blackpixie Δημοσ. 12 Ιουλίου Share Δημοσ. 12 Ιουλίου Εντός πόσων ημερών γίνεται η καταβολή των χρημάτων; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mifune Δημοσ. 12 Ιουλίου Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 22 λεπτά πριν, blackpixie είπε Εντός πόσων ημερών γίνεται η καταβολή των χρημάτων; 3-4 στις δικές μου περιπτώσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achisael Δημοσ. 13 Ιουλίου Share Δημοσ. 13 Ιουλίου Εμένα μπήκανε σε 2 ώρες! Δεν το πιστευα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vault13 Δημοσ. 13 Ιουλίου Share Δημοσ. 13 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Μπορουμε να κανουμε και πολλα account? Ολα τα προϊοντα της μαρκας συμμετεχουν; Ολα τα gilette ολα τα oral b κτλ; Επεξ/σία 13 Ιουλίου από Vault13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimigar Δημοσ. 13 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Vault13 είπε Μπορουμε να κανουμε και πολλα account? Ολα τα προϊοντα της μαρκας συμμετεχουν; Ολα τα gilette ολα τα oral b κτλ; 1. Πολλούς λογαριασμούς: https://inboxes.com/ 2. Ίδιο ΙΒΑΝ 3. Όλα εκτός από τα προϊόντα Vicks, Clearblue και Ronal. Επεξ/σία 13 Ιουλίου από dimigar 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 13 Ιουλίου Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2 πιστώσεις ανά ΙΒΑΝ ανεξάρτητα από το email. Μπορεί να ελέγχουν και το όνομα του πρώτου δικαιούχου ίσως 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vault13 Δημοσ. 13 Ιουλίου Share Δημοσ. 13 Ιουλίου Στις 28/6/2024 στις 8:30 ΠΜ, panos- είπε Πήρα από ΑΒ τα old spice που τα είχε 1+1, βγήκαν πάμφθηνα. Αγόρασα προχθές απόγευμα, ανέβασα απόδειξη εκείνη την ώρα και χθες το βράδυ μπήκαν στον λογαριασμό μου. Γύρω στις 27 ώρες δηλαδή 😛 Η έκπτωση αναλογεί στο 40%. επειδή κάποιος ρώτησε, ναι εννοείται μετράει αν το προϊόν είναι σε προσφορά, αρκεί πάλι οι τελικές τους τιμές να είναι σε άθροισμα >25€ Ποια old spice παιρνεις; Για εμας που δεν τα παιρνουμε…γιατι εχει πολλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimigar Δημοσ. 13 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2 ώρες πριν, panos- είπε 2 πιστώσεις ανά ΙΒΑΝ ανεξάρτητα από το email. Μπορεί να ελέγχουν και το όνομα του πρώτου δικαιούχου ίσως Δεν ισχύουν αυτά που γράφεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 13 Ιουλίου Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 4 ώρες πριν, dimigar είπε Δεν ισχύουν αυτά που γράφεις. Το 2 ανά IBAN ισχύει 1000%. Το δεύτερο δεν ξέρω αλλά θεωρώ πως θα ισχύει. Αν βάλεις 3η φορά το IBAN με άλλο email σε κόβει. 7 ώρες πριν, Vault13 είπε Ποια old spice παιρνεις; Για εμας που δεν τα παιρνουμε…γιατι εχει πολλα. Για καλοκαίρι είναι ασυναγώνιστα τα αποσμητικά τους που είναι μπάρα. Τα σπρέι όχι κάτι ιδιαίτερο, μου μυρίζουν πολύ οινόπνευμα αλλά κρατάνε. Από εκεί και πέρα είναι θεμα τι άρωμα σου αρέσει, μύρισε τα στο μάρκετ πριν αγοράσεις. Τα αφρόλουτρα τελείως αδιάφορα. Ίσως αν τα βρεις σε καλή τιμή να αξίζουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimigar Δημοσ. 14 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, panos- είπε Το 2 ανά IBAN ισχύει 1000%. ... ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ.... Απόδειξη: Spoiler Επεξ/σία 14 Ιουλίου από dimigar 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xPhenomenon Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Ξέρουμε αν γίνεται κανονικά η επιστροφή σε online παραγγελίες φαρμακείου τύπου 2happy; Επεξ/σία 15 Ιουλίου από xPhenomenon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hpdra Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 1 hour ago, xPhenomenon said: Ξέρουμε αν γίνεται κανονικά η επιστροφή σε online παραγγελίες φαρμακείου τύπου 2happy; Ναι, φυσικά. Αν αναγράφεται το προιόν και είναι δικό τους, ισχύει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pankostas Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 6 ώρες πριν, hpdra είπε Ναι, φυσικά. Αν αναγράφεται το προιόν και είναι δικό τους, ισχύει. Ειδικά για τα φαρμακεία αναφέρεται στους όρους ποια συμμετέχουν. Ψαξτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hpdra Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου On 15/07/2024 at 11:43, xPhenomenon said: Ξέρουμε αν γίνεται κανονικά η επιστροφή σε online παραγγελίες φαρμακείου τύπου 2happy; Φίλε μου συγγνωμη αν σε πηρα στο λαιμό μου! Ήμουν σίγουρος επειδή είχα αγοράσει παλιά από διάφορα σκρουτζομάγαζα και είχα πάρει επιστροφή P&G. Υπάρχουν στο https://www.epithimies.gr/γενικά/όροι-επιστροφής-χρημάτων/η-ποιότητα-pg-επιστρέφει τα φαρμακεία που συνεργάζονται με την ενέργεια. Ευχαριστώ πολύ @pankostas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slr Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου Στις 4/7/2024 στις 1:50 ΜΜ, safridia είπε Πηρα σημερα απο eshop τις μεγαλες συσκευασιες με πολλα ανταλλακτικα ξυραφακια Gillette για σουπερ αντρουα (δειτε παρακατω εικονα) Ψαχνω τα αντιστοιχα σετακια για Gillette venus γυναικεια με πολλα ανταλλακτικα απο καταστημα που συμμετεχει στην ενεργεια. Καμια ιδεα; Γιατί ψάχνεις για κατάστημα; Το eshop δεν συμμετέχει στην προσφορά;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις