ppaio Δημοσ. 22 Ιουνίου Share Δημοσ. 22 Ιουνίου Έχει χρησιμοποιήσει κάνεις αυτή την τράπεζα για αγορές από Skroutz.gr ; Ποιες οι εμπειρίες σας ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 22 Ιουνίου Share Δημοσ. 22 Ιουνίου Καμία διαφορά δεν έχει αν γίνει η αγορά μέσω σκρουτζ, ή από κάποιο κατάστημα. Αν στο εγκρίνουν, προχωράς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zestikios Δημοσ. 22 Ιουνίου Share Δημοσ. 22 Ιουνίου Αγόρασα ένα κινητό τηλεφωνο των 280 ευρώ μέσω κλάρνα. Δεν είχα κανένα πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blacckvodka Δημοσ. 23 Ιουνίου Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2 αγορές έχω κάνει, τη μία την ακύρωσα γιατί την έκανα δοκιμαστικά. Το μόνο θέμα που έχω είναι ότι έχει κάποιο θέμα η σελίδα τους και δεν μου εμφανίζει όλες τις πληροφορίες. Πχ επόμενες δόσεις, ποσό ο, ημερομηνία κτλ. ελπίζω να διορθωθεί εντός των ημερών. Πιστεύω κάνεις περισσότερο control στις αγορές σου με αυτό γιατι δίνεις το 1/3 μπροστά και δεν παρασύρεσαι σε πολλές και ατελείωτες δόσεις. Πολύ καλή και η έκπτωση -5 ευρώ έως 30/06 από το Skroutz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geomrk Δημοσ. 23 Ιουνίου Share Δημοσ. 23 Ιουνίου Απ'τις καλύτερες υπηρεσίες,σου δίνει την δυνατότητα να καθυστερήσεις την επόμενη δόση με κόστος 1 ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 24 Ιουνίου Share Δημοσ. 24 Ιουνίου Στις 22/6/2024 στις 5:47 ΜΜ, zestikios είπε Αγόρασα ένα κινητό τηλεφωνο των 280 ευρώ μέσω κλάρνα. Δεν είχα κανένα πρόβλημα. 22 ώρες πριν, blacckvodka είπε 2 αγορές έχω κάνει, τη μία την ακύρωσα γιατί την έκανα δοκιμαστικά. Το μόνο θέμα που έχω είναι ότι έχει κάποιο θέμα η σελίδα τους και δεν μου εμφανίζει όλες τις πληροφορίες. Πχ επόμενες δόσεις, ποσό ο, ημερομηνία κτλ. ελπίζω να διορθωθεί εντός των ημερών. Πιστεύω κάνεις περισσότερο control στις αγορές σου με αυτό γιατι δίνεις το 1/3 μπροστά και δεν παρασύρεσαι σε πολλές και ατελείωτες δόσεις. Πολύ καλή και η έκπτωση -5 ευρώ έως 30/06 από το Skroutz. και πως αυτοι ειναι σιγουροι οτι θα παρουν τα χρηματα τους οταν δεν σου δεσμευει ολο το ποσο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blacckvodka Δημοσ. 24 Ιουνίου Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Titos301 είπε και πως αυτοι ειναι σιγουροι οτι θα παρουν τα χρηματα τους οταν δεν σου δεσμευει ολο το ποσο; Δεν είναι. Μετά από ευγενικές υπενθυμίσεις και εφόσον καταλάβουν ότι δεν θα πληρώσεις αναλαμβάνει εισπραχτικη εταιρεία και έχουν δικαίωμα να κάνουν ότι κάνει μια τράπεζα. Ακόμα και Τειρεσία μπαίνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michalis412 Δημοσ. 24 Ιουνίου Share Δημοσ. 24 Ιουνίου (επεξεργασμένο) εκανα μια αγορα απο καλαθι του skroutz και πληρωσα με klarna.σημερα μου εστειλαν ειδοποίηση Το κατάστημα που είχες αρχικά επιλέξει δεν μπορεί να εξυπηρετήσει την παραγγελία σου και οτι ψαχνουν εναλλακτικο καταστημα η αν θελω να ακυρωσω.Αμα ακυρωσω την παραγγελία θα πρεπει να ακυρωσω και στη klarna η το κανει το skroutz . Επεξ/σία 24 Ιουνίου από michalis412 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 25 Ιουνίου Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 7 ώρες πριν, michalis412 είπε εκανα μια αγορα απο καλαθι του skroutz και πληρωσα με klarna.σημερα μου εστειλαν ειδοποίηση Το κατάστημα που είχες αρχικά επιλέξει δεν μπορεί να εξυπηρετήσει την παραγγελία σου και οτι ψαχνουν εναλλακτικο καταστημα η αν θελω να ακυρωσω.Αμα ακυρωσω την παραγγελία θα πρεπει να ακυρωσω και στη klarna η το κανει το skroutz . Η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα από την Klarna σε περίπτωση refund ή ακύρωσης, απλά θα αργήσει μερικές μέρες η εκκαθάριση από πλευράς Klarna. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KenJiNx Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα, έχει δοκιμάσει κάποιος αγορά από skroutz με klarna και άρθρο 39α ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα