Προς το περιεχόμενο

Klarna και αγορές απο Skroutz.gr

ppaio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 αγορές έχω κάνει, τη μία την ακύρωσα γιατί την έκανα δοκιμαστικά. Το μόνο θέμα που έχω είναι ότι έχει κάποιο θέμα η σελίδα τους και δεν μου εμφανίζει όλες τις πληροφορίες. Πχ επόμενες δόσεις, ποσό ο, ημερομηνία κτλ. ελπίζω να διορθωθεί εντός των ημερών.

Πιστεύω κάνεις περισσότερο control στις αγορές σου με αυτό γιατι δίνεις το 1/3 μπροστά και δεν παρασύρεσαι σε πολλές και  ατελείωτες δόσεις. Πολύ καλή και η έκπτωση -5 ευρώ έως 30/06 από το Skroutz. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 22/6/2024 στις 5:47 ΜΜ, zestikios είπε

Αγόρασα ένα κινητό τηλεφωνο των 280 ευρώ μέσω κλάρνα. Δεν είχα κανένα πρόβλημα.

22 ώρες πριν, blacckvodka είπε

2 αγορές έχω κάνει, τη μία την ακύρωσα γιατί την έκανα δοκιμαστικά. Το μόνο θέμα που έχω είναι ότι έχει κάποιο θέμα η σελίδα τους και δεν μου εμφανίζει όλες τις πληροφορίες. Πχ επόμενες δόσεις, ποσό ο, ημερομηνία κτλ. ελπίζω να διορθωθεί εντός των ημερών.

Πιστεύω κάνεις περισσότερο control στις αγορές σου με αυτό γιατι δίνεις το 1/3 μπροστά και δεν παρασύρεσαι σε πολλές και  ατελείωτες δόσεις. Πολύ καλή και η έκπτωση -5 ευρώ έως 30/06 από το Skroutz. 

και πως αυτοι ειναι σιγουροι οτι θα παρουν τα χρηματα τους οταν δεν σου δεσμευει ολο το ποσο;

1 ώρα πριν, Titos301 είπε

και πως αυτοι ειναι σιγουροι οτι θα παρουν τα χρηματα τους οταν δεν σου δεσμευει ολο το ποσο;

Δεν είναι. Μετά από ευγενικές υπενθυμίσεις και εφόσον καταλάβουν ότι δεν θα πληρώσεις αναλαμβάνει εισπραχτικη εταιρεία και έχουν δικαίωμα να κάνουν ότι κάνει μια τράπεζα. Ακόμα και Τειρεσία μπαίνεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εκανα μια αγορα απο καλαθι του skroutz και πληρωσα με klarna.σημερα μου εστειλαν ειδοποίηση Το κατάστημα που είχες αρχικά επιλέξει δεν μπορεί να εξυπηρετήσει την παραγγελία σου και οτι ψαχνουν εναλλακτικο καταστημα η αν θελω να ακυρωσω.Αμα ακυρωσω την παραγγελία θα πρεπει να ακυρωσω και στη klarna η το κανει το skroutz .

Επεξ/σία από michalis412

7 ώρες πριν, michalis412 είπε

εκανα μια αγορα απο καλαθι του skroutz και πληρωσα με klarna.σημερα μου εστειλαν ειδοποίηση Το κατάστημα που είχες αρχικά επιλέξει δεν μπορεί να εξυπηρετήσει την παραγγελία σου και οτι ψαχνουν εναλλακτικο καταστημα η αν θελω να ακυρωσω.Αμα ακυρωσω την παραγγελία θα πρεπει να ακυρωσω και στη klarna η το κανει το skroutz .

Η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα από την Klarna σε περίπτωση refund ή ακύρωσης, απλά θα αργήσει μερικές μέρες η εκκαθάριση από πλευράς Klarna. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. 

• Thanks 2

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...