Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για καταθεσεις ανω των 15Κ χρειαζονται αποδεικτικα πχ συμβολαιο αν ειναι αγοραπωλησια κλπ, οτιδηποτε κατω απο αυτο το ποσο δεν το τσεκαρουν καν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, great said:

καμια σχεση αυτο που λες παντως, καμια απολύτως. 

20 hours ago, MauroPaltoudias said:

Δηλαδή, από τη μια τράπεζα τα βάζετε στην άλλη. Τα "άσπρα" από τη μια τράπεζα, μεταφέρονται ως "άσπρα" σε άλλη τράπεζα.

Το αρχικό ερώτημα είναι όμως, πώς τα "μαύρα" (ή "γκρι", γιατί πουθενά δεν διευκρινίζεται με ακρίβεια η προέλευση τους) θα "ασπρίσουν".

Συνεπώς, άλλη η δική σας η περίπτωση και άλλη του ερωτήματος.

19 hours ago, GREGORYMO said:

Είσαι διαφορετικη περίπτωση 

Καλά τα λέτε παιδιά, αλλά πως γνωρίζει η μία τράπεζα ότι το ποσό προέρχεται από ισόποση ανάληψη από άλλη τράπεζα; Πως γνωρίζουν δηλαδή ότι το ποσό δεν βγήκε από το στρώμα ;

Να σας πω και την αντίθετη περίπτωση, πήγα στο ταμείο να καταθέσω επιταγή από ασφαλιστική αποζημίωση, κι όχι κανένα φοβερό ποσό, 1500€ περίπου και μου βγάλανε τη πίστη. Ενώ φαινόταν ότι ο εκδότης της επιταγής ήταν ασφαλιστική εταιρεία, άρα ήταν ηλίου φαεινότερο ότι δεν μπορεί να είναι μαύρο χρήμα.

Το συμπέρασμα μου είναι ότι στα ταμεία οι υπάλληλοι υπερβάλλουν, ενώ στο ΑΤΜ με μικρομεσαίες καταθέσεις (δεν λέω να πας να καταθέσεις 10-20χιλ με τη μία) δεν ασχολείται κανείς. 

Επεξ/σία από nikko_
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, nikko_ said:

Καλά τα λέτε παιδιά, αλλά πως γνωρίζει η μία τράπεζα ότι το ποσό προέρχεται από ισόποση ανάληψη από άλλη τράπεζα; Πως γνωρίζουν δηλαδή ότι το ποσό δεν βγήκε από το στρώμα ;

Δεν τα "βλέπει" η τράπεζα, ούτε και μπορεί, ούτε και την απασχολεί, ούτε και την αφορά.

Το Υπ.Οικ. ασχολείται με αυτά. Αυτό έχει διασύνδεση με τις τράπεζες και τους λογαριασμούς που τηρούνται...

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
  • Like 1
Δημοσ.

Οι περισσότεροι εδώ λογικά είμαι με.τον κατώτερο μισθό ... Τα 10.000 είναι αστείο πόσο που κάποιοι δαπανούν σε μια εκδρομή , είναι ασήμαντο πόσο να ασχοληθεί κάποιος ελεος

• Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Cocomel είπε

Οι περισσότεροι εδώ λογικά είμαι με.τον κατώτερο μισθό ... Τα 10.000 είναι αστείο πόσο που κάποιοι δαπανούν σε μια εκδρομή , είναι ασήμαντο πόσο να ασχοληθεί κάποιος ελεος

Θα φτιάξουν και άλλο φόρουμ ποιο χλιδάτο για φραγκάτους και με το που μπαίνεις να γράψεις θα σκάνε 

Belvedere και χαβιάρι, περίμενε λίγο. 

Περιγραφή

• Like 2
  • Haha 4
Δημοσ.
54 minutes ago, Cocomel said:

Ε είναι πολλοί όσοι έχουν αλλά και περισσότεροι όσοι δεν έχουν 

Δημοσ.
2 hours ago, nikko_ said:

Να σας πω και την αντίθετη περίπτωση, πήγα στο ταμείο να καταθέσω επιταγή από ασφαλιστική αποζημίωση, κι όχι κανένα φοβερό ποσό, 1500€ περίπου και μου βγάλανε τη πίστη. Ενώ φαινόταν ότι ο εκδότης της επιταγής ήταν ασφαλιστική εταιρεία, άρα ήταν ηλίου φαεινότερο ότι δεν μπορεί να είναι μαύρο χρήμα

Υπέρβαλων βλακεία του ταμία. Δεν θα ασχοληθεί αυτός, αυτά μπαίνουν και ξεκινάει και τρέχει ο αλγόριθμος και η ΑΔΑΕΕ. Σου εκανε μανούρα γιατι βαριόταν ή ήταν παντελώς άσχετος.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, Cocomel είπε

Όποιος χαλάει 10Κ σε μια εκδρομή, προφανώς θα έχει πολύ σημαντικότερα πράγματα να κάνει από το να γράφει στο ινσόμνια.😜 

Το λογισμικό της ααδε που σκανάρει αυτόματα κινήσεις λογ/σμων μπορεί να εντοπίσει μια κατάθεση 10Κ και να στείλει εντολή ελέγχου για τον τάδε. Ο έλεγχος θα γίνει, θα συγκριθούν τα εισοδήματα κι αν δουν ότι δεν τα δικαιολογεί, καλείται για εξηγήσεις. Δεν κάθεται πλέον κανένας ελεγκτής να ελέγξει κινήσεις λογ/σμων, ποτέ δεν γινόταν αυτό. Απλά ο έλεγχος γίνεται βάσει της χρονιάς που παραγράφεται κάθε φορά. Π.χ. τώρα ελέγχουν τις υποθέσεις του 2018 που παραγράφεται τέλος του 24. Αυτοί που κάνουν τώρα τις καταθέσεις που συζητάμε, θα ελεγχθούν σε 5-6 χρόνια. 

22 ώρες πριν, Amaretos είπε

Για καταθεσεις ανω των 15Κ χρειαζονται αποδεικτικα πχ συμβολαιο αν ειναι αγοραπωλησια κλπ, οτιδηποτε κατω απο αυτο το ποσο δεν το τσεκαρουν καν

Αυτό ξαναπέστο. Η μάνα μου που έβαλε 10Κ της γιαγιάς μου που είχε μαζέψει από συντάξεις νόμιμα, της ζήτησαν εκκαθαριστικά και των δυο. Τώρα πια αν πας σε ταμείο για μεγάλη κατάθεση και δουν ότι δεν το συνηθίζεις, δεν είσαι π.χ. επαγγελματίας που πας μέρα παρα μέρα με μεγάλη κατάθεση λόγω της επιχείρησης, το ξεψαχνίζουν από χίλιες μεριές.

Επεξ/σία από 1comment
Δημοσ.
Στις 24/6/2024 στις 7:06 ΜΜ, Cocomel είπε

Πηγή; 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, ProponitisTouKanape said:

ναι για την τραπεζα ειναι ασυμαντο, και σιγα μην ασχοληθει και η ΑΔΑΕΕ με κατι τετοιο.

Αλλα το υπολοιπο ειναι εκτος ρεαλισμου

Τούνη εσυ ?

Επεξ/σία από great
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, great είπε

ναι για την τραπεζα ειναι ασυμαντο, και σιγα μην ασχοληθει και η ΑΔΑΕΕ με κατι τετοιο.

Τούνη εσυ ?

Λάθος quote :P 

• Haha 1
Δημοσ.
Στις 26/6/2024 στις 10:57 ΠΜ, great είπε

Τούνη εσυ ?

εχω ενα eshop και οχι μονο.. αυτο που καταλαβα τα τελευταια χρονια ειναι οτι σου κανει ο αλλος παραγγελια 200 ευρω

δεν σε ενοχλει ποτε , και σου κανει ο αλλος μια παραγγελία 10 μια  μαλακια και απο την δευτερη μερα φοβαται μην χασει τα χρήματα του... παιδί που δουλεύει σε βενζινάδικο μου ειπε ερχεται ο αλλος με το αμαξι που κανει 60+ χιλιάδες και εινα κυριος και ερχεται ο άλλος που κανει 2.000 και φοβαται μην του στάξει βενζίνα και είναι αγενης..

ηρεμήστε τα χρήματα που ανάφερε ο φίλος ειναι αστεία ποσα τόσο θες 5 μέρες Σαντορίνη μην είσαστε μίζεροι αλλά λογικό σε μια χωρά που οι μισοί εχουν iPhone και περιμένουν στην στάση του λεωφορείου

όσο για την τούτη βρες μου εσυ μια ποιο έξυπνη,, και αν ειμαι επιθετικός λιγο ειμαι γιατι οι μισοι εδω μεσα ψαχνετε να κάνετε συνδρομή στο Netflix μέσο Τουρκίας για να γλυτώσετε 2 ευρώ τον μηνά    οκ σωθήκατε 

Δημοσ.
Στις 24/6/2024 στις 8:05 ΜΜ, great είπε

Υπέρβαλων βλακεία του ταμία. Δεν θα ασχοληθεί αυτός, αυτά μπαίνουν και ξεκινάει και τρέχει ο αλγόριθμος και η ΑΔΑΕΕ. Σου εκανε μανούρα γιατι βαριόταν ή ήταν παντελώς άσχετος.

Παιδια μην γραφετε με τοση βεβαιοτητα για πραγματα που δεν γνωριζετε

Οι εργαζομενοι εχουν ποινικες ευθυνες για τυχον μαυρο χρημα που θα περασει στις τραπεζες 

Ακολουθουν διαδικασιες,που προφανως δεν τους αρεσουν και τους κουραζουν και αυτους 

Ομως αν αυτος δει κατι υποπτο/ασυνηθιστο πρεπει να το σημειωσει (ασχετως αν τελικα δεχτει τη συναλλαγη).Η ευκολη λυση για αυτον ειναι να μην δεχτει καθολου την συναλλαγη οποτε να μην εχει και την σχετικη χαρτουρα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...