Kepler39stw Δημοσ. 23 Ιουνίου Share Δημοσ. 23 Ιουνίου Πριν δυο εβδομάδες αγόρασα γυαλιά μυωπίας-στιγματισμού και τα βλέπω όλα πολύ κοντά μου και μικρά λες και είμαι ένα μέτρο και το έδαφος βρίσκεται στο στήθος μου.δεν έχω ξαναφορέσει γυαλιά μήπως χρειάζεται χρόνος η τα γυαλιά είναι για πετάμε.παρολα αυτά βλέπω πεντακάθαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Ιουνίου Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 21 λεπτά πριν, Kepler39stw είπε Πριν δυο εβδομάδες αγόρασα γυαλιά μυωπίας-στιγματισμού και τα βλέπω όλα πολύ κοντά μου και μικρά λες και είμαι ένα μέτρο και το έδαφος βρίσκεται στο στήθος μου.δεν έχω ξαναφορέσει γυαλιά μήπως χρειάζεται χρόνος η τα γυαλιά είναι για πετάμε.παρολα αυτά βλέπω πεντακάθαρα Αυτόν που στα έφτιαξε τα γυαλιά τον ρώτησες;Του είπες τους προβληματισμούς σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση Kepler39stw Δημοσ. 23 Ιουνίου Μέλος Λύση Share Δημοσ. 23 Ιουνίου Μου είπε θα τα συνηθίσω.δεν ξέρω αν έχει τύχει και σε άλλον αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα