nepomuk Δημοσ. 21 Ιουνίου Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 29 λεπτά πριν, kazantzidis είπε Λίγο που το τεσταρα όντως δίνει καλύτερες απαντήσεις ... Τα παει καλα και στην Ιστορια , πχ του εθεσα 2 θεματα : αν γνωριζει το βιβλιο "Romanland" του Anthony Kaldellis και επισης το βασανιστικο ερωτημα : Ο "αορατος δικτατορας" Δημ Ιωαννιδης κριθηκε απο την Ιστορια ως προδοτης η ως ηλιθιος στο θεμα του Κυπριακου , τον βομβαρδισμο του προεδρικου μεγαρου , την αποπειρα δολοφονιας του Μακαριου και στην συνεχεια τον αττιλα ; Απαντησε ικανοποιητικα και βεβαια στα Ελληνικα , οποτε στα Αγγλικα και αλλες διεθνεις γλωσσες μαλλον θα τα πηγαινει καλυτερα. Αρκει να σκεφτουμε οτι ειμαστε μολις στην αρχη . Ειμαι πεποισμενος οτι η Τ.Ν θα βελτιωνεται καθε ημερα , ηρθε για να μεινει και στον τελικο απολογισμο θα αποδειχθει το στηριγμα των λαικων μαζων και των αδυνατων. Απο κει και περα τα μεγαθηρια αλλα και νεοφυιεις επιχειρησεις θα παλεψουν για το ποιος την εχει μεγαλυτερη , την ΤΝ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lbit Δημοσ. 21 Ιουνίου Share Δημοσ. 21 Ιουνίου μολις μου ξεφυγε ..μια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fast8 Δημοσ. 22 Ιουνίου Share Δημοσ. 22 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, panther_512 είπε Γιατί terminal? Εγώ σε όσες ερωτήσεις είναι με μαθηματικές πράξεις, τις εμφανίζει κανονικά. Και τους πίνακες κανονικά μου τους βγάζει. Εννοώ ότι το Claude μου δίνει απαντήσεις με μορφή σαν αυτό Spoiler Ενώ στο chatgpt παίρνω απαντήσεις μορφοποιημένες σαν αυτό Spoiler Αλλά φαντάζομαι είναι κάτι που μπορούν να λύσουν, γιατί είναι μόνο θέμα renderer, δεν έχει να κανει με το ΑΙ. Επεξ/σία 22 Ιουνίου από fast8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα