benign Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 13 hours ago, guardianx71 said: Just an update. Επιτέλους βρήκα τον χρόνο και έστησα το νέο pc Κουτί silent base, B650 tomahawk, 7800x3d και Gigabyte 4090 GAMING OC όπως είχαμε πει. Έκανα 2-3 διαφοροποιήσεις όπως είχα πει παλιότερα με σκοπό το αθόρυβο. Σαν τροφοδοτικό επέλεξα το silent power 13 1000W (ακριβό , αλλά στα μέχριθ στιγμής stress test ειλικρηνά δεν 'επχεται καθόλου θόρυβος από αυτο) Για ψύξη τελικά δεν πήγα σε υδρόψυξη, λόγω πολλών που διάβασα για θόρυβο αντλίας-υγρών καθώς και φόβο ότι θα ξεχάσω κάποια στιγμή να την τσεκάρω και θα μου σκάσει. Οπότε πήγα στην Dark Rock 5 pro. Μέχρι στιγμής μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά χαρούμενος. Με την dark rock και την 4090 σε silent mode, το κουτί με τα silent καλύματα, τους 3 ανεμιστήρα του κουτιού και 1 επιπλέον NF-S12 στην βάση του κουτιού να φυσάει απευθείας πάνω στην τελευταία ανεμιστήρα της 4090 έχω σε idle τις παρακάτω θερμοκρασίες - ταχύτητες, και αυτά με θερμοκρασία δωματίου 30 και χωρίς κληματιστικό για δοκιμή Σκοπέυω να δοκιμάσω αν βάλω 2 ακόμη NF-S12, μία μπροστά intake και μία πάνω output αν θα βοηθήσουν. Επίσης "μισό" ακολούθησα την συμβουλή του φίλου Greekfragma και παρήγγειλα έναν crucial Τ500 (κάνοντας υπέρβαση στο budget) να αντικαταστήσω τον Netac. Ένα παράπονο που με έπιασε όσο το έστηνα ήταν η παντελής έλλειψη manuals από όλα. Μητρική, κουτί, ψύχτρα, ακόμη και η κάρτα γραφικών που κοστίζει κοντά στα 2 χιλιάρικα να έχουν ένα απλά φυλλάδιο, και όλα με τις άκρως βασικές και μόνο πληροφορίες.Περισόττερες πληροφορίες είχαν για την εγγύηση Ντροπή στις εταιρίες Στο προηγούμενο που έστησα είχαν όλα όχι μάνουαλ, αλλά βιβλία θα τα έλεγες Κάθε τρεις και κάτι κατέβαζα manual και ανέτρεχα σε video να μην κάνω καμιά βλακεία με βίδες βάσεις κτλ και τα διαλύσω όλα Μπορεις να εγκαταστησεις το MSI Afterburner και να ρυθμισεις να μπουταρει το συστημα με την καρτα γραφικων σου σε οτι ταχυτητα θελεις για να εχεις χαμηλες θερμοκρασιες. Επεξ/σία 21 Ιουλίου από benign Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 21 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 5 ώρες πριν, @topos είπε και εαν δεν κανω λαθος καποιο παιχνιδι απο την καρτα γραφικων) Αυτό είναι από άλλο ανέκδοτο... δίνει το Black Myth: Wukong, αλλά μόνο αν είναι αγορασμένο από Πλαίσιο Msystems και άλλα ευρωπαικά που το παιχνίδι θα το πλήρωνες 5-6 φορές από την διαφορά στην τιμή. Μόνο από amazon.de θα σύμφερε η αγορά, αλλά την Gigabyte Που και εγώ ήθελα καθώς είχε τα καλύτερα reviews όσων αφορούσε coil whine δεν την έχουν ή δεν την προλάβαινα εδώ και κάνα μήνα και βάλε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 19 hours ago, guardianx71 said: Επίσης "μισό" ακολούθησα την συμβουλή του φίλου Greekfragma και παρήγγειλα έναν crucial Τ500 (κάνοντας υπέρβαση στο budget) να αντικαταστήσω τον Netac. γιατί δε σου έκανε ο ταχύτερος και δοκιμασμένος σε αξιοπιστία KC3000 και πήγες στον Τ500 που είναι και ακριβότερος; Επεξ/σία 21 Ιουλίου από greekfragma Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 22 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου (επεξεργασμένο) προτίμησα τον Τ500 καθώς τα review που τσέκαρα τον έχουν πολύ πάνω από όλους. Μόνο σε 1 κατηγορία τεστ χάνει από τον 990 και ίσως και τον KC3000 (δεν θυμάμαι και πολύ καλά) η οποία αφορά απόδοση μετά από ΠΑΡΑ πολλές ώρες ασταμάτητης δουλειάς. Και αφού έκανα που έκανα την υπέρβαση , την έκανα λίγο ακόμη https://www.tomshardware.com/features/ssd-benchmarks-hierarchy & PS βλέπω ότι τώρα έχει πεσει η τιμή του KC3000. όταν τα κοιτούσα να παραγγείλω είχαν γύρω στα 20 ευρό διαφορά μόνο Επεξ/σία 22 Ιουλίου από guardianx71 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 27 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Μπήκε και ο Τ500 στο beast. vs Netac Σίγουρα κατώτερος ο Netac, αλλά την εποχή που τον πήρα 2ΤΒ σε αυτή την τιμή (130 ευρό) δεν έπαιρνες ούτε τον P3 το απλό. Πάντως όταν τον πήρα πριν 1,5-2 χρόνια γύρω στα 7.000 MB/s έδινε Αν κάποιος θέλει να τρέξω κάποιο bench να το πει ελεύθερα. Απλά θα πρέπει να έχει την υπομονή να βρω χρόνο να το τρέξω, και να μου πει πως αν θέλει κάτι εξειδικευμένο καθώς πρώτη φορά έχω σύστημα που αξίζει να το benchάρω 😆 Επεξ/σία 27 Ιουλίου από guardianx71 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα