FilipposMD Δημοσ. 22 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2024 Καλησπέρα. Ξέρετε αν υπάρχει κάποια δανειστική βιβλιοθήκη στην Αθήνα με ικανοποιητική συλλογή αγγλόφωνων βιβλίων; Δεν μιλάω για επιστημονικά ή εξειδικευμένα συγγράματα. Με ενδιαφέρει για την κόρη μου, οπότε μιλάμε για εφηβική λογοτεχνία, βιβλία φαντασίας, εκπαιδευτικά βιβλία και τέτοια. Ευχαριστώ!
GeorgeKatz Δημοσ. 25 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2024 Αν δεν με απατά η μνήμη μου, πρέπει να υπάρχουν μερικά ράφια με αγγλικά / ξενόγλωσσα βιβλία στην Ιωάννειο Βιβλιοθήκη στη Πανόρμου: https://cultureisathens.gr/venue/ioanneios-vivliothiki/
csontheline Δημοσ. 25 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2024 2ο-3ο χέρι από κάποιο μαγαζί/στοά; Δεν τα δανείζεσαι, αλλά αν μπορείς να τα αγοράσεις με 1-2-3€; Εναλλακτικά, δες για σημεία που χαρίζουν βιβλία πχ στο γούγλη βγάζει ομάδες στο fb
Rebelos2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 10 ώρες πριν, SpectralQ είπε Έχει στην Εθνική Βιβλιοθήκη στο ΚΠΙΣΝ. Ολίγον άσχετο. Πόσο τραγική απόφαση που μεταφέρθηκε η Εθνική Βιβλιοθήκη στο Νιάρχος. Χωρίς καμία λογική.
piccolino Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 Αν σε βολεύει από απόσταση, κάνε ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις εδώ: http://koha.dvivlper.gr/cgi-bin/koha/opac-library.pl στο τμήμα ενηλίκων έχει κάποια λίγα ξενόγλωσσα. Αν είσαι από άλλο δήμο δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, κι εγώ σε άλλο δήμο μένω, αλλά έχω γίνει μέλος.
FilipposMD Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 A, ευχαριστώ! Και είχα απογοητευθεί ότι δεν θα απαντούσε κανείς. Η εθνική βιβλιοθήκη μου πέφτει κάπως μακριά, αλλά μπορεί και να αξίζει τον κόπο. Τα μεταχειρισμένα δεν τα είχα σκεφτεί ως λύση, αλλά μπορεί και να βρω μερικά ενδιαφέροντα. Ευχαριστώ και πάλι!
PtolemaiosUltraChad Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2024 ¨ολες οι βιβλιοθήκες έχουν ξενόγλωσσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα