Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Cocomel είπε

εχω ενα eshop και οχι μονο.. αυτο που καταλαβα τα τελευταια χρονια ειναι οτι σου κανει ο αλλος παραγγελια 200 ευρω

δεν σε ενοχλει ποτε , και σου κανει ο αλλος μια παραγγελία 10 μια  μαλακια και απο την δευτερη μερα φοβαται μην χασει τα χρήματα του... παιδί που δουλεύει σε βενζινάδικο μου ειπε ερχεται ο αλλος με το αμαξι που κανει 60+ χιλιάδες και εινα κυριος και ερχεται ο άλλος που κανει 2.000 και φοβαται μην του στάξει βενζίνα και είναι αγενης..

ηρεμήστε τα χρήματα που ανάφερε ο φίλος ειναι αστεία ποσα τόσο θες 5 μέρες Σαντορίνη μην είσαστε μίζεροι αλλά λογικό σε μια χωρά που οι μισοί εχουν iPhone και περιμένουν στην στάση του λεωφορείου

όσο για την τούτη βρες μου εσυ μια ποιο έξυπνη,, και αν ειμαι επιθετικός λιγο ειμαι γιατι οι μισοι εδω μεσα ψαχνετε να κάνετε συνδρομή στο Netflix μέσο Τουρκίας για να γλυτώσετε 2 ευρώ τον μηνά    οκ σωθήκατε 

2000 τη μέρα θέλει κάποιος για τη Σαντορίνη.

Μετριο τρολ, προς το κακό.

Επεξ/σία από Rebelos2018
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 hours ago, Cocomel said:

όσο για την τούτη βρες μου εσυ μια ποιο έξυπνη,

πεταξε μια πετρα εξω και οποιον πετυχεις θα ειναι πιο εξυπνος.  

8 hours ago, Cocomel said:

και αν ειμαι επιθετικός λιγο ειμαι γιατι οι μισοι εδω μεσα ψαχνετε να κάνετε συνδρομή στο Netflix μέσο Τουρκίας για να γλυτώσετε 2 ευρώ τον μηνά    οκ σωθήκατε 

Πρίγκιπα της Ζαμούτας εσυ;

Επεξ/σία από great
  • Haha 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, great είπε

πεταξε μια πετρα εξω και οποιον πετυχεις θα ειναι πιο εξυπνος.

Πρίγκιπα της Ζαμούτας εσυ;

Θέλω να πιστεύω ότι δεν πήγαινε σε μένα αλλά στον μπρούκλη από πάνω

• Like 1
Δημοσ.

Απο το στρωμα στην τραπεζα ?

Μα το στρωμα ειναι τραπεζα - stromabank λεγεται.

Και οπως ελεγε και μια διαφημιση τραπεζας παλια, "δεν παιρνεις λογαριασμο, δε δινεις λογαριασμο".

Δημοσ.
Στις 24/6/2024 στις 7:06 ΜΜ, Cocomel είπε

Οι περισσότεροι εδώ λογικά είμαι με.τον κατώτερο μισθό ... Τα 10.000 είναι αστείο πόσο που κάποιοι δαπανούν σε μια εκδρομή , είναι ασήμαντο πόσο να ασχοληθεί κάποιος ελεος

βρωμάτε φτώχεια. :lol:

walking-eddie-murphy.gif

• Like 1
Δημοσ.

Πλέον είναι πολύ πιο εύκολο να καταθέσεις 10 χιλιάρικα παρά να πας να κάνεις ανάληψη το ίδιο ποσό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Πλέον είναι πολύ πιο εύκολο να καταθέσεις 10 χιλιάρικα παρά να πας να κάνεις ανάληψη το ίδιο ποσό. 

Μπορεί να είναι και ράδιο αρβύλα και σε καμιά περίπτωση δεν λέω στον καθένα τι να κάνει. Ο κάθε ένας κάνει ότι αποφασίσει να κάνει με δική του ευθύνη. Αλλά έχω ακούσει ότι οι τράπεζες και εφορίες κάνουν τα στραβά μάτια, ακόμη και αν ξέρουν ότι τα χρήματα είναι μαύρα, και με τις ευχές του Ελληνικού κράτους μάλιστα, προκειμένου να καταθέτεις τα χρήματά σου στην τράπεζα. Ακόμη και μαύρα προτιμούν να τα έχουν στην τράπεζα παρά να είναι κάτω από το στρώμα. Τώρα φυσικά αν κάποιος πάει στο εντελώς ξεκάρφωτο να καταθέσει ένα τεράστιο ποσό, εκεί υποθέτω ότι θα τον ρωτήσουν τι και πως.

Επεξ/σία από gokuthelegend
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαβάζοντας τα σχόλια, δεν μου κάνει εντύπωση που τα τελευταία χρόνια η ααδε έχει τόση "δουλειά". Δηλαδή είναι απορίας άξιο όποιος έχει διαβάσει έστω μια περίπτωση ελέγχου τραπεζικών λογ/σμων και πόσο πίσω μπορεί να πάει σε χρόνια, να εξακολουθεί να νομίζει ότι καταθέσεις τέτοιου ποσού δεν θα ελεγχθούν ποτέ! Είστε η χαρά της ααδε! Αναφέρομαι στον από πάνω σχολιαστή. Αυτό ακριβώς θέλει, χαζούς που θα πάνε φρέσκο χρήμα από το στρώμα στην τράπεζα. Και σε 5 χρόνια που θα παραγράφεται το έτος, θα έρθει το χαρτί ελέγχου και θα τρέχετε να βρείτε δικηγόρους και λογιστές να σας γλιτώσουν. Και τότε δεν θα έχετε καν το ποσό του προστίμου γιατί θα έχετε φάει τις καταθέσεις και θα βρεθείτε να χρωστάτε!

Επεξ/σία από 1comment
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εφοσον τα χρηματα ειναι δικαιολογημενα δεν θα εχει προβλημα.

Όπως ειπώθηκε δεν είναι και τεράστιο ποσο.

αν μιλουσαμε για 100.000 ισως ειχε θεμα... αλλα αν ειχε κανει αναληψη πχ 100χιλ το 2015 λογω φοβου και τα γυρισε πισω... δικαιολογουνται.

Η εναλλακτικη είναι να αρχίσει να ξοδεύει ορισμένα σε δεη, σουπερ , διακοπες κλπ αγορες

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.
32 minutes ago, The_Judas said:

εφοσον τα χρηματα ειναι δικαιολογημενα δεν θα εχει προβλημα.

Όπως ειπώθηκε δεν είναι και τεράστιο ποσο.

αν μιλουσαμε για 100.000 ισως ειχε θεμα... αλλα αν ειχε κανει αναληψη πχ 100χιλ το 2015 λογω φοβου και τα γυρισε πισω... δικαιολογουνται.

Η εναλλακτικη είναι να αρχίσει να ξοδεύει ορισμένα σε δεη, σουπερ , διακοπες κλπ αγορες

Στην περίπτωση αυτή των 100k , είναι πολύ πιθανό αν πας σε άλλη τράπεζα να σου πούνε πήγαινε βάλτα στην τραπεζα που τα είχες και στείλτα από εκει ή φέρε μας επιταγή.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, 1comment είπε

Διαβάζοντας τα σχόλια, δεν μου κάνει εντύπωση που τα τελευταία χρόνια η ααδε έχει τόση "δουλειά". Δηλαδή είναι απορίας άξιο όποιος έχει διαβάσει έστω μια περίπτωση ελέγχου τραπεζικών λογ/σμων και πόσο πίσω μπορεί να πάει σε χρόνια, να εξακολουθεί να νομίζει ότι καταθέσεις τέτοιου ποσού δεν θα ελεγχθούν ποτέ! Είστε η χαρά της ααδε! Αναφέρομαι στον από πάνω σχολιαστή. Αυτό ακριβώς θέλει, χαζούς που θα πάνε φρέσκο χρήμα από το στρώμα στην τράπεζα. Και σε 5 χρόνια που θα παραγράφεται το έτος, θα έρθει το χαρτί ελέγχου και θα τρέχετε να βρείτε δικηγόρους και λογιστές να σας γλιτώσουν. Και τότε δεν θα έχετε καν το ποσό του προστίμου γιατί θα έχετε φάει τις καταθέσεις και θα βρεθείτε να χρωστάτε!

Ναι και μετά θα σε καλέσουν και από το fbi,, με 40 σχεδόν εκατομμύρια τουρίστες με χιλιάδες επιχειρήσεις  με pos συνδεδεμένα στο εξωτερικό με ένα μπαχαλο γενικά  η αεεδε θα ασχοληθεί με τον Τάκη που μετέφερε 10 χιλιάρικα στον τραπεζικό του λογαριασμό.... 

Μπορεί να ασχοληθεί φίλε αν ο Τάκης μπει στην λίστα δλδ έχει δώσει δικαιώματα με λίγα λόγια ξέπλυμα.

Πάω και λέω στην τράπεζα θέλω δάνειο και με απορρίπτουν οκ τότε αρχίζω να βγάζω τα χρήματα και τα αποθηκεύω σπίτι μου  δεν υπάρχει λόγος να τους τα έχω κα να μην παίρνω τίποτα και τελικά όταν πήγα να πάρω αμάξι επαγγελματικό έπρεπε να φαίνεται η συναλλαγή από την τράπεζα έτσι τα πέρασα στην γυναίκα μου και αυτή έκανε την κατάθεση γτ ήταν στο όνομα της κανείς δεν ασχολήθηκε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Cocomel είπε

Ναι και μετά θα σε καλέσουν και από το fbi,, με 40 σχεδόν εκατομμύρια τουρίστες με χιλιάδες επιχειρήσεις  με pos συνδεδεμένα στο εξωτερικό με ένα μπαχαλο γενικά  η αεεδε θα ασχοληθεί με τον Τάκη που μετέφερε 10 χιλιάρικα στον τραπεζικό του λογαριασμό.... 

Μπορεί να ασχοληθεί φίλε αν ο Τάκης μπει στην λίστα δλδ έχει δώσει δικαιώματα με λίγα λόγια ξέπλυμα.

Πάω και λέω στην τράπεζα θέλω δάνειο και με απορρίπτουν οκ τότε αρχίζω να βγάζω τα χρήματα και τα αποθηκεύω σπίτι μου  δεν υπάρχει λόγος να τους τα έχω κα να μην παίρνω τίποτα και τελικά όταν πήγα να πάρω αμάξι επαγγελματικό έπρεπε να φαίνεται η συναλλαγή από την τράπεζα έτσι τα πέρασα στην γυναίκα μου και αυτή έκανε την κατάθεση γτ ήταν στο όνομα της κανείς δεν ασχολήθηκε 

Ξέρεις όμως το πρόβλημα με τα λεφτά που αποθηκεύεις σπίτι. Μια φορά θα γίνει η διάρρηξη και θα κλαις με μαύρο δάκρυ. Μην αναφέρω το ενδεχόμενο φωτιάς. Είναι γνωστό το ρίσκο, όπως ρίσκο είναι να τα έχεις και στην τράπεζα αν είναι μαύρα. 

Αυτό για τη γυναίκα σου που λες, εφόσον έχει εισοδήματα και η κατάθεση δεν ήταν τεράστια, προφανώς τα δικαιολογεί και γι αυτό δεν σας ενόχλησε η ααδε. Ή μπορεί ακόμα να μην έχει ελέγξει το έτος που έγινε η κατάθεση. Τώρα ελέγχει το 2018 που παραγράφεται φέτος. Αν η κατάθεση είναι τύπου 10-20Κ και τα εισοδήματα τα τελευταία 5 χρόνια είναι κάτω από 5Κ το χρόνο, στη θέση της θα ανησυχούσα. Εμένα η μόνη συμβουλή που μου έδωσε ο λογιστής είναι να προσέχω τις καταθέσεις μου να συμβαδίζουν με το εισόδημα της χρονιάς. 

Επεξ/σία από 1comment
  • Like 1
Δημοσ.

Αν κάποιος είναι ηλικιωμένος από 70 ετών και άνω δεν χρειάζεται να χτίσει αφορολόγητο. Ισχύει υπο προϋποθέσεις και για κάποιες άλλες ομάδες (αν είσαι φαντάρος, άνεργος, κλπ). Αν υπάγεται σε αυτή την κατηγορία τότε δεν χρειάζεται να χτίσει αφορολόγητο. Αν από την άλλη δεν υπάγεται σε κάποια από αυτές τις ομάδες, θα μπορούσε να ψωνίζει ακριβώς όσο χρειάζεται για μαζέψει το αφορολόγητο με κάρτες, και για τα υπόλοιπα να χρησιμοποιεί τα λεφτά κάτω από το στρώμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...