Aias Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Εγω που ποτε δεν ειχα σοβαρα ηχεια στον υπολογιστη μου βρηκα τα creative φοβερα.Ελεγα να δωσω γυρο στα 60 αλλα λεω αντε αλλα 15 δεν πειραζει,αρκει να αξιζουν.Τωρα να βαλω και αλλα απο 75 δεν εβαζα...
billpeppas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 "billpeppas coolarise ligo" I'm cool man. Δεν φωνάζω , ούτε αντιπαρατίθομαι με κανέναν.
georgeadams Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Παρ' όλα αυτά, τα τελευταία σου post είναι όλα γραμμένα με ύφος που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση...
billpeppas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΡΕ ( όχι δεν φωνάζω , το έγραψα κεφαλαία για να είναι πιο εμφανίσημο ) Δεν επιτίθομαι , ούτε αμφισβητώ κάτι , ή δεν ξέρω και εγω τι. Απλά αφήνεται αυτή η "ιδέα" από το στυλ που έγραψα αυτά που ήθελα να πω. Μα το Θεό. No offense at all.
kavaliotis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Παιδια μια συσταση προς ολους, ας μην νιωθουμε οτι ειμαστε παντογνωστες και δεν χρειαζεται να υποστηριζουμε τοσο πολυ τις αποψεις μιας για κατι τοσο υποκειμενικο θεμα οσο ο ηχος. Μερα με την νυχτα δεν ειναι σε καμμια περιπτωση τα 2 ηχεια και τετοιες εκφρασεις παραπλανουν πιθανους αγοραστες ιδιως οταν αυτος που το λεει ισχυριζεται οτι εχει ακουσει και τα 2. Εδω στο ινσομνια θελουμε να ακουγονται πολλες αποψεις, αληθινες παντα, και να δεχομαστε ολες τις γνωμες. Αυτα τα λιγα για να μην εχουμε τραβηγματα αργοτερα απο αγοραστες που τελικα μεινανε δυσαρεστημενοι και νιωθουνε οτι "κατευθυνθηκαν" απο εδωμεσα, μιας και το Insomnia εχει μια πορεια που πολλοι ζηλευουν ολα αυτα τα χρονια.
AfterForever Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Παιδιά εγώ είχα δει τα πολύ φθηνά ηχεία 5.1 που έδινε το Πλαίσιο (Chronos κ έτσι ) και πήγα και τα αγόρασα. Πραγματικά, ο ήχος είναι πολύ γαμάτος. Καμία σχέση με τα Creative 5500 που είχα πάρει (εντάξει, αυτά είναι άλλη κατηγορία με ενσωματωμένο ενισχυτή πάνω κ έτσι, αλλά το αναφέρω εν πάσει περιπτώσει). Για τα λεφτά τους είναι τρομερά! €39,9 + ΦΠΑ
LL_NEO Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Παιδια μια συσταση προς ολους, ας μην νιωθουμε οτι ειμαστε παντογνωστες και δεν χρειαζεται να υποστηριζουμε τοσο πολυ τις αποψεις μιας για κατι τοσο υποκειμενικο θεμα οσο ο ηχος. Μερα με την νυχτα δεν ειναι σε καμμια περιπτωση τα 2 ηχεια και τετοιες εκφρασεις παραπλανουν πιθανους αγοραστες ιδιως οταν αυτος που το λεει ισχυριζεται οτι εχει ακουσει και τα 2. Εδω στο ινσομνια θελουμε να ακουγονται πολλες αποψεις, αληθινες παντα, και να δεχομαστε ολες τις γνωμες. Αυτα τα λιγα για να μην εχουμε τραβηγματα αργοτερα απο αγοραστες που τελικα μεινανε δυσαρεστημενοι και νιωθουνε οτι "κατευθυνθηκαν" απο εδωμεσα, μιας και το Insomnia εχει μια πορεια που πολλοι ζηλευουν ολα αυτα τα χρονια. Well said Έλεγα να αναφερθώ λίγο στο "τα έχω ακούσει όλα και κρίνω ότι αυτά είναι τα καλύτερα" αλλά προς το παρόν ας το βουλώσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.