Προς το περιεχόμενο

Δορυφορικό internet παντού προσφέρει το Starlink mini

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, ethereum είπε

το πιάτο το μίνι

Κοιτα αν κανεις τρυπα με κρουστικο στο ταβανι και βγαλεις και 4-5 κεραμιδια και στοχευσεις με το πιατο στον ουρανο μπορεις να το εχεις και διπλα σου πανω στο γραφειο να το καμαρωνεις και να πιανεις και πολυ καλες ταχυτητες και δεν φοβασαι μην παει και καμια γατα και κουλουριαστει πανω στο πιατο. Μικρη μιας και ειναι mini πιατο. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Haha 10
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

34 λεπτά πριν, nepomuk είπε

Πως φαινεται πως ουτε σαν τουριστας εχεις περασει λιγες ημερες στην μεση του πουθενα , του καμπου , μεσοπελαγα , οπου

δεν υπαρχει τιποτα , σε χωρες του Β , Γ κοσμου  κοκ .

Οπου υπαρχουν δικτυα και οσο καλυτερα , τοσο αχρειαστο ειναι το δορυφορικο ιντερνετ , πλην κατασκοπων εμπορικων μυστικων ,

αυταρχικων καθεστωτων , καχυποπτης συζυγου  , κοκ.

Πιθανοτατα δεν εχεις αντιληφθει οτι η δυνητικη πελατεια που χρειαζεται δορυφορικο , ανερχεται σε δις .

Μάλλον δε διάβασες καλά τι γράφω. Απλά απομόνωσες μια φράση και έγραψες…

Προφανως και δεν θα ταξιδέψω σε τέτοιες χώρες, αλλά έχω ταξιδέψει αρκετές φορές στο εξωτερικό.

Η πελατεία στην οποία αναφέρεσαι ανέρχεται σε μερικές χιλιάδες στον πλανήτη. Με τέτοιες τιμές ΚΑΝΕΝΑΣ, σχεδόν, πολίτης μιας υποανάπτυκτης χώρας δε μπορεί να γίνει συνδρομητής. Επιπλέον υπάρχει η ανάγκη τροφοδότησης με ρεύμα, που δεν υπάρχει πάντα διαθέσιμη στις χώρες που αναφέρεις. Είναι λύση ανάγκης, ειδικά με τον περιορισμό στα GB.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, Tlykog είπε

Η πελατεία στην οποία αναφέρεσαι ανέρχεται σε μερικές χιλιάδες στον πλανήτη. Με τέτοιες τιμές ΚΑΝΕΝΑΣ, σχεδόν, πολίτης μιας υποανάπτυκτης χώρας δε μπορεί να γίνει συνδρομητής. Επιπλέον υπάρχει η ανάγκη τροφοδότησης με ρεύμα, που δεν υπάρχει πάντα διαθέσιμη στις χώρες που αναφέρεις. Είναι λύση ανάγκης, ειδικά με τον περιορισμό στα GB.

World rural population for 2022 was 3,426,158,125

Οι τιμές του Starlink αλλάζουν δραματικά από χώρα σε χώρα. Τα $120 ισχύουν μόνο για την Αμερική, στην Ελλάδα π.χ. είναι €40/μήνα. Στις αναπτυσσόμενες χώρες είναι ακόμα φτηνότερο (18 ευρώ π.χ. στην Μικρονησία), και πέφτουν συνεχώς. Στις πιο φτωχές περιοχές που δεν υπάρχει καμία υποδομή μπορεί να μοιράζεται μια σύνδεση ένα ολόκληρο χωρίο, και ένα φωτοβολταϊκό φτάνει να το τροφοδοτήσει. Σε ακόμα πιο φτωχές και υποαναπτυκτες περιοχές η Spacex μοιράζει δωρεάν συνδέσεις (έχει μοιράσει χιλιάδες ήδη, π.χ. σε φυλές στον Αμαζόνιο) μαζί με Tesla μπαταρίες και φωτοβολταϊκά. Οι δορυφόροι καλύπτουν όλη την Γη είτε ανταλλάσσει κάποιος δεδομένα από κάτω ή όχι οπότε το μόνο κόστος είναι του εξοπλισμού που θα πέσει δραματικά με την μαζική παράγωγή (και επιδοτείται ουσιαστικά από τις συνδέσεις στην Αμερική που όμως είναι 10 φορές φτηνότερες από τα δορυφορικά που είχαν πριν το Starlink)

Αυτό που κάποιοι λένε σκουπίδια είναι η απόλυτη εκδημοκράτηση της τεχνολογίας και της γνώσης στον κόσμο. Θα συνδέσει δισεκατομμύρια ανθρώπους στην κοινωνία της πληροφορίας, θα εκπαιδεύσει εκατοντάδες εκατομμύρια παιδιά, θα φτιάξει αμέτρητες επιχειρήσεις και θα βγάλει από την φτώχεια αμέτρητους ανθρώπους που δεν είχαν καμιά επιλογή πριν,  και το κάνει μια ιδιωτική εταιρία του Musk μόνη της.

Επεξ/σία από adastra
  • Like 4

47 λεπτά πριν, Tlykog είπε

Στην αριθμητικη διαφωνουμε . Πχ Στην Ινδια των δις κατοικων , υπαρχουν πολλα εκατομμυρια με εισοδημα και εν γενει βιοτικο , μορφωτικο κτλπ επιπεδο κατα πολυ ανωτερο του μεσου Ελληνικου (πλεον κοντα στον πατο της ΕΕ) . Το ιδιο και στην Κινα και σε αλλες πολυπληθεις χωρες . Προφανως αθροιζομενες ειναι δις οι αναγκες που φιλοδοξει να καλυψει ο Ελονας . Αν ηταν μερικες χιλιαδες τι νοημα θα ειχε και τι χασουρα ,  δεν τον λες και αγνο φιλανθρωπο . Καλο ειναι να βλεπουμε και περα απο τη μυτη μας . Οσον αφορα τα ταξιδιωτικα ποτε δεν ξερεις , πχ βρεθηκα στην Νοτια Αμερικη  τελειως απο σποντα  και μεσα σε ζουγκλα , στους τροπικους κτλπ  οπου ωστοσο πολλα εκατομυρια ειναι αυτη τη στιγμη και σε αυτες τις τιμες δυνητικοι πελατες του δορυφορικου . Οπως συμβαινει με τα δικτυα οσο αυξανουν οι χρηστες τοσο πεφτει το κοστος ανα χρηστη . Ακομα βρισκομαστε στην αρχη .

• Like 1

3 hours ago, SkaL- said:

Διαστημικά σκουπίδια παντού και περιττή ακτινοβολία, όχι δεν είμαι ο γραφικός που κατηγορώ αλλά δεν θα με χαλούσε  μια αποζημίωση από το elon για τους δορυφόρους που γυρίζουν πάνω από το κεφάλι μου και την ακτινοβολία που δέχομαι από αυτούς χωρίς να θέλω ! Αφού δεν είναι για επιστημονικούς  λόγους αλλά καθαρά για εμπορικούς. Αφού έκανα το κομμάτι μου ας πω και τα του θέματος καλή λύση όπου δεν υπάρχει internet και έως εκεί, το κόστος, το κόστος εξοπλισμού και το κακό ping κάνουν το προϊόν αδιάφορο για τον πολύ κόσμο.

Εν τω μεταξύ το σήμα του Starlink και της δορυφορικής TV/Internet είναι τόσο αδύναμο, που δεν περνάει ούτε φυλλαράκι... ούτε χαρτί Α4... :D

3 hours ago, SkaL- said:

Διαστημικά σκουπίδια παντού και περιττή ακτινοβολία, όχι δεν είμαι ο γραφικός που κατηγορώ αλλά δεν θα με χαλούσε  μια αποζημίωση από το elon για τους δορυφόρους που γυρίζουν πάνω από το κεφάλι μου και την ακτινοβολία που δέχομαι από αυτούς χωρίς να θέλω ! Αφού δεν είναι για επιστημονικούς  λόγους αλλά καθαρά για εμπορικούς. Αφού έκανα το κομμάτι μου ας πω και τα του θέματος καλή λύση όπου δεν υπάρχει internet και έως εκεί, το κόστος, το κόστος εξοπλισμού και το κακό ping κάνουν το προϊόν αδιάφορο για τον πολύ κόσμο.

Εν τω μεταξύ το σήμα του Starlink και της δορυφορικής TV/Internet είναι τόσο αδύναμο, που δεν περνάει ούτε φυλλαράκι... ούτε χαρτί Α4... :D

• Confused 1

4 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

με τα καλα του και τα κακα του εγω ξερω οτι μπηκε στην αυτοκινητοβιομηχανια και τους εκανε ωπα και άλλαξε τα σχεδια κολλοσών με ιστορια 100ετων.

νομιζω οτι σαυτον τον τομεα απλα εφερε πιο κοντα το μελλον της ηλεκτρικης αυτοκινησης,κατι που σιγουρα θα συνεβαινε απλα αυτος το εκανε πιο γρηγορα πραγματικοτητα και ανγκασε και τους αλλους να μπουν πιο γρηγορα. δεν θεωρω παντως οτι εφερε καποια επανασταση στα ηλεκτρικα ,υπηρχαν και πριν απο αυτον,απο τους κολλοσους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, nepomuk είπε

Στην αριθμητικη διαφωνουμε . Πχ Στην Ινδια των δις κατοικων , υπαρχουν πολλα εκατομμυρια με εισοδημα και εν γενει βιοτικο , μορφωτικο κτλπ επιπεδο κατα πολυ ανωτερο του μεσου Ελληνικου (πλεον κοντα στον πατο της ΕΕ) . Το ιδιο και στην Κινα και σε αλλες πολυπληθεις χωρες . Προφανως αθροιζομενες ειναι δις οι αναγκες που φιλοδοξει να καλυψει ο Ελονας . Αν ηταν μερικες χιλιαδες τι νοημα θα ειχε και τι χασουρα ,  δεν τον λες και αγνο φιλανθρωπο . Καλο ειναι να βλεπουμε και περα απο τη μυτη μας . Οσον αφορα τα ταξιδιωτικα ποτε δεν ξερεις , πχ βρεθηκα στην Νοτια Αμερικη  τελειως απο σποντα  και μεσα σε ζουγκλα , στους τροπικους κτλπ  οπου ωστοσο πολλα εκατομυρια ειναι αυτη τη στιγμη και σε αυτες τις τιμες δυνητικοι πελατες του δορυφορικου . Οπως συμβαινει με τα δικτυα οσο αυξανουν οι χρηστες τοσο πεφτει το κοστος ανα χρηστη . Ακομα βρισκομαστε στην αρχη .

Ξαναγράφω:

Με 150€ μηνιαία συνδρομή και εξοπλισμό 599€ και όριο 50GB/μήνα δεν ενδιαφέρουν πολλούς πολίτες σε υποανάπτυκτες χώρες. Το κόστος είναι μεγάλο και τα κέρδη μικρά. Υπάρχουν πιο φθηνές λύσεις.

Αν μιλάμε για μέρη όπου δεν υπάρχει καθόλου σταθερό internet ή data, τότε:

α) Πόσοι πάνε εκεί και για πόσο καιρό που τους συμφέρει να αγοράσουν εξοπλισμό,  

β) αν είναι μόνιμοι κάτοικοι, τότε πιο μέρος είναι αυτό που έχει ευκατάστατους πολίτες, αλλά όχι internet και

γ) τα 50Gb τους φτάνουν;

Σίγουρα, ο συνδυασμός των παραπάνω δεν αριθμεί πολλούς ανθρώπους. Ο Έλον ΔΕΝ θέλει ακόμα πολλούς πελάτες. Σιγά σιγά θα το πάει. Προς το παρόν απαυθύνεται σε λίγους.  

13 ώρες πριν, freegr είπε

Δεν συμφέρει παρα μόνο για όσους ταξιδεύουν πολύ 

... και πάνε σε μέρη όπου έχει ρεύμα, αλλά όχι σταθερό ή ασύρματο internet και παράλληλα θα πρέπει να έχουν οπωσδήποτε internet και παράλληλα έχουν αρκετά χρήματα και παράλληλα δεν τους ενοχλεί ο περιορισμός των GB και παράλληλα δεν τους πειράζει να κουβαλάνε 2 λαπτοπ και 1-2 power banks...

Όλο τον κόσμο δηλαδή...

15 ώρες πριν, adastra είπε

World rural population for 2022 was 3,426,158,125

Οι τιμές του Starlink αλλάζουν δραματικά από χώρα σε χώρα. Τα $120 ισχύουν μόνο για την Αμερική, στην Ελλάδα π.χ. είναι €40/μήνα. Στις αναπτυσσόμενες χώρες είναι ακόμα φτηνότερο (18 ευρώ π.χ. στην Μικρονησία), και πέφτουν συνεχώς. Στις πιο φτωχές περιοχές που δεν υπάρχει καμία υποδομή μπορεί να μοιράζεται μια σύνδεση ένα ολόκληρο χωρίο, και ένα φωτοβολταϊκό φτάνει να το τροφοδοτήσει. Σε ακόμα πιο φτωχές και υποαναπτυκτες περιοχές η Spacex μοιράζει δωρεάν συνδέσεις (έχει μοιράσει χιλιάδες ήδη, π.χ. σε φυλές στον Αμαζόνιο) μαζί με Tesla μπαταρίες και φωτοβολταϊκά. Οι δορυφόροι καλύπτουν όλη την Γη είτε ανταλλάσσει κάποιος δεδομένα από κάτω ή όχι οπότε το μόνο κόστος είναι του εξοπλισμού που θα πέσει δραματικά με την μαζική παράγωγή (και επιδοτείται ουσιαστικά από τις συνδέσεις στην Αμερική που όμως είναι 10 φορές φτηνότερες από τα δορυφορικά που είχαν πριν το Starlink)

Αυτό που κάποιοι λένε σκουπίδια είναι η απόλυτη εκδημοκράτηση της τεχνολογίας και της γνώσης στον κόσμο. Θα συνδέσει δισεκατομμύρια ανθρώπους στην κοινωνία της πληροφορίας, θα εκπαιδεύσει εκατοντάδες εκατομμύρια παιδιά, θα φτιάξει αμέτρητες επιχειρήσεις και θα βγάλει από την φτώχεια αμέτρητους ανθρώπους που δεν είχαν καμιά επιλογή πριν,  και το κάνει μια ιδιωτική εταιρία του Musk μόνη της.

Μαζί σου, αλλά και οι μισθοί αλλάζουν από χώρα σε χώρα. Οπότε το κόστος/εισόδημα είναι περίπου σταθερό. Πονάει σε κάθε χώρα και σίγουρα δεν το δίνει για να αντικαταστήσεις τη σταθερή σου σύνδεση από τον περιορισμό των GB και μόνο, πέρα από το κόστος του εξοπλισμού. 

Επιπλέον, ο αγροτικός πληθυσμός, που αναφέρεις τί σχέση έχει με το θέμα; Δηλαδή οι αγρότες δεν έχουν internet; Δε μπορούν να βρουν; Στα περισσότερα κράτη του πλανήτη έχουν μια χαρά πρόσβαση. Μόνο σε εξαιρετικά απομακρυσμένες περιοχές ή σε πολύ υποανάπτυκτες χώρες ή σε συνδυασμό των παραπάνω, δεν έχουν πρόσβαση. Κάποιοι δε θέλουν να έχουν και πρόσβαση. Τους αρέσει η ζωή τους απλή και κοντά στη φύση, άσε που είναι τεχνολογικά αναλφάβητοι, σε κάποιες περιπτώσεις.

Συνήθως έχουν κινητό, όπου προσφέρονται πακέτα δεδομένων σε φθηνότερες τιμές από το δορυφορικό internet. 

Άρα, όπως βλέπεις οι παράμετροι αυξάνονται και κατά συνέπεια ο αρθμός που αναφέρεις μειώνεται δραματικά, κατά τη γνώμη μου σε χιλιάδες, ούτε καν εκατομμύρια...

Πάμε σε κάποια πρακτικά:

Τί φωτοβολταϊκό θα του βάλεις; Εδώ γράφει ότι 10.000Mah δε του φτάνουν ούτε ώρα...

Ποιο χωριό είναι οκ με μία 100στάρα σύνδεση και πόσο συμφέρει ένα τέτοιο χωριό να πληρώνει το κόστος; Που μπορεί να τοποθετηθεί ώστε να έχουν όλοι σήμα;

Το ότι δίνει δωρεάν σε κάποιους είναι ΕΝΤΕΛΩΣ άσχετο με το ερώτημα: "σε ποιους απευθύνεται;" Αυτό απαντώ. 

Θεωρώ αυτό που γράφεις εντελώς θεωρητικό. Δεν απαντάει στο αρχικό ερώτημα και γενικεύει τη συζήτηση.

Προφανώς και το internet μπορεί να συμβάλει στην παιδεία και στην σύνδεση με την κοινωνία της πληροφορίας, αλλά αν δεν υπάρξει σοβαρή εκπαίδευση και ενημέρωση των χρηστών, ώστε να μην είναι τεχνολογικά αναλφάβητοι ή να ξεχωρίζουν την πληροφορία από την προπαγάνδα, μπορεί να οδηγήσει σε σκοταδισμό με ολέθριες συνέπειες. Το internet είναι ένα πολύ ισχυρό εργαλείο, αλλά όπως όλα τα εργαλεία, πρέπει να ξέρεις να το χρησιμοποιείς.

Για να επανέλθω στο θέμα:

Οι προϋποθέσεις, μέχρι στιγμής, για να προμηθευτεί κάποιος τον εξοπλισμό και να πληρώνει μηνιαία συνδρομή, είναι πολύ περιοριστικές και απευθύνονται σε πολύ λίγο πληθυσμό ποσοστιαία. Το Έλον δεν τον νοιάζει αυτό. Τώρα το αναπτύσσει και όταν είναι έτοιμο να παρέχει μαζικά υπηρεσία, τότε θα αλλάξουν οι τιμές και θα γίνει άρση των περιορισμών που υπάρχουν σήμερα. Αυτό πιστεύω.

Επεξ/σία από Tlykog

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Tlykog είπε

Ξαναγράφω:

Με 150€ μηνιαία συνδρομή και εξοπλισμό 599€ και όριο 50GB/μήνα δεν ενδιαφέρουν πολλούς πολίτες σε υποανάπτυκτες χώρες. Το κόστος είναι μεγάλο και τα κέρδη μικρά. Υπάρχουν πιο φθηνές λύσεις.

Παρανοησις : Απλα δεν υπαρχει συνδρομη 150 ευρω για οικιακη χρηση , παραθετω το παραδειγμα της Χιλης στη Νοτια Αμερικη με κοστος 50 $ το μηνα για απεριοριστα data . Σε παραπλησια επιπεδα κινουνται οι τιμες στην γειτονικη Αργεντινη χωρα με τεραστια εκταση και ιδιαιτερα αραιοκατοικημενη, οπου η δορυφορικη συνδεση ειναι η μονη προσιτη και επαρκης λυση. Ακομα περισσοτερο για την Βραζιλια  ,κοκ.

Το προτζεκτ τελει ακομα υπο αναπτυξη , απομενουν πολλοι ακομα δορυφοροι προς εκτοξευση . Μεχρι το τελος της δεκαετιας ο Ελονας θα ειναι ο μεγαλυτερος

Internet Provider  σε ολο τον κοσμο . Ενδεικτικα: το Χιλιανο πακετο  https://www.starlink.com/cl/residential

ESTÁNDAR
Ideal para hogares (νοικοκυρια)
$47.000/mes  πεσος /μηνα
Datos ilimitados **Impuestos incluidos en el precio en todo LatAm - excepto Brasil
απεριοριστα , φοροι περιλαμβανονται ,  σε ολη την Λ Αμερικη , πλην Βραζιλιας.
Επεξ/σία από nepomuk

14 hours ago, SkaL- said:

Έχεις κάποιο χαρτί από κάποιο επιστημονικό περιοδικό πχ ή ακαδημαϊκό που να αναφέρει και να αποδεικνύει αυτό το περί "περιττής ακτινοβολίας" ότι έχει επίδραση και μάλιστα αρνητική στην ζωή σου και όχι μόνο;
Το πιο κοντινό μας άστρο, ο ήλιος, μας πετάει κάτι τόνους ακτινοβολίας 24/7/365, για να μην πω για κοσμική ακτινοβολία και φύγω εντελώς εκτός θέματος, εκεί που έχεις αιτήθει για αποζημίωση; ή εκεί δεν αλλά στο δορυφορικό internet που βοηθάει συνανθρώπους μας να έχουν αξιοπρεπή πρόσβαση θες αποζημίωση;
Το ping/latency δεν είναι κακό, το δοκίμασα την Πέμπτη σε φίλο μου που το πήρε στην Νέα Σμύρνη, για μετρήσεις εντός Ελλάδας ήταν στα 80 με 88ms αλλά αν μετρήσεις εκεί που είναι οι servers τους μιας που δεν έχουν στην Ελλάδα datacenter ήταν αρκετά νορμάλ.
Εμένα με χάλασε η ταχύτητα του καθώς ο φίλος μου πήρε το πακέτο που είναι για ταξίδια και του έδινε τάπα μόνο 150mbps με 11.5mbps upload, σε όσες μετρήσεις κάναμε ποτέ δεν τα περάσαμε αυτά τα νούμερα. Αν έχω να πω ένα αρνητικό είναι αυτό, ότι πάλι χαμηλό upload. Φαίνεται να είναι κατάρα στην χώρα μας αυτό το <10% download to upload ratio

• Confused 1

Πολλές ανακρίβειες διαβάζω εδώ μέσα σχετικά με το Starlink σ ένα site τεχνολογίας και αυτό είναι κατακριτέο!!! 

Ορισμένοι καλύτερα να μην σχολιάζεται αν δεν έχετε κάνει μια υποτυπώδη έστω έρευνα επάνω στο θέμα, καθότι από τα γραφόμενα σας φαίνεται οτι όλοι έχετε ταχύτερες μεγαλύτερες και πρόσβαση αδιάκοπη έναντι του Starlink, οπότε οφείλετε να το ψάξετε πριν παραπληροφορήσετε! 

Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας λέει ο σοφός λαός...! 

• Like 1
  • Confused 1

15 ώρες πριν, SkaL- είπε

δεν θα με χαλούσε  μια αποζημίωση από το elon για τους δορυφόρους που γυρίζουν πάνω από το κεφάλι μου και την ακτινοβολία που δέχομαι από αυτούς χωρίς να θέλω !

τότε γιατί έχεις κινητό; εκεινο δέν έχει ακτινοβολία;η τηλεόραση που βλέπεις δέν έχει;Δεν υπάρχει κάτι σήμερα που να μήν έχει ακτινοβολία.

😀😀

• Like 2

32 minutes ago, dsgeo said:

Πολλές ανακρίβειες διαβάζω εδώ μέσα σχετικά με το Starlink σ ένα site τεχνολογίας και αυτό είναι κατακριτέο!!! 

Ορισμένοι καλύτερα να μην σχολιάζεται αν δεν έχετε κάνει μια υποτυπώδη έστω έρευνα επάνω στο θέμα, καθότι από τα γραφόμενα σας φαίνεται οτι όλοι έχετε ταχύτερες μεγαλύτερες και πρόσβαση αδιάκοπη έναντι του Starlink, οπότε οφείλετε να το ψάξετε πριν παραπληροφορήσετε! 

Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας λέει ο σοφός λαός...! 

Με πρώτο δεδομένο το image.png.0c4a29aca167c692c06fa4692ce545d0.png στην δική μου απάντηση όπου γράφω για το starlink όχι όμως του άρθρου αλλά του v2 με πρόγραμμα roaming για άνθρωπο που το πήρε για να το έχει μαζί του σε Ευρώπη και μέση ανατολή, μπορείς να διορθώσεις τις όποιες ανακρίβειες έχω γράψει; Να υποθέσω για να το λες έχεις και εσύ το roaming πρόγραμμα ε;
Υπόψιν είμαι μπροστά στο starlink αυτήν την στιγμή και μπορώ να κάνω ότι πείραμα θες.
2ο δεδομένο, πέραν του κραξίματος, δεν έχεις προσφέρει το παραμικρό με σωστές πληροφορίες.

Υ.Γ. Ο σοφός λαός επίσης λέει μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλες κουβέντες μη λες και συ φίλε μου γράφεις πολύ κράξιμο και ουσία υπό το 0.
Υ.Γ.2 Αν κάποιος θέλει να την πει σε κάποιον...κοιτάει και λίγο το συντακτικό "όλοι έχετε ταχύτερες μεγαλύτερες"

• Thanks 1

57 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

τότε γιατί έχεις κινητό; εκεινο δέν έχει ακτινοβολία;η τηλεόραση που βλέπεις δέν έχει;Δεν υπάρχει κάτι σήμερα που να μήν έχει ακτινοβολία.

😀😀

Έχει σίγουρα και η tv και ο υπολογιστής και το κινητό αλλά το επέλεξα εγώ ! 

1 ώρα πριν, comfuzio είπε

Με πρώτο δεδομένο το image.png.0c4a29aca167c692c06fa4692ce545d0.png στην δική μου απάντηση όπου γράφω για το starlink όχι όμως του άρθρου αλλά του v2 με πρόγραμμα roaming για άνθρωπο που το πήρε για να το έχει μαζί του σε Ευρώπη και μέση ανατολή, μπορείς να διορθώσεις τις όποιες ανακρίβειες έχω γράψει; Να υποθέσω για να το λες έχεις και εσύ το roaming πρόγραμμα ε;
Υπόψιν είμαι μπροστά στο starlink αυτήν την στιγμή και μπορώ να κάνω ότι πείραμα θες.
2ο δεδομένο, πέραν του κραξίματος, δεν έχεις προσφέρει το παραμικρό με σωστές πληροφορίες.

Υ.Γ. Ο σοφός λαός επίσης λέει μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλες κουβέντες μη λες και συ φίλε μου γράφεις πολύ κράξιμο και ουσία υπό το 0.
Υ.Γ.2 Αν κάποιος θέλει να την πει σε κάποιον...κοιτάει και λίγο το συντακτικό "όλοι έχετε ταχύτερες μεγαλύτερες"

Θα σου βάλω βραβείο για να μην στεναχωριέσαι!!! 🏆

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...