Silverage Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου Καλησπέρα, Είναι στη γειτονιά μου ένα σαράβαλο το οποίο δεν έχει ούτε πινακίδες, ούτε μηχανή, ούτε τίποτα, το οποίο το έχει ένας γείτονας παρκαρισμένο μπροστά απο την πόρτα του εδώ και χρόνια και πιάνει τζάμπα θέση στο δρόμο. Πήρα τηλέφωνο στον δήμο και ήρθαν και κόλλησαν χαρτί για εγκαταλελειμμένο όχημα αλλά απ'οτι είδα σήμερα αυτός το ξεκόλλησε. Όταν περάσουν 45 ημέρες μπορούν να έρθουν να το μαζέψουν ακόμα και χωρίς να έχει κολημμένο χαρτί;
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου 13 λεπτά πριν, Silverage είπε Καλησπέρα, Είναι στη γειτονιά μου ένα σαράβαλο το οποίο δεν έχει ούτε πινακίδες, ούτε μηχανή, ούτε τίποτα, το οποίο το έχει ένας γείτονας παρκαρισμένο μπροστά απο την πόρτα του εδώ και χρόνια και πιάνει τζάμπα θέση στο δρόμο. Πήρα τηλέφωνο στον δήμο και ήρθαν και κόλλησαν χαρτί για εγκαταλελειμμένο όχημα αλλά απ'οτι είδα σήμερα αυτός το ξεκόλλησε. Όταν περάσουν 45 ημέρες μπορούν να έρθουν να το μαζέψουν ακόμα και χωρίς να έχει κολημμένο χαρτί; Ξαναπάρε τηλέφωνο,πες τους ότι είναι κίνδυνος για την δημόσια υγεία γιατί ειναι εστία μόλυνσης. Το ότι έβγαλε αυτός το αυτοκόλλητο δεν σημαίνει ότι θα το γλυτώσει.
xp-user Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου 10 ώρες πριν, Silverage είπε Καλησπέρα, Είναι στη γειτονιά μου ένα σαράβαλο το οποίο δεν έχει ούτε πινακίδες, ούτε μηχανή, ούτε τίποτα, το οποίο το έχει ένας γείτονας παρκαρισμένο μπροστά απο την πόρτα του εδώ και χρόνια και πιάνει τζάμπα θέση στο δρόμο. Πήρα τηλέφωνο στον δήμο και ήρθαν και κόλλησαν χαρτί για εγκαταλελειμμένο όχημα αλλά απ'οτι είδα σήμερα αυτός το ξεκόλλησε. Όταν περάσουν 45 ημέρες μπορούν να έρθουν να το μαζέψουν ακόμα και χωρίς να έχει κολημμένο χαρτί; Ναι
SeNNinhA Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Silverage είπε Καλησπέρα, Είναι στη γειτονιά μου ένα σαράβαλο το οποίο δεν έχει ούτε πινακίδες, ούτε μηχανή, ούτε τίποτα, το οποίο το έχει ένας γείτονας παρκαρισμένο μπροστά απο την πόρτα του εδώ και χρόνια και πιάνει τζάμπα θέση στο δρόμο. Πήρα τηλέφωνο στον δήμο και ήρθαν και κόλλησαν χαρτί για εγκαταλελειμμένο όχημα αλλά απ'οτι είδα σήμερα αυτός το ξεκόλλησε. Όταν περάσουν 45 ημέρες μπορούν να έρθουν να το μαζέψουν ακόμα και χωρίς να έχει κολημμένο χαρτί; Μπορούν να έρθουν πια και ας έχει βγάλει το χαρτί. Αλλά δεν θα ασχοληθούν γιατί δεν έχουν κόσμο. Θα πρέπει να γίνεις πολύ φορτικος σε αυτούς με πολλά τηλέφωνα καμία φορά και με επειλη ότι θα τους καταγγείλεις για άρνηση να κάνουν την δουλεια τους για να τα καταφέρεις Κρατάς ονόματα από τους υπαλλήλους με τους οποίους μιλάς. Δημιουργεί και αυτό μια πίεση. Επεξ/σία 23 Ιουνίου από SeNNinhA 1
Tsino Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Να αναφερεςι ότι είναι κίνδυνος δημόσιας υγείας. Φωλιάζουν ποντίκια θα πεις και κατσαρίδες. Περνάνε μικρά παιδιά κλπ Και θα παίρνεις συνέχεια τηλ μέχρι να το πάρουν Επεξ/σία 23 Ιουνίου από Tsino
Silverage Δημοσ. 23 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου Σίγουρα θα το κυνηγήσω μέχρι να το πάρουν γιατί πλέον έχουν αυξηθεί τα αυτοκίνητα και υπάρχει πρόβλημα στο παρκάρισμα αλλά και γιατί μου έσπασε τα νεύρα που ξήλωσε το χαρτί. Το καλό είναι ότι ο αντιδήμαρχος που ασχολείται με αυτά είναι ψιλογνωστός του αδερφού μου οπότε αν χρειαστεί μπορεί να του πει κάτι.
SeNNinhA Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Silverage είπε Το καλό είναι ότι ο αντιδήμαρχος που ασχολείται με αυτά είναι ψιλογνωστός του αδερφού μου οπότε αν χρειαστεί μπορεί να του πει κάτι. Αυτο θα σου γλυτωσει πολυ κοπο και εκνευρισμο.
conqueror06 Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου Υπάρχουν και χειρότερα. Γείτονας έχει εγκαταλελειμμένο σαράβαλο στην περιοχή μου έξω από το σπίτι πιάνοντας όχι μία αλλά δύο θέσεις στάθμευσης όπως το έχει βάλει περίπου... 9 χρόνια (!) και μετά από περίπου 20 καταγγελίες στο δήμο κανείς δεν έχει μεριμνήσει για αυτό Ελλάς το μεγαλείο σου! Πλέον είναι σκέτη σκουριά και με λιωμένα λάστιχα, αλλά δεν ιδρώνει το αυτί του να το μαζέψει. Μέχρι και υγειονομική καταγγελία έκανα εσχάτως γιατί έχει γίνει φωλιά με δεκάδες κοτσιλιές και κατσαρίδες παράλληλα...
StamTheMan Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Silverage είπε Το καλό είναι ότι ο αντιδήμαρχος που ασχολείται με αυτά είναι ψιλογνωστός του αδερφού μου οπότε αν χρειαστεί μπορεί να του πει κάτι. Δε χρειαζεται να "του πει κατι". Αρκει να το πει στους υπαλληλους της δημοτικης.
takoulou Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου 31 λεπτά πριν, conqueror06 είπε Υπάρχουν και χειρότερα. Γείτονας έχει εγκαταλελειμμένο σαράβαλο στην περιοχή μου έξω από το σπίτι πιάνοντας όχι μία αλλά δύο θέσεις στάθμευσης όπως το έχει βάλει περίπου... 9 χρόνια (!) και μετά από περίπου 20 καταγγελίες στο δήμο κανείς δεν έχει μεριμνήσει για αυτό Ελλάς το μεγαλείο σου! Πλέον είναι σκέτη σκουριά και με λιωμένα λάστιχα, αλλά δεν ιδρώνει το αυτί του να το μαζέψει. Μέχρι και υγειονομική καταγγελία έκανα εσχάτως γιατί έχει γίνει φωλιά με δεκάδες κοτσιλιές και κατσαρίδες παράλληλα... Καταγγελία έχεις κάνεις.. Τι έκανες; Περιοχή; 1
conqueror06 Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, takoulou είπε Καταγγελία έχεις κάνεις.. Τι έκανες; Περιοχή; Ναι επανειλημμένα στο δήμο. Ακράτα Αχαΐας το περιστατικό. Έγιναν κάποιες φορές συστάσεις στον ιδιοκτήτη. Αλλά μετά ατονούσε το θέμα και αυτός δεν έκανε τίποτα. Δεν υπήρξαν αναγκαστικά μέτρα ούτε το προχώρησαν από το δήμο. Ελπίζω με το υγειονομικό ζήτημα που έχει προκύψει να δείξουν μεγαλύτερη ευαισθησία...
SeNNinhA Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου 28 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Δε χρειαζεται να "του πει κατι". Αρκει να το πει στους υπαλληλους της δημοτικης. Ναι, καλα..... Δεν ασχολουνται. Ασχολουνται εως την επικολληση του ειδοποιητηριου. Θελει κυνηγημα και συνεχείς οχλήσεις και μάλιστα καθε φορα να κρατας ονοματα. Στο τελος αναγκαζεσαι να απειλήσεις τον προισταμενο ότι θα κανεις επισημη καταγγελια στον ιδιο γιατι αρνειται να κανει την δουλεια του. Οποτε ο αντιδημαρχος ειναι η καλυτερη λυση.
ekrepali Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου 2 minutes ago, conqueror06 said: Ελπίζω με το υγειονομικό ζήτημα που έχει προκύψει να δείξουν μεγαλύτερη ευαισθησία... Το υγειονομικό θα βγει για αυτοψία. Άν δούνε κατσαρίδες, περιττώματα τρωκτικών κλπ θα το γράψουν στην έκθεση και θα τη στείλουν στον εισαγγελέα. Αν έχεις δώσει email, θα σου προωθήσουν κι εσένα την έκθεση. Απο κει και πέρα ο εισαγγελέας ενημερώνει Δήμο και Αστυνομία. Η Αστυνομία πρέπει να αναζητήσει τον ιδιοκτήτη ώστε να το μαζέψει ο ίδιος. Αν ο ιδιοκτήτης έχει πεθάνει, ξαναπάει η υπόθεση στον εισαγγελέα για να βρεθούν οι κληρονόμοι. 1
conqueror06 Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου 3 λεπτά πριν, ekrepali είπε Το υγειονομικό θα βγει για αυτοψία. Άν δούνε κατσαρίδες, περιττώματα τρωκτικών κλπ θα το γράψουν στην έκθεση και θα τη στείλουν στον εισαγγελέα. Αν έχεις δώσει email, θα σου προωθήσουν κι εσένα την έκθεση. Απο κει και πέρα ο εισαγγελέας ενημερώνει Δήμο και Αστυνομία. Η Αστυνομία πρέπει να αναζητήσει τον ιδιοκτήτη ώστε να το μαζέψει ο ίδιος. Αν ο ιδιοκτήτης έχει πεθάνει, ξαναπάει η υπόθεση στον εισαγγελέα για να βρεθούν οι κληρονόμοι. Καλό αυτό, καθώς είναι εμφανείς δεκάδες κατσαρίδες μέσα LOL, οι μισές τεράστιες και ψόφιες ανάσκελα και οι υπόλοιπες να χορεύουν. Ναι έχω κάνει επώνυμα την καταγγελία με email. Ίσως πάρει χρόνο αλλά τουλάχιστον να κινηθούν διαδικασίες.
ekrepali Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου 25 minutes ago, conqueror06 said: Ναι έχω κάνει επώνυμα την καταγγελία με email. Ίσως πάρει χρόνο αλλά τουλάχιστον να κινηθούν διαδικασίες. Βγάλε αντίγραφο του εξερχομένου email, τράβα στη γραμματεία του υγειονομικού και ζήτα τον αριθμό πρωτοκόλλου. Ρώτα και σε ποιους ελεγκτές έχει ανατεθεί... μπορεί να είναι στο δίπλα γραφείο και να πίνουν καφέ. 😛 Φρόντισε να έχεις και φώτο από τις κατσαρίδες που είναι ανάσκελα και τις άλλες που χορεύουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα