Προς το περιεχόμενο

Επιστροφή 10€ από την P&G με αγορές από 25€ και άνω

dimigar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

35 λεπτά πριν, slr είπε

Γιατί ψάχνεις για κατάστημα; Το eshop δεν συμμετέχει στην προσφορά;;

Ναι κανονικα συμμετεχει. Εαν δεις αγορασα τις μεγαλες συσκευασιες για ανδρικα ξυραφακια.
Δεν εχει ομως αντιστοιχες μεγαλες συσκευασιες σε γυναικεια, οποτε ψαχνω καταστημα που να εχει παρομοια τετοια συσκευασια και να συμμετεχει στην ενεργεια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χθες το πρωί στις 9 η ώρα ανέβασα 2 αποδείξεις, σήμερα το απόγευμα εμφανίστηκαν 10€+10€ στο λογαριασμό μου. 

Φοβερή αγορά σε συνδιασμο με παράλληλες προωθητικές των σούπερ μάρκετ και συνολικά ποσά κάτι ελάχιστα σεντς πάνω από τα 25€.

Είχα να δω τόσο καλή νομίζω από τότε που είχαμε πάρει κάτι Gillette fusion pro glider με τελική τιμή μετά τις επιστροφές νομίζω 5€ πριν καμιά 12 χρόνια 🤪

Επεξ/σία από giorginho

1. δηλαδή αν κατάλαβα καλά μπορώ να πάω σε ένα οποιοδήποτε μαρκετ (Σκλαβενίτης, Μασούτης, λιδλ) να πάρω ας πούμε 2 ariel (>25€) και αν ανεβάσω την απόδειξη θα πάρω πίσω τα 10€;
  2. Στον Σκλαβενίτη έχω μαζέψει από την επιστροφή της eurobank αρκετα χρήματα. Αν εξαργυρώσω αυτά (και στην ουσία δε πληρώσω τίποτα) θα πάρω πάλι τα 10€ ή πρέπει να έχει γίνει κανονική πληρωμή;
  3. Στον Μασούτη πάλι έχω από την masoutis visa αρκετά. Αν τα εξαργυρώσω (και δε πληρώσω €) πάλι θα πάρω τα 10€?

Λογικά αν ισχύει το 2 θα ισχύει και το 3. Αλλά ισχύουν;

6 λεπτά πριν, b00mb00m είπε
  1. δηλαδή αν κατάλαβα καλά μπορώ να πάω σε ένα οποιοδήποτε μαρκετ (Σκλαβενίτης, Μασούτης, λιδλ) να πάρω ας πούμε 2 ariel (>25€) και αν ανεβάσω την απόδειξη θα πάρω πίσω τα 10€;
  2. Στον Σκλαβενίτη έχω μαζέψει από την επιστροφή της eurobank αρκετα χρήματα. Αν εξαργυρώσω αυτά (και στην ουσία δε πληρώσω τίποτα) θα πάρω πάλι τα 10€ ή πρέπει να έχει γίνει κανονική πληρωμή;
  3. Στον Μασούτη πάλι έχω από την masoutis visa αρκετά. Αν τα εξαργυρώσω (και δε πληρώσω €) πάλι θα πάρω τα 10€?

Λογικά αν ισχύει το 2 θα ισχύει και το 3. Αλλά ισχύουν;

1. Ναι.

2-3. Ναι. δεν έχει σημασία ο τρόπος πληρωμής. Η εξαργύρωση δεν φαίνεται καν στην απόδειξη του μάρκετ, φαίνεται μόνο στο απόκομμα του POS, το οποίο δεν ανεβάζεις.

Επίσης περνάει κανονικά αν έχεις έκπτωση από 3/6ευρη στον ΑΒ. Εμφανίζεται σαν τρόπος πληρωμής οπότε είσαι οκ. Αυτό που τους νοιάζει είναι να φαίνεται στην απόδειξη η τελική αξία όλων >25.

3 ώρες πριν, panos- είπε

1. Ναι.

2-3. Ναι. δεν έχει σημασία ο τρόπος πληρωμής. Η εξαργύρωση δεν φαίνεται καν στην απόδειξη του μάρκετ, φαίνεται μόνο στο απόκομμα του POS, το οποίο δεν ανεβάζεις.

Επίσης περνάει κανονικά αν έχεις έκπτωση από 3/6ευρη στον ΑΒ. Εμφανίζεται σαν τρόπος πληρωμής οπότε είσαι οκ. Αυτό που τους νοιάζει είναι να φαίνεται στην απόδειξη η τελική αξία όλων >25.

Προτείνω και συμβουλεύω να ΜΗΝ εξαργυρώσει τίποτα. Αφαιρούνται τα ποσά από την απόδειξη και υπάρχει κίνδυνος να μην ξεπερνάνε τα 25€. Παθός και μαθός...

• Like 1

2 hours ago, dimigar said:

Προτείνω και συμβουλεύω να ΜΗΝ εξαργυρώσει τίποτα. Αφαιρούνται τα ποσά από την απόδειξη και υπάρχει κίνδυνος να μην ξεπερνάνε τα 25€. Παθός και μαθός...

99% βλέπουν τα ποσά των προϊόντων. Δε τους ενδιαφέρει ο τρόπος πληρωμής

8 ώρες πριν, d_gkal είπε

99% βλέπουν τα ποσά των προϊόντων. Δε τους ενδιαφέρει ο τρόπος πληρωμής

100% βλέπουν το ποσό πληρωμής. >25€.

• Like 2

Ναι μην εξαργυρωσεις απολυτος τιποτα οταν εχεις να κανεις με προσφορες που ζητανε αξια αγορων. Υποθετω οτι θες να παρεις τα 10ευρω πισω και οχι να παιζετε με τις λεξεις σε διαπληκτισμους και να χρονοτριβεις. Την εξαργυρωση καντην σε αλλα προιοντα και τελος.

• Like 1

1 ώρα πριν, safridia είπε

Ναι μην εξαργυρωσεις απολυτος τιποτα οταν εχεις να κανεις με προσφορες που ζητανε αξια αγορων. Υποθετω οτι θες να παρεις τα 10ευρω πισω και οχι να παιζετε με τις λεξεις σε διαπληκτισμους και να χρονοτριβεις. Την εξαργυρωση καντην σε αλλα προιοντα και τελος.

αν και πιστεύω δε θα υπάρχει θεμα με εξαργύρωση, δε θα το κουράσω πολύ. Δεν έχει και νόημα κιολάς. Θα πληρώσω κανονικά και κάνω εξαργύρωση σε άλλη αγορά. Το ίδιο είναι, δε χάνω κάτι

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έχουμε λίγο κουράσει το θέμα με τις εξαργυρώσεις επιταγών κλπ.

Τον Νοέμβριο 2023 είχε πάλι προσφορά P&G στα 20€ και έδινε 10€.

Έκανα το λάθος να εξαργυρώσω επιταγή του ΑΒ και δεν μου δέχτηκαν την απόδειξη.

Έστειλα εμαιλ (διαβάστε στο σπόιλερ) και με το ζόρι μού πιστώθηκαν τα 10€:

Spoiler

image.png.b9fae5da5a3ed5b0c488a751ade5a75f.pngSnap 2024-07-22 at 15.27.48.png

Επεξ/σία από dimigar

2 ώρες πριν, dimigar είπε

Το έχουμε λίγο κουράσει το θέμα με τις εξαργυρώσεις επιταγών κλπ.

Τον Νοέμβριο 2023 είχε πάλι προσφορά P&G στα 20€ και έδινε 10€.

Έκανα το λάθος να εξαργυρώσω επιταγή του ΑΒ και δεν μου δέχτηκαν την απόδειξη.

Έστειλα εμαιλ (διαβάστε στο σπόιλερ) και με το ζόρι μού πιστώθηκαν τα 10€:

Πιστεύεις πως κάθεται κανείς με το κομπιουτεράκι να προσθέσει τις αξίες; είδαν χαμηλό σύνολο και την απέρριψαν με μια τυποποιημένη απάντηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ βλέπω αυτούς (διάφορες εταιρίες) να μας έχουν κουράσει. Τι εννοώ? Θέλουν να δίνουν επιστροφή 10 ευρώ, ωραία να το κάνουν, στο ταμείο την ίδια στιγμή να γίνεται η έκπτωση αυτόματα. Γιατί δεν το κάνουν? Μα για να κάνουμε συζήτηση μεταξύ μας και να γίνεται ντόρος, που σημαίνει διαφήμιση. Μας έχουν βάλει, πολλοί από αυτούς, σε ένα τρυπάκι να ψαχνόμαστε για πόντους και δωροκάρτες

Επεξ/σία από sakis.kom
  • Like 2

9 hours ago, d_gkal said:

Μπορώ να καταθέσω παραπάνω από μια απόδειξη με τον ίδιο λογαριασμό στις επιθυμίες και με το ίδιο iban;

Ναι έως 2 συνολικά για αυτή την ενέργεια.

• Like 1

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...