Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Ιουνίου Super Moderators Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 8 minutes ago, Arkin said: Τι ταχυτητες σου δινει σε εκεινο το σημειο που το εχεις το starlink? Επισης εχεις κανει speedtests με τις 3 εταιριες κινητης να δεις πως πηγαινουν σε εκεινο το σημειο? Οι ταχύτητες, απ' ότι έχω ρωτήσει (δεν έχω βάλει ακόμη) είναι γύρα στα 200-250 Mbs down. Δεν έχω κάνει speedtest με τις 3 εταιρείες κινητής - πιάνει οριακά 5G η Cosmote, οι άλλες δύο δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 24 Ιουνίου Share Δημοσ. 24 Ιουνίου Μόλις τώρα, paredwse είπε Οι ταχύτητες, απ' ότι έχω ρωτήσει (δεν έχω βάλει ακόμη) είναι γύρα στα 200-250 Mbs down. Δεν έχω κάνει speedtest με τις 3 εταιρείες κινητής - πιάνει οριακά 5G η Cosmote, οι άλλες δύο δεν ξέρω. Αν ειναι οριακα το 5G και γενικα το σημα και των 3 της κινητης ειτε 4G ειτε 5G το starlink ειναι μονοδρομος οπως γραφεις και σιγουρα η καλυτερη επιλογη χωρις δεσμευση μιας και το βαζεις οποτε θελεις. Ειναι περιπτωσεις οπως αυτες που δεν πιανει κυριολεκτικα τιποτα αλλο που το starlink μοιαζει σαν σανιδα σωτηριας στο μεσοπελαγος. Σε περιπτωσεις που μπορεις να εχεις καλο σημα 100+mb απο κινητη μπορεις και εκει να εισαι χωρις δεσμευση πχ giga week του whats up με 6.5 ευρω κανεις και hotspot ενα κινητο πχ. Αλλα μονο αν υπαρχει καλο σημα που οπως λες εκει που εισαι δεν υπαρχει τιποτα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Ιουνίου Super Moderators Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 5 minutes ago, Arkin said: Αν ειναι οριακα το 5G και γενικα το σημα και των 3 της κινητης ειτε 4G ειτε 5G το starlink ειναι μονοδρομος οπως γραφεις και σιγουρα η καλυτερη επιλογη χωρις δεσμευση μιας και το βαζεις οποτε θελεις. Ειναι περιπτωσεις οπως αυτες που δεν πιανει κυριολεκτικα τιποτα αλλο που το starlink μοιαζει σαν σανιδα σωτηριας στο μεσοπελαγος. Σε περιπτωσεις που μπορεις να εχεις καλο σημα 100+mb απο κινητη μπορεις και εκει να εισαι χωρις δεσμευση πχ giga week του whats up με 6.5 ευρω κανεις και hotspot ενα κινητο πχ. Αλλα μονο αν υπαρχει καλο σημα που οπως λες εκει που εισαι δεν υπαρχει τιποτα. Με τις άλλες δύο εταιρείες δεν έχω δοκιμάσει, έχω δει μόνο το σήμα της Cosmote, το οποίο είναι οριακό 5G (στο κινητό μου βγάζει μια μπάρα στο 5G). Το σκέφτομαι, γιατί είναι εξοχικό και, για να είμαι ειλικρινής, δεν υπάρχει τόσο μεγάλη ανάγκη. Αλλά έχω πορωθεί με το Starlink, έχω ήδη τρία στην κατοχή μου ( @nzeppos μην γελάς! ). 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 24 Ιουνίου Share Δημοσ. 24 Ιουνίου Μόλις τώρα, paredwse είπε Με τις άλλες δύο εταιρείες δεν έχω δοκιμάσει, έχω δει μόνο το σήμα της Cosmote, το οποίο είναι οριακό 5G (στο κινητό μου βγάζει μια μπάρα στο 5G). Το σκέφτομαι, γιατί είναι εξοχικό και, για να είμαι ειλικρινής, δεν υπάρχει τόσο μεγάλη ανάγκη. Αλλά έχω πορωθεί με το Starlink, έχω ήδη τρία στην κατοχή μου (@nzeppos μην γελάς!). Nαι σε τετοιες περιπτωσεις που υπαρχει ενα οκ σημα εστω και 4G αν πιανεις 2 γραμμες θα σου δωσει σιγουρα 100+MB απο το 5G που με μια γραμμη θα σου δωσει 50 αν το χρειαζεται 2 βδομαδες το καλοκαιρι η μονο οταν πηγαινεις συμφερει το giga week απο αποψη χρηματων τουλαχιστον. Αν εισαι ολο το μηνα εκει ειναι μια η αλλη εφοσον εχεις τον εξοπλισμο του starlink αγορασμενο. Αν πηγαινεις 1 βδομαδα το μηνα εκει προτεινω giga week να γλιτωνεις και το μηνιαιο starlink. Ο nzeppos το εχει χαρει και αυτος το starlink ειναι σε σημειο δυσκολο οποτε τον εχει σωσει. Ετσι νιωθω και εγω με το hotspot σκεψου 15 χρονια ημουν με 1-5mb upload και ξαφνικα βλεπω 100+ upload. Σαν να ησουν τυφλος ενα πραγμα και ξαφνικα ειδες τετοιες περιπτωσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Ιουνίου Super Moderators Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 8 minutes ago, Arkin said: Nαι σε τετοιες περιπτωσεις που υπαρχει ενα οκ σημα εστω και 4G αν πιανεις 2 γραμμες θα σου δωσει σιγουρα 100+MB απο το 5G που με μια γραμμη θα σου δωσει 50 αν το χρειαζεται 2 βδομαδες το καλοκαιρι η μονο οταν πηγαινεις συμφερει το giga week απο αποψη χρηματων τουλαχιστον. Αν εισαι ολο το μηνα εκει ειναι μια η αλλη εφοσον εχεις τον εξοπλισμο του starlink αγορασμενο. Αν πηγαινεις 1 βδομαδα το μηνα εκει προτεινω giga week να γλιτωνεις και το μηνιαιο starlink. Ο nzeppos το εχει χαρει και αυτος το starlink ειναι σε σημειο δυσκολο οποτε τον εχει σωσει. Ετσι νιωθω και εγω με το hotspot σκεψου 15 χρονια ημουν με 1-5mb upload και ξαφνικα βλεπω 100+ upload. Σαν να ησουν τυφλος ενα πραγμα και ξαφνικα ειδες τετοιες περιπτωσεις. Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Φαντάσου ότι περίπου 3 χλμ από τον αστικό ιστό της Ραφήνας (όπου στο κέντρο περνάει κανονικά οπτική ίνα), το πατρικό μου είναι ακόμη με 25άρα DSL που πιάνει... 8 MB/s. Δύο συσκευές να στριμάρουν Netflix, μπουκώνει το σύμπαν. Έβαλα Starlink και αυτή τη στιγμή έχω 240 MB/s. Άλλος κόσμος. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paiktaras69 Δημοσ. 25 Ιουνίου Share Δημοσ. 25 Ιουνίου To έχετε δει αυτό ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dsgeo Δημοσ. 25 Ιουνίου Share Δημοσ. 25 Ιουνίου Στις 24/6/2024 στις 11:26 ΠΜ, Tlykog είπε H Cosmote, σε κάρτα, σου δίνει απεριόριστα για μια εβδομάδα με 6,5€. Δηλαδή 26€ το μήνα. Οι ταχύτητες που μετράω σε επαρχία είναι παρόμοιες με τις δικές σου. Δεν έχεις καμία δέσμευση και την κουβαλάς παντού. Μπορείς να το βάλεις και σε ένα κινητό φθηνό και να το έχεις μόνιμο hotspot. Ένα τυχαίο benchmark είναι εδώ προχτες το δοκίμασα για πλάκα. Μη σε ξεγελάει το Athens. Από Αγρινιο είναι η μέτρηση. Ποιά κάρτα είναι αυτή που σου δίνει απεριόριστα; Και είναι όντως απεριόριστα ή μετά από κάποιον όγκο δεδομένων σου ρίχνει την ταχύτητα όπως κάνει nova και vodafone? 9 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε To έχετε δει αυτό ? Ανέκαθεν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 25 Ιουνίου Share Δημοσ. 25 Ιουνίου Μόλις τώρα, dsgeo είπε Ποιά κάρτα είναι αυτή που σου δίνει απεριόριστα; Και είναι όντως απεριόριστα ή μετά από κάποιον όγκο δεδομένων σου ρίχνει την ταχύτητα όπως κάνει nova και vodafone? Whats up giga week πακετο ενεργοποιηση 4 φορες το μηνα 26 ευρω δηλαδη το μηνα. Ειναι πραγματικα απεριοριστα χωρις καποιο cap ουτε σε ταχυτητες ουτε σε καταναλωση δεδομενων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dsgeo Δημοσ. 25 Ιουνίου Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Whats up giga week πακετο ενεργοποιηση 4 φορες το μηνα 26 ευρω δηλαδη το μηνα. Ειναι πραγματικα απεριοριστα χωρις καποιο cap ουτε σε ταχυτητες ουτε σε καταναλωση δεδομενων. Τότε συμφέρει και αυτή η περίπτωση αλλά μην ξεχνάμε ότι θες και ένα 5G router που στην αγορά έχουν περίπου 250€++ όσο και ο εξοπλισμός του Starlink! Εσείς τί ρουτερ χρησιμοποιείτε γι αυτόν τον σκοπό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 25 Ιουνίου Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, dsgeo είπε Τότε συμφέρει και αυτή η περίπτωση αλλά μην ξεχνάμε ότι θες και ένα 5G router που στην αγορά έχουν περίπου 250€++ όσο και ο εξοπλισμός του Starlink! Εσείς τί ρουτερ χρησιμοποιείτε γι αυτόν τον σκοπό; Και 4g router πιανουν καλες ταχυτητες παιζουν 70 80 ευρω. Το zte 5001 εχω 299 απο cosmote η 249 απο vodafone. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paiktaras69 Δημοσ. 25 Ιουνίου Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 20 λεπτά πριν, dsgeo είπε Ποιά κάρτα είναι αυτή που σου δίνει απεριόριστα; Και είναι όντως απεριόριστα ή μετά από κάποιον όγκο δεδομένων σου ρίχνει την ταχύτητα όπως κάνει nova και vodafone? Ανέκαθεν.... αναφέρομαι στον δοκιμαστικό μήνα και επιστροφή χωρίς (?) περιορισμό στο οικονομικό κομμάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Ιουνίου Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 19 hours ago, paiktaras69 said: αναφέρομαι στον δοκιμαστικό μήνα και επιστροφή χωρίς (?) περιορισμό στο οικονομικό κομμάτι Πάντα το είχε αυτό η Starlink. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paiktaras69 Δημοσ. 26 Ιουνίου Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 50 λεπτά πριν, paredwse είπε Πάντα το είχε αυτό η Starlink. το θέμα είναι εάν πληρωνεις τα 20 € για τα έξοδα αποστολής χωρίς να πληρώσεις τα 55 € στα πλαίσια του δοκιμαστικού μήνα ή θα πρέπει να πληρώσεις τα 55 ευρώ και αν δεν μείνεις ευχαριστημένος και επιστρέψεις τον εξοπλισμό, σου επιστρέφει τα 55 € ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Ιουνίου Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 9 minutes ago, paiktaras69 said: το θέμα είναι εάν πληρωνεις τα 20 € για τα έξοδα αποστολής χωρίς να πληρώσεις τα 55 € στα πλαίσια του δοκιμαστικού μήνα ή θα πρέπει να πληρώσεις τα 55 ευρώ και αν δεν μείνεις ευχαριστημένος και επιστρέψεις τον εξοπλισμό, σου επιστρέφει τα 55 € ? Αν δεν κάνω λάθος, πληρώνεις τα 55 ευρώ και σου επιστρέφονται με το πέρας του μήνα και με τηβ επιστροφή του εξοπλισμού. Disclaimer: δεν το έχω κάνει - γιατί δεν χρειάστηκε, έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliata2410 Δημοσ. 27 Ιουνίου Share Δημοσ. 27 Ιουνίου Πέφτει μεγάλο δούλεμα παιδιά.Υποτιθεται έκπτωση και η συνδρομή από 40 πάει 60 με τις υγείες μας. https://www.starlink.com/gr/residential Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα