Προς το περιεχόμενο

Bάζω στοίχημα ότι δε σας εέχει τύχει!!! ΔΕν κλείνει!!! SOS

Christos19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω τα xp pro και ξαφνικά σήμερα ενώ δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, πατάω απενεργοποίηση, πάει να κλείσει και μετά ανοίγει!!Σαν επανεκκίνηση.Δοκίμασα να κάνω επανεκκίνηση μήπως και μπερδεύτηκαν :? αλλά την επανεκίνηση την έκανε κανονικά. Το έβγαλα από τη μπρίζα αλλά πάλι εξακολουθούσε το ίδιο πρόβλημα όταν το άνοιξα!! Πειραματιζόμουν με περί δικτύου αλλά δε νομίζω να έκανα κάτι τρομερό..ΤΙΙΙ να κάνω???HELP :X :cry: :(

Δημοσ.

:D

μου εχει ετυχε οταν εγκατεστησα τους νεους drivers για USB 2.0 τοτε το επιασε μαλακια και δεν εκλεινε με τιποτα

Κατι με drivers εχει σχεση .

Τι εκανες πειραζες ακριβως ωστε μπας και σου βρουμε τι φταιει .

Δημοσ.

Εγκατέστησα autocad(το έκανα uninstall) και μέτα μπήκα στο "συνδέσεις δικτύου" και απενεργοποιούσα,ενεργοποιούσα τα τοπικά δίκτυα και πιο συγκεκριμένα τοπική σύνδεση, σύνδεση 1394 και γέφυρα..Αυτά πείραξα...Το αναμονή γιατί είναι σκιασμένο και δε μπορώ να το επιλέξω????

Δημοσ.

Δεν είναι πρόβλημα hardware.

Είναι πρόβλημα των Windows.

Η μόνη ΣΙΓΟΥΡΗ λύση είναι μια νέα εγκατάσταση Windows.

( είπα η μόνη σίγουρη , όχι ότι δεν μπορεί έστω και τυχαία να διορθωθεί )

Δημοσ.

Den xerw an exeis agglika i ellinika windows. pantws pisteuw na vreis auto pou tha sou pw.

Kane dexi klik stin epifaneia --> idiotites --> profylaxi othonis

--> energeia --> gia proxwrimenous... k des katw ekei pou leei kata ton termatismo ti na ginete k epelexe termatismo.

episis des stin kartela APM (proigmeni diaxeirisi energeias) an einai tickarismeno. An oxi tickarise to...

K pes mas meta an egine tpt...

Δημοσ.

emena mou etixe kati tetoio sta millenium kai htan thema software.Tha sou sinistousa na deis an kapoia diergasia sou fainetai 'upopth' kathos mporei na exeis kana panarxaio io h akomh kapoio kollima apo thn apegatastash tou Autocad. Afou ti egathistas emfanizetai programma stis diergasies

Δημοσ.

Προς badvariemai: Δυστυχώς όλα είναι ok.Την καρτέλα APM που τη βρίσκω?Μήπως στο Βios?

Προς Gantalf_4: Η μόνη σχετική διεργασία που βρήκα είναι μια "διαδικασία αδράνειας συστήματος" η οποία όμως δε μπορεί να τερματιστεί! Επίσης βλέπω 5 svchost.exe με όνομα χρήστη δίπλα local service, network service kai sytstem.Έχουν καμία σχέση?

Προς enterprise-psi: Πώως κάνουμε επανεκκίνηση σε safe mode σε xp γιατί δε θυμάμαι ούτε στα 98 :oops:

Δημοσ.

Χμμ απλώς μου είπε να διαλέξω boot device,διάλεξα τον σκληρό μου και μπήκε σε κανονική μορφή των windows..Aυτό είναι το safe mode των xp??

Δημοσ.

Μάλλον F5 εννοούσες:) Ουυφ κι άλλη περιέργεια. Πάτησα F5,safe mode και μετά με έβαλε να διαλέξω ποιο χρήστη θέλω να ξεκινήσω...υπήρχε το δικό μου όνομα και το "administrator" που δεν το ξαναείδα πριν. Πώς δημιουργήθηκε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...