor 3 3
APapsda Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 7 ώρες πριν, netgeo είπε Πέρυσι Ιούλιος: Mi Smart Standing Fan 2 Pro (Ασύρματος) Προσφορά στα 99.89€ από την Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 (Πριζάτος) Αγορά από Skroutz στα 59€ Ο της προσφοράς είναι ο Lite (Mi Smart Standing Fan 2 Lite) που δεν υπήρχε νομίζω πέρυσι. Βλέπω διαφορά στο σχεδιασμό της φτερωτής σε σχέση με τους άλλους δύο. Έχω τους δύο πρώτους, που τώρα τους έχει 150€ και 130€. Είναι εξαιρετικοί και οι δύο. Για τον Lite δεν έχω άποψη (ακόμα) 😁 38w ειναι αυτος της προσφοράς 15w είναι ο pro
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα