Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 22/6/2024 στις 7:08 ΜΜ, petaw-se-oneiro είπε

Τι όνομα θα δίνατε σε κατάστημα με ανταλλακτικά και αξεσουάρ μοτοσυκλετας και αναβάτη σε μικρή πόλη το οποίο θα έχει και αξεσουάρ αυτοκινήτου; 

moto auto all 4 you η auto moto all 4 you αναλογα που θελεις να δωσεις βαρος στις μηχανες η στα αυτοκινητα, η Μοτοαυτοκινηση τα παντα εδω θα βρεις και το ονομα σου.

για παραδειγμα θα μου αρεσε: Μοτοαυτοκινηση πχ ο Γιωργος  εδω θα βρεις τα παντα, ετσι με λοξα γραμματα στη λεζαντα πως σου φαινεται;

ακομα ισως crazy riders, madmotoriders, ακομα και cityriders 

motocar 4 you

Δημοσ.

Θα πρέπει να έχεις στο νου σου οτι αν ποτε θελήσεις να ανοίξεις e-shop, η επωνυμία σου θα πρέπει να είναι μοναδικη σε όλη την Ελλάδα. Εχω παράδειγμα από τοπικό ανταλλακτικάδικο που αναγκάστηκε να το αλλάξει.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τα 3 αδέρφια

Τι, μόνο σε ταβέρνα θα το βλέπουμε; Άσε που δεν το ξεχνά κανείς μετά (είδη μοτό "τα 3 αδέρφια").

• Haha 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tasanton είπε

Τα 3 αδέρφια

Τι, μόνο σε ταβέρνα θα το βλέπουμε; Άσε που δεν το ξεχνά κανείς μετά (είδη μοτό "τα 3 αδέρφια").

3brothers riders lol πλακα στην  πλακα δεν ειναι κακο 

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, CoffeeDrink10 είπε

έχω ακόμα καλύτερο:

2Riders 1Bike

ωραιο!

Δημοσ.
On 24/06/2024 at 17:28, elenakimou said:

για παραδειγμα θα μου αρεσε: Μοτοαυτοκινηση 

Για κάθε ιδέα, χρειάζεται και αντίστοιχη αναζήτηση στο google. Και μετά θέλει ψάξιμο αν το κάθε μαγαζί έχει καταχωρήσει trademark. Οπότε απαιτείται πρωτότυπη ονομασία για να μην υπάρχει μετά ράβε ξύλωνε σε εφορία, ταμειακές, ταμπέλες, ηλεκτρονικά καταστήματα κλπ.

@petaw-se-oneiro στα ξεκάρφωτα είναι δύσκολο να βρεις μια καλή ονομασία. Είναι όλες πιασμένες. "Autostop" ήταν το πρώτο που σκέφτηκα, εννοείται πιασμένο.

Χτες που οδηγούσα και πάτησα γκάζι... μου ήρθε "Πάτα γκάζι". Θα ταίριαζε αν το μαγαζί είναι στο Γκάζι. 😆

Η αν η διεύθυνση του μαγαζιού είναι στο 11 ή το 12... "Fast11" ή "Fast12".

• 3 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...