Christos19 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Έχω τα xp pro και ξαφνικά σήμερα ενώ δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, πατάω απενεργοποίηση, πάει να κλείσει και μετά ανοίγει!!Σαν επανεκκίνηση.Δοκίμασα να κάνω επανεκκίνηση μήπως και μπερδεύτηκαν :? αλλά την επανεκίνηση την έκανε κανονικά. Το έβγαλα από τη μπρίζα αλλά πάλι εξακολουθούσε το ίδιο πρόβλημα όταν το άνοιξα!! Πειραματιζόμουν με περί δικτύου αλλά δε νομίζω να έκανα κάτι τρομερό..ΤΙΙΙ να κάνω???HELP
telcomfreak Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 μου εχει ετυχε οταν εγκατεστησα τους νεους drivers για USB 2.0 τοτε το επιασε μαλακια και δεν εκλεινε με τιποτα Κατι με drivers εχει σχεση . Τι εκανες πειραζες ακριβως ωστε μπας και σου βρουμε τι φταιει .
Christos19 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Εγκατέστησα autocad(το έκανα uninstall) και μέτα μπήκα στο "συνδέσεις δικτύου" και απενεργοποιούσα,ενεργοποιούσα τα τοπικά δίκτυα και πιο συγκεκριμένα τοπική σύνδεση, σύνδεση 1394 και γέφυρα..Αυτά πείραξα...Το αναμονή γιατί είναι σκιασμένο και δε μπορώ να το επιλέξω????
Christos19 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Δε θυμάμαι αν πριν ήταν σκιασμένο ή όχι...Λέτε να είναι πρόβλημα hardware??ΟΥΦ...
billpeppas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Δεν είναι πρόβλημα hardware. Είναι πρόβλημα των Windows. Η μόνη ΣΙΓΟΥΡΗ λύση είναι μια νέα εγκατάσταση Windows. ( είπα η μόνη σίγουρη , όχι ότι δεν μπορεί έστω και τυχαία να διορθωθεί )
enterprise-psi Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 entelos koufo! mou exei tyxei kai emena mpes safe mode mhn kaneis tipota kai ksanakane restart se normal mode! egw ayto ekana kai eftiakse!!! oute kai kserw pws!!!!
badvariemai Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Den xerw an exeis agglika i ellinika windows. pantws pisteuw na vreis auto pou tha sou pw. Kane dexi klik stin epifaneia --> idiotites --> profylaxi othonis --> energeia --> gia proxwrimenous... k des katw ekei pou leei kata ton termatismo ti na ginete k epelexe termatismo. episis des stin kartela APM (proigmeni diaxeirisi energeias) an einai tickarismeno. An oxi tickarise to... K pes mas meta an egine tpt...
Gantalf_4 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 emena mou etixe kati tetoio sta millenium kai htan thema software.Tha sou sinistousa na deis an kapoia diergasia sou fainetai 'upopth' kathos mporei na exeis kana panarxaio io h akomh kapoio kollima apo thn apegatastash tou Autocad. Afou ti egathistas emfanizetai programma stis diergasies
Christos19 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Προς badvariemai: Δυστυχώς όλα είναι ok.Την καρτέλα APM που τη βρίσκω?Μήπως στο Βios? Προς Gantalf_4: Η μόνη σχετική διεργασία που βρήκα είναι μια "διαδικασία αδράνειας συστήματος" η οποία όμως δε μπορεί να τερματιστεί! Επίσης βλέπω 5 svchost.exe με όνομα χρήστη δίπλα local service, network service kai sytstem.Έχουν καμία σχέση? Προς enterprise-psi: Πώως κάνουμε επανεκκίνηση σε safe mode σε xp γιατί δε θυμάμαι ούτε στα 98 :oops:
Christos19 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Χμμ απλώς μου είπε να διαλέξω boot device,διάλεξα τον σκληρό μου και μπήκε σε κανονική μορφή των windows..Aυτό είναι το safe mode των xp??
Christos19 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Μάλλον F5 εννοούσες Ουυφ κι άλλη περιέργεια. Πάτησα F5,safe mode και μετά με έβαλε να διαλέξω ποιο χρήστη θέλω να ξεκινήσω...υπήρχε το δικό μου όνομα και το "administrator" που δεν το ξαναείδα πριν. Πώς δημιουργήθηκε?
Christos19 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 ΤΈΛΙΚΑ, από safe mode τερμάτισε κανονικά αλλά από normal mode ΠΑΛΙ τα ίδια %@(*%@_(@%(
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Δεν μου εχει τυχει αλλα με τα windows μην βαζεις ποτε στοιχηματα!!!! :twisted: :twisted: 99% θα τα χασεις!!!!
memento out of matrix Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 yparxei kai mia poli pio apli lisi paidia sto thema mporis na kaneis ena system restore kai na lithi to provlima sou kai xanakaneis tin douleia sou aneta
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.