Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Σήμερα μου έβγαλε μήνυμα το αυτοκίνητο ότι έχει χαμηλή στάθμη υγρού υαλοκαθαριστήρων.

Επειδή δεν έχω ιδέα απο αυτά και είναι η πρώτη φορά που ζητάει γέμισμα απο όταν το πήρα, τί ύγρο προτείνετε να βάλω;

Tesla Model 3 είναι το αμάξι αν παίζει ρόλο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Silverage είπε

Μάλλον απο σουπερμάρκετ.

Είναι το πρώτο μου αμάξι οπότε δεν ξέρω.

Μην πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό.Σε ΣΜ ή σε βενζινάδικο θα βρεις.

• Like 1
Δημοσ.

Βενζινάδικο το έτοιμο μίγμα και είσαι οκ.

Σουπερμάρκετ πρέπει να έχουν μόνο συμπυκνωμενο σπέρνεις ένα μικρό κουτάκι και συμπληρώνεις απιονισμενο νερό

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Nabuko είπε

Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, διάβασε κι αυτό πρώτα

https://www.tesla.com/ownersmanual/models/el_gr/GUID-197C481B-B4D4-4973-9772-2AF488442CE1.html

Αναφορά σε κείμενο

Η χρήση άλλων ουσιών, όπως μη επεξεργασμένο νερό, μπορεί να προκαλέσει ανάπτυξη βακτηρίων στο σύστημα κλιματισμού, με αποτέλεσμα οσμή ή πιθανή ζημιά που δεν καλύπτεται από την εγγύηση.

Tι εννοεί ο ποιητής;Πως συνδέεται το νερό για τα πιτσιλιστήρια με τον κλιματισμό;

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, imr είπε

Βενζινάδικο το έτοιμο μίγμα και είσαι οκ.

Σουπερμάρκετ πρέπει να έχουν μόνο συμπυκνωμενο σπέρνεις ένα μικρό κουτάκι και συμπληρώνεις απιονισμενο νερό

Το έτοιμο μείγμα πάντως, της κυριας με το κοχύλι το κίτρινο, αφρίζει τρομερά και κάνει σαπουνάδα χωρίς λόγο (το ροζ)

Αντίθετα, το μπουκαλάκι με το υγρό που το φτιάχνεις εσύ, κάνει τρομερά καλύτερη δουλειά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Tι εννοεί ο ποιητής;Πως συνδέεται το νερό για τα πιτσιλιστήρια με τον κλιματισμό;

Δεν ξέρω, προφανώς και δεν βρίσκομαι στο διανοητικό επίπεδο του Elon για να κατανοήσω τι γράφει 😄

• Haha 1
  • Δημιουργία νέου...