Πέτρος Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου Aς παρεισφρήσω στο νήμα... Στη "γειτονιά" (κεντρικό σημείο στο συγκεκριμένο δήμο), έχουμε ένα "συνεργείο" (τα " " γιατί όποιος το δει θα καταλάβει) το οποίο έχει την κακή συνήθεια να γεμίζει τους γύρω δρόμους με τα προς "επισκευή". Δεν μιλάμε για 1-2 αυτοκίνητα, για 3-4 μέρες...είναι σίγουρα πάνω από 10 (μόνο μπροστά σε εμάς έχει 4 αυτή τη στιγμή, 6 μέχρι τη Δευτέρα), για εβδομάδες, ακόμα και μήνες σε κάποιες περιπτώσεις. Σε κάποια οι πινακίδες είναι απάνω κανονικά, σε κάποια τις έχει βγάλει και τις έχει μέσα συνήθως, πάνω στο ταμπλό. Τα προβλήματα, πολλαπλά και προφανή. Όσες φορές έχει επισημανθεί στους υπαλλήλους ή όποιον βρίσκουμε, στα παπάκια τους, πουλάνε και τρελίτσα (Δεν ξέρω τί μου λες, δεν είναι από εμάς, κάνε ότι νομίζεις). Αντίστοιχα, σε επικοινωνία με το δήμο (μέχρι και το Δήμαρχο), μια στις τόσες κάτι γίνεται και για μερικές μέρες αδειάζει το τοπίο, αλλά συνήθως τρώμε κι από εκεί γράψιμο. Με δεδομένο ότι δεν είναι τυπικά εγκαταλελειμμένα, ότι έχουν πινακίδες (άρα θεωρητικά και πληρωμένα τέλη), τί μπορεί να γίνει? Το "μαγαζί" ξεκάθαρα κάνει διάφορες "δουλειές", ειδικά τα ξημερώματα, είναι κάπως λεπτή η θέση.
Ntinaras Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Πέτρος είπε Aς παρεισφρήσω στο νήμα... Στη "γειτονιά" (κεντρικό σημείο στο συγκεκριμένο δήμο), έχουμε ένα "συνεργείο" (τα " " γιατί όποιος το δει θα καταλάβει) το οποίο έχει την κακή συνήθεια να γεμίζει τους γύρω δρόμους με τα προς "επισκευή". Δεν μιλάμε για 1-2 αυτοκίνητα, για 3-4 μέρες...είναι σίγουρα πάνω από 10 (μόνο μπροστά σε εμάς έχει 4 αυτή τη στιγμή, 6 μέχρι τη Δευτέρα), για εβδομάδες, ακόμα και μήνες σε κάποιες περιπτώσεις. Σε κάποια οι πινακίδες είναι απάνω κανονικά, σε κάποια τις έχει βγάλει και τις έχει μέσα συνήθως, πάνω στο ταμπλό. Τα προβλήματα, πολλαπλά και προφανή. Όσες φορές έχει επισημανθεί στους υπαλλήλους ή όποιον βρίσκουμε, στα παπάκια τους, πουλάνε και τρελίτσα (Δεν ξέρω τί μου λες, δεν είναι από εμάς, κάνε ότι νομίζεις). Αντίστοιχα, σε επικοινωνία με το δήμο (μέχρι και το Δήμαρχο), μια στις τόσες κάτι γίνεται και για μερικές μέρες αδειάζει το τοπίο, αλλά συνήθως τρώμε κι από εκεί γράψιμο. Με δεδομένο ότι δεν είναι τυπικά εγκαταλελειμμένα, ότι έχουν πινακίδες (άρα θεωρητικά και πληρωμένα τέλη), τί μπορεί να γίνει? Το "μαγαζί" ξεκάθαρα κάνει διάφορες "δουλειές", ειδικά τα ξημερώματα, είναι κάπως λεπτή η θέση. Ειναι παρανομα παρκαρισμενα?
Πέτρος Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου Μόλις τώρα, Ntinaras είπε Ειναι παρανομα παρκαρισμενα? Πάνω σε πεζοδρόμια, σε γωνίες κλπ, ότι κάνει κι ο μέσος οδηγός έτσι κι αλλιώς. Είναι παρατημένα στο ίδιο σημείο, όμως, εβδομάδες ή ακόμα και μήνες κάποιες φορές.
Ntinaras Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, Πέτρος είπε Πάνω σε πεζοδρόμια, σε γωνίες κλπ, ότι κάνει κι ο μέσος οδηγός έτσι κι αλλιώς. Είναι παρατημένα στο ίδιο σημείο, όμως, εβδομάδες ή ακόμα και μήνες κάποιες φορές. Κανε καταγγελια για παρανομη σταθμευση και καταληψη για αρχη. 1
Πέτρος Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 10 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Κανε καταγγελια για παρανομη σταθμευση και καταληψη για αρχη. Αυτό κάνουμε, το ζήτημα είναι ότι αν γίνει κάτι θα γίνει μια στο τόσο ή ο δήμος θα μας γράψει εντελώς. Έχει ακρούλες ο τύπος, δεν εξηγείται αλλιώς. Αν θυμάμαι σωστά, δεν απαγορεύεται η όποια επιχείρηση να χρησιμοποιεί συστηματικά τους δρόμους για τέτοια δουλειά, δεν πρέπει να έχει δικό της χώρο στάθμευσης?
Petros Electron Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 18 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Αυτό κάνουμε, το ζήτημα είναι ότι αν γίνει κάτι θα γίνει μια στο τόσο ή ο δήμος θα μας γράψει εντελώς. Έχει ακρούλες ο τύπος, δεν εξηγείται αλλιώς. Αν θυμάμαι σωστά, δεν απαγορεύεται η όποια επιχείρηση να χρησιμοποιεί συστηματικά τους δρόμους για τέτοια δουλειά, δεν πρέπει να έχει δικό της χώρο στάθμευσης? Το ίδιο γίνεται και με ενα πλυντήριο αυτοκίνητων στην γειτονιά μου. Εχει πολλή δουλειά και πιάνει ενα σωρό θέσεις στάθμευσης, καμιά φορα και σε παράνομα σημεία για να βαζει τα αμάξια που πλένει. Εχει ενημερωθεί η αστυνομία δεν έχει γινει τίποτα για την κατάσταση, εξακολουθεί το ιδιο.
Nabuko Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου https://www.lawspot.gr/nomika-nea/na-stamatisei-i-katalipsi-pezodromion-apo-synergeia-kai-epiheiriseis-polisis-enoikiasis 1
ekrepali Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 2 hours ago, Πέτρος said: Όσες φορές έχει επισημανθεί στους υπαλλήλους ή όποιον βρίσκουμε, στα παπάκια τους, πουλάνε και τρελίτσα (Δεν ξέρω τί μου λες, δεν είναι από εμάς, κάνε ότι νομίζεις). Αντίστοιχα, σε επικοινωνία με το δήμο (μέχρι και το Δήμαρχο), μια στις τόσες κάτι γίνεται και για μερικές μέρες αδειάζει το τοπίο, αλλά συνήθως τρώμε κι από εκεί γράψιμο. Πρέπει να βρείτε καλύτερα βύσμα.
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 2 ώρες πριν, Πέτρος είπε Aς παρεισφρήσω στο νήμα... Στη "γειτονιά" (κεντρικό σημείο στο συγκεκριμένο δήμο), έχουμε ένα "συνεργείο" (τα " " γιατί όποιος το δει θα καταλάβει) το οποίο έχει την κακή συνήθεια να γεμίζει τους γύρω δρόμους με τα προς "επισκευή". Δεν μιλάμε για 1-2 αυτοκίνητα, για 3-4 μέρες...είναι σίγουρα πάνω από 10 (μόνο μπροστά σε εμάς έχει 4 αυτή τη στιγμή, 6 μέχρι τη Δευτέρα), για εβδομάδες, ακόμα και μήνες σε κάποιες περιπτώσεις. Σε κάποια οι πινακίδες είναι απάνω κανονικά, σε κάποια τις έχει βγάλει και τις έχει μέσα συνήθως, πάνω στο ταμπλό. Τα προβλήματα, πολλαπλά και προφανή. Όσες φορές έχει επισημανθεί στους υπαλλήλους ή όποιον βρίσκουμε, στα παπάκια τους, πουλάνε και τρελίτσα (Δεν ξέρω τί μου λες, δεν είναι από εμάς, κάνε ότι νομίζεις). Αντίστοιχα, σε επικοινωνία με το δήμο (μέχρι και το Δήμαρχο), μια στις τόσες κάτι γίνεται και για μερικές μέρες αδειάζει το τοπίο, αλλά συνήθως τρώμε κι από εκεί γράψιμο. Με δεδομένο ότι δεν είναι τυπικά εγκαταλελειμμένα, ότι έχουν πινακίδες (άρα θεωρητικά και πληρωμένα τέλη), τί μπορεί να γίνει? Το "μαγαζί" ξεκάθαρα κάνει διάφορες "δουλειές", ειδικά τα ξημερώματα, είναι κάπως λεπτή η θέση. Το ότι έχουν πινακίδες δεν σημαίνει ότι ειναι ασφαλισμένα και με πληρωμένα τέλη. https://www.gov.gr/ipiresies/periousia-kai-phorologia/okhemata/opencar Επίσης οι πινακίδες πρέπει να ειναι αναρτημένες και όχι στο ταμπλό.
ekrepali Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 23 minutes ago, Petros Electron said: Εχει ενημερωθεί η αστυνομία δεν έχει γινει τίποτα για την κατάσταση, εξακολουθεί το ιδιο. Μόνο με βύσμα. 1
StamTheMan Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου Οτι λεει ο απο πανω. Αμα εχει βυσμα ο καραγκιοζης που παρανομει,δε βγαζεις ακρη αν δεν εχεις και εσυ. Στην περιοχη μου το καλοκαιρι οργιαζει ενα κωλοχανειο καθε πουσουκου,με μουσικη ως το πρωι. Στην αρχη νομιζα οτι οργανωνει εκδηλωσεις,αλλα τελικα απλα εχει ζωντανη μουσικη ΤΕΡΜΑ και μπορει το μαγαζι να εχει και 2 πελατες εκεινη την ωρα. Ενα καλοκαιρι ολοκληρο,αυτη η δουλεια. Τελειωνει η σεζον,εχει μπει καλα ο Σεπτεμβρης και ο τυπος παιζει πιο δυνατα απο καθε αλλη φορα. Παιρνω αστυνομια, η οποια ειναι κοντα στο μαγαζι και σιγουρα το ακουνε οτι παιζει τερμα,ο τυπος στο τηλεφωνο μου λεει οτι δεν εχει αυτοκινητα επειδη ειχε σκασει καραβι με λαθρο και ειναι ολα στο λιμανι και στο τελος μου λεει "πρωτη φορα το ακουω για αυτο το μαγαζι " ( το μαγαζι δουλευει χρονια ετσι ) . Εκει καταλαβα οτι δεν εχει νοημα να παιρνω τηλ για το συγκεκριμενο μαγαζι,ο τυπος πληρωνει αδρα μαλλον.
xp-user Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου Αργυρουπολη ...πριν3 εβδομαδες σηκωσαν ενα τρακαρισμενο που ηταν στο δρομο 5-6 μηνες χωρις πινακιδες και ενα επαγγελματικο φορτηγακι που ειχε πινακιδες αλλα ηταν παρατημενο και αυτο 5-6 μηνες αφου ειχαν κολλησει φυσικα τις σχετικες ειδοποιησεις
Ntinaras Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου 1 ώρα πριν, xp-user είπε Αργυρουπολη ...πριν3 εβδομαδες σηκωσαν ενα τρακαρισμενο που ηταν στο δρομο 5-6 μηνες χωρις πινακιδες και ενα επαγγελματικο φορτηγακι που ειχε πινακιδες αλλα ηταν παρατημενο και αυτο 5-6 μηνες αφου ειχαν κολλησει φυσικα τις σχετικες ειδοποιησεις Εξω απο το ιδιωτικο σχολειο στα συνορα με τον Αλιμο ?
xp-user Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου Στις 30/6/2024 στις 12:16 ΜΜ, Ntinaras είπε Εξω απο το ιδιωτικο σχολειο στα συνορα με τον Αλιμο ? Οχι ...ο Δημαρχος εδω τους εχει αλλαξει τα φωτα στους εξυπνακηδες που παρατανε με τους μηνες τα σαπακια τους στο δρομο δεν θυμάμαι ποσες εκατονταδες σαπακια εχει μαζεψει απο τους δρομους
Ntinaras Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου 5 λεπτά πριν, xp-user είπε Οχι ...ο Δημαρχος εδω τους εχει αλλαξει τα φωτα στους εξυπνακηδες που παρατανε με τους μηνες τα σαπακια τους στο δρομο δεν θυμάμαι ποσες εκατονταδες σαπακια εχει μαζεψει απο τους δρομους Εγω μια βαρκα περιμενω να μαζεψουν, η οποια ειναι χρονια παρατημενη, και ακομα περιμενω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα