Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα!

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το xiaomi 13t ή 13t pro. Προέρχομαι από xiaomi mi8 που χρησιμοποίησα 5 χρόνια.

Έχω διαβάσει ότι υπάρχουν θέματα στη συνδεσιμότητα με το android auto των αυτοκινήτων. Γενικά το διαβάζω συχνά αυτό με την xiaomi, και ειδικά με το 13t, καθώς και ότι υπάρχει δυσκολία να βρεθεί λύση, παρά το γεγονός ότι έχει περάσει καιρός από την κυκλοφορία του.

Ξέρει κανείς περισσότερα για αυτό; Αντιμετώπισε κανείς κάτι τέτοιο με το κινητό του;

Επίσης, ποιο θεωρείτε λογική εναλλακτική σε περίπτωση που δεν πάρω το 13t? Κάποιο poco; To nord 3 της oneplus; Motorolla edge 40?  Ή μήπως το S23 της samsug;
Δημοσ.

Μετά το p30 pro η δεύτερη καλύτερη συσκευή που είχα ήταν το xiaomi mi8. Με εξαίρεση την μπαταρία σε όλα τα άλλα φοβερό. 

Και τα τρία που έχεις αναφέρει edge 40, nord 3 και s23 είναι πολύ καλες επιλογές. Στον τομέα μπαταρίας/αυτονομιας το s23 υστερεί , όπως και λίγο το edge 40.

Αντί για το Nord 3 δες και το καινούργιο Oneplus 12R πολύ δυνατή συσκευή για την τιμή του.

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Panos118 είπε
Καλησπέρα!

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το xiaomi 13t ή 13t pro. Προέρχομαι από xiaomi mi8 που χρησιμοποίησα 5 χρόνια.

Έχω διαβάσει ότι υπάρχουν θέματα στη συνδεσιμότητα με το android auto των αυτοκινήτων. Γενικά το διαβάζω συχνά αυτό με την xiaomi, και ειδικά με το 13t, καθώς και ότι υπάρχει δυσκολία να βρεθεί λύση, παρά το γεγονός ότι έχει περάσει καιρός από την κυκλοφορία του.

Ξέρει κανείς περισσότερα για αυτό; Αντιμετώπισε κανείς κάτι τέτοιο με το κινητό του;

Επίσης, ποιο θεωρείτε λογική εναλλακτική σε περίπτωση που δεν πάρω το 13t? Κάποιο poco; To nord 3 της oneplus; Motorolla edge 40?  Ή μήπως το S23 της samsug;

Αντίστοιχο του 13T σε θέμα φωτογραφικών ικανοτήτων, είναι το Redmi Note 13 Pro Plus και γενικά ως συσκευές είναι αρκετά παραπλήσιες. Εξαρτάται τι ζητάς από το κινητό σου, αυτά περί το Android Auto δεν τα έχω ψάξει για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...