Eleni322 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2024 Καλησπέρα! Υπάρχει τρόπος να μπορείς να κρύψεις τις εξόδους π χρησιμοποιείς στον υπολογιστή μέσω windows ? ?
Eleni322 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2024 Μόλις τώρα, greekfragma είπε Ποιές; Θέλω να δώσω εξετάσεις με πρόγραμμα examshield κ να συνδέσω hdmi αναμετάδοση σε TV αλλά χωρίς να το βρούνε στο check ότι εγώ χρησιμοποιώ κάτι τέτοιο κάπου διάβασα ότι υπάρχει μια ρύθμιση απ τα windows
greekfragma Δημοσ. 22 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2024 Just now, Eleni322 said: Θέλω να δώσω εξετάσεις με πρόγραμμα examshield κ να συνδέσω hdmi αναμετάδοση σε TV αλλά χωρίς να το βρούνε στο check ότι εγώ χρησιμοποιώ κάτι τέτοιο κάπου διάβασα ότι υπάρχει μια ρύθμιση απ τα windows Να στρώσεις το πωπουδάκο σου να διαβάσεις και να σταματήσεις να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου και στην υπόλοιπη ζωή σου. 5
comfuzio Δημοσ. 22 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2024 10 hours ago, Eleni322 said: Θέλω να δώσω εξετάσεις με πρόγραμμα examshield κ να συνδέσω hdmi αναμετάδοση σε TV αλλά χωρίς να το βρούνε στο check ότι εγώ χρησιμοποιώ κάτι τέτοιο κάπου διάβασα ότι υπάρχει μια ρύθμιση απ τα windows Μπορείς και υπάρχει τρόπος αλλά όπως είπε ο @greekfragma στρώσε πωπουδάκι κάτω και διάβασε! Δεν θα ξεγελάσεις τους εξεταστές, τον εαυτό σου θα ξεγελάσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις