Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε όλους του υπολογιστές έχω Kaspersky αν και η τελευταία έκδοση της με έχει εκνευρίσει η επίμονη τους για να γίνει  η ενεργοποίηση να πρέπει να δώσεις το email σου. Εναλλακτικά χρησιμοποιούσα ESET

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thanosAIAS είπε

Ξέρει κανείς καμιά καλή εναλλακτική αν έρθει και Ευρώπη αυτό;

Και μη μου πείτε Norton, έφυγα τρέχοντας από κει.

bitdefender δουλευει αρκετά καλά

• Like 5
Δημοσ.

Σύμφωνα με ανεξάρτητο ινστιτούτο που κάνει δοκιμές με Antivirus, το Kaspersky βγήκε κορυφαίο όλων, με δεύτερο το BitDefender

• Like 3
Δημοσ.
1 hour ago, GamingMaster424 said:

Εντωμεταξύ όλες οι μεγάλες πολυεθνικές δεν έφυγαν ποτέ από τη Ρωσία, απλώς λειτουργούν με διαφορετικά ονόματα εκεί... Κουράσατε άσχημα πλέον.

Έφυγαν εταιρίες όπως η Macdonald η Renault κλπ τις εγκαταστάσεις των οποίων πήραν Ρώσοι επιχειρηματίες και συνέχισαν με άλλα ονόματα, τώρα κάποιες προσπαθούν να επιστρέψουν πάλι. 

1 hour ago, Sugizo said:

Κάποια πηγή για αυτό? γιατί γνωρίζω το ακριβώς αντίθετο, ότι κόβει ακόμα και τις υπάρχουσες άδειες.

https://www.cnews.ru/news/top/2024-05-13_microsoft_ne_mozhet_bez_rossii

Ρίξε το στον μεταφραστή 🙂

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, thanosAIAS είπε

Κανένα, έχουν από μόνα τους τα windows. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, thanosAIAS είπε

Η ESET είναι κλασικά η Νο1 σε αριθμό χρηστών παγκοσμίως (στα επί πληρωμή), αφενός για το ό,τι γενικά είναι από τα πιο ελαφριά και εύχρηστα, αφετέρου, γιατί είναι από τα καλύτερα στον εντοπισμό μέσω ειδικών features (ήταν το πρώτο ίσως με HIPS). Υπάρχει και το F-Secure, Viper παρόμοια σε χρήση, αλλά και το πιο βαρύ (πυροβολικό) αλλά κορυφαίο στην εκκαθάριση, BitDefender. Τα δωρεάν τύπου Avast, AVG, Avira κλπ, μακριά!!! Χειρότερα κι από νόρτον...

Αν ενδιαφέρεσαι μπορώ να δώσω για δοκιμή δωρεάν άδεια ESET που λήγει σε μια εβδομάδα.

Επεξ/σία από Mivas (myphone)
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 minutes ago, JcD said:

https://www.cnews.ru/news/top/2024-05-13_microsoft_ne_mozhet_bez_rossii

Ρίξε το στον μεταφραστή 🙂

Από το 2023 Ιανουάριο βρήκα την συγκεκριμένη είδηση, έδωσαν updates Intel και MS με την δικαιολογία ότι ακουλουθούν "warranty obligations" και καλά.

Απ ότι καταλαβαίνω, συνεχίζουν να μην πουλάνε νέες άδειες.

Επίσης, το parallel import πάει σύννεφο, οποτε, συνεχίζουν να θέλουν δυτικά προϊόντα απεγνωσμένα οι Ρώσοι (με κινεζικα προϊόντα δεν μπορείς να πουλήσεις μούρη)

Και φυσικά, οι εταιρίες κοιτάνε την τσέπη τους (βλέπε Ford στον ΒΠΠ) εάν με δικαιλογίες μπορεί να πουλήσει, θα πουλήσει.

Επεξ/σία από Sugizo
  • Like 1
Δημοσ.
11 minutes ago, Sugizo said:

Από το 2023 Ιανουάριο βρήκα την συγκεκριμένη είδηση, έδωσαν updates Intel και MS με την δικαιολογία ότι ακουλουθούν "warranty obligations" και καλά.

Απ ότι καταλαβαίνω, συνεχίζουν να μην πουλάνε νέες άδειες.

Επίσης, το parallel import πάει σύννεφο, οποτε, συνεχίζουν να θέλουν δυτικά προϊόντα απεγνωσμένα οι Ρώσοι (με κινεζικα προϊόντα δεν μπορείς να πουλήσεις μούρη)

Και φυσικά, οι εταιρίες κοιτάνε την τσέπη τους (βλέπε Ford στον ΒΠΠ) εάν με δικαιλογίες μπορεί να πουλήσει, θα πουλήσει.

Δεν ξέρω τι να σου απαντήσω φίλε μου, επειδή ζω στην Μόσχα δεν εχω αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής πρόβλημα αλλά έκανα απλά ανανέωση όπως λες κι εσύ. Όσων αφορά στα δυτικά προϊόντα ουδέποτε τα αρνήθηκαν οι Ρώσοι, απλός επειδή δεν συμφέρει πλέον να έχεις εδώ δυτικό αυτοκίνητο οι 5 πρώτες σε πωλήσεις εταιρίες αυτοκινήτων είναι ρωσικές και κινεζικές πλέον, όσων αφορά στα κινητά τηλέφωνα είχα κάνει σύγκριση με σκρουτζ πριν κάνα μήνα s3 ultra κάπου 200 ευρώ φθηνότερα εδώ, iPhone 15 pro max κάπου 80 ευρώ φθηνότερα. Σαφώς και οι εταιρίες θα επιστρέψουν σιγά σιγά, η κόκα κόλα διάβασα ότι ψάχνει να επιστρέψει πάλι, κακά μαντάτα για τους ντόπιους επιχειρηματίες όπως και να χει. 

• Like 3
Δημοσ.
2 hours ago, JcD said:

Δεν ξέρω τι να σου απαντήσω φίλε μου, επειδή ζω στην Μόσχα δεν εχω αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής πρόβλημα αλλά έκανα απλά ανανέωση όπως λες κι εσύ. Όσων αφορά στα δυτικά προϊόντα ουδέποτε τα αρνήθηκαν οι Ρώσοι, απλός επειδή δεν συμφέρει πλέον να έχεις εδώ δυτικό αυτοκίνητο οι 5 πρώτες σε πωλήσεις εταιρίες αυτοκινήτων είναι ρωσικές και κινεζικές πλέον, όσων αφορά στα κινητά τηλέφωνα είχα κάνει σύγκριση με σκρουτζ πριν κάνα μήνα s3 ultra κάπου 200 ευρώ φθηνότερα εδώ, iPhone 15 pro max κάπου 80 ευρώ φθηνότερα. Σαφώς και οι εταιρίες θα επιστρέψουν σιγά σιγά, η κόκα κόλα διάβασα ότι ψάχνει να επιστρέψει πάλι, κακά μαντάτα για τους ντόπιους επιχειρηματίες όπως και να χει. 

Καλά η Μόσχα δεν είναι Ρωσία, είναι ένα κράτος μόνο του, και δεν έχει επαφή με την μέση κατάσταση στην Ρωσία.

iPhone τώρα που το ρούβλι είναι 100 ανά ευρώ, ναι είναι ίσως πιο φτηνό, πρόπερσι με το ρούβλι στα 55 ανά ευρώ, η τιμές άμα τις μετέτρεπες σε ευρώ ήταν από 1,5 της κανονικής.

Αρα δεν έχει και πολύ νόημα η σύγκριση.

120k έκανε πρόπερσι (σε ευρώ 2181)

120k κάνει και φέτος (σε ευρώ 1200)

Δημοσ.
2 hours ago, JcD said:

Στη Μόσχα τι κάνεις; Για δουλειά είσαι εκεί;

• Like 1
Δημοσ.
9 minutes ago, Sugizo said:

Καλά η Μόσχα δεν είναι Ρωσία, είναι ένα κράτος μόνο του, και δεν έχει επαφή με την μέση κατάσταση στην Ρωσία.

iPhone τώρα που το ρούβλι είναι 100 ανά ευρώ, ναι είναι ίσως πιο φτηνό, πρόπερσι με το ρούβλι στα 55 ανά ευρώ, η τιμές άμα τις μετέτρεπες σε ευρώ ήταν από 1,5 της κανονικής.

Αρα δεν έχει και πολύ νόημα η σύγκριση.

120k έκανε πρόπερσι (σε ευρώ 2181)

120k κάνει και φέτος (σε ευρώ 1200)

Το ρούβλι έπαιζε στα 80-90 τα τελευταία χρόνια, το 50 ήταν εξαίρεση από αυτές που συμβαίνουν σε ιδιαίτερες περιπτώσεις, δεν ξέρω τι εννοείς στα υπόλοιπα, δεν ξέρω τι εννοείς ότι δεν έχει επαφή η Μόσχα με την υπόλοιπη Ρωσία κλπ. 

10 minutes ago, absoluteblade said:

Στη Μόσχα τι κάνεις; Για δουλειά είσαι εκεί;

Μετανάστης επιχειρηματίας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...