Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, iwnas28 είπε

ισχύει η ενέργεια για αγορά προϊόντων από το Εshop?

Ναι, ισχύει κανονικά

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, alogoalogoalogo είπε

Εγώ έκανα τη διαδικασία και περιμένω την έγκριση απλά στο απαντητικό email μου εμφανίζει αυτό :
image.png.c97f305a6610f9f77e5a89079f4e9ac3.png

Αυτή είναι η προηγούμενη προσφορά.

Δημοσ.

Μπορει να αργησει το email, δεν σημαινει οτι επειδη σε μερικους εκατσε και το εστειλαν την ιδια μερα θα γινει το ιδιο για ολους. Εαν εχεις λαβει email με κωδικο συμμετοχης εισαι οκ.
Εαν τους ρωτησεις κατι θα δεις ενα κακο δημοσιο απο πισω... :) :) :) :)

Δημοσ.

Κάθε Συμμετέχων (μοναδικός λογαριασμός χρήστη) που αντιστοιχεί σε μία μοναδική διεύθυνση email μπορεί να συμμετάσχει έως δύο (2) φορές στην ενέργεια με δύο (2) μοναδικές αποδείξεις λιανικής.

Το θέμα είναι μπορείς να κάνεις πολλαπλούς λογαριασμούς π.χ. για τη γιαγιά, τη θεία κλπ και να βάζεις τον ίδιο λογαριασμό για την κατάθεση της επιστροφής;

• Like 2
Δημοσ.

Πηρα σημερα απο eshop τις μεγαλες συσκευασιες με πολλα ανταλλακτικα ξυραφακια Gillette για σουπερ αντρουα (δειτε παρακατω εικονα)
Ψαχνω τα αντιστοιχα σετακια για Gillette venus γυναικεια με πολλα ανταλλακτικα απο καταστημα που συμμετεχει στην ενεργεια.
Καμια ιδεα;

HAP.322438.jpg

HAP.322436.jpg

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Doubt είπε

Άσχετο-σχετικό

Είναι πολύ καλύτερο το fusion 5 από το mach 3?

Εγω λεω οχι κατι σημαντικο για να αξιζει αυτη την διαφορα τιμης. Πιο πολυ εφε ειναι για να εντυπωσιαζεται η νεα γενια. Μια χαρα ειναι το mach3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...