rikino Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου Καλημερα εδω και πολυ καιρο εχω μπλοκαρει τη πρωην μου στο βαιμπερ γιατι με ενοχλουσε συνεχεια, πλεον μου εδειξε οτι ηρθαν κατι βιντεοκλησεις απο αυτην ενω την ειχα ηδη μπλοκαρισμενη οποτε την ξεμπλοκαρα για να βριστουμε και να ξεκολησει κατι το οποιο εγινε και την ξαναμπλοκαρα αλλα δεν ξεκολησε και καθε μερα εβγαζε και μηνυμα οτι με πηρε με βιντεοκληση ενω ηδη ειναι μπλοκαρισμενη, σημερα ξαναεγιναν τα ιδια ξεμπλοκαρα βριστηκαμε και την μπλοκαρα ξανα και μετα βλεπω κανονικοτατα ενω ηταν μπλοκαρισμενη με επερνε με βιντεοκληση και χτυπουσε το τηλ μου, το θεμα ειναι οτι δε θελω να με παιρνει κλησεις ουτε να μιλαμε ειναι πρωην και θελω να προχωρησω τη ζωη μου και δε θελω να ειμαι με αλλη κοπελα και αυτη να παιρνει και να φαινονται οι κλησεις γιατι οποιαδηποτε και να ηταν μαζι μου θα παρεξηγιοτανε!!!! μπορειτε να με βοηθησετε τι μπορω να κανω απο μπλοκαρισματα για να δουλευουν σωστα ? αλλιως σκεφτομαι και να σβησω το βαιμπερ σοβαρα!!!!
JSD Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου Ισως να συμβουλευόσουν κάποιον επαγγελματία, γιατί σε ένα τεχνολογικό forum δεν υπάρχει η γνώση; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα