dimigar Δημοσ. 21 Ιουνίου Share Δημοσ. 21 Ιουνίου Το λινκ: https://www.epithimies.gr/επιστροφή-χρημάτων Από 20 Ιουνίου μέχρι 10 Σεπτεμβρίου. 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer73 Δημοσ. 22 Ιουνίου Share Δημοσ. 22 Ιουνίου Ισχύει για ξυριστικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 22 Ιουνίου Share Δημοσ. 22 Ιουνίου Για gilette ισχύει, ναι. Την προηγούμενη φορά που είχαν βγάλει την ίδια προσφορά, πήρα ανταλλακτικές κεφαλές . Αρχικά τις απέρριψαν, αλλά με τη δεύτερη προσπάθεια έκαναν την επιστροφή κανονικά. Αναφορά σε κείμενο Στην Ενέργεια συμμετέχουν όλα τα προϊόντα P&G εκτός από τα προϊόντα Vicks, Clearblue και Ronal. https://www.epithimies.gr/γενικά/όροι-επιστροφής-χρημάτων/η-ποιότητα-pg-επιστρέφει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jobous Δημοσ. 23 Ιουνίου Share Δημοσ. 23 Ιουνίου Υπάρχει θέμα αν υφίσταται εκπτωση στα προϊόντα που θα αγοράσεις και δεν γίνει αποδεκτή η αποδειξη ??? Ξέρει κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoState Δημοσ. 23 Ιουνίου Share Δημοσ. 23 Ιουνίου Στο θέμα των πανων το είχα χρησιμοποιήσει κ είχα πάρει την επιστροφή χρημάτων χωρίς πρόβλημα. Στο θέμα των εκπτωτικών κουπονιών.. υπάρχει θέμα. Τα προϊόντα πρέπει να υπάρχουν στο ράφι χωρίς να βρίσκονται σε προσφορά, χωρίς να περιλαμβάνονται σε κάποιο bundle η κάποια προωθητική ενέργεια... ειδικά όσο το είχα ψάξει με κάποια καθαριστικά πλυντηρίου πιάτων αλλά κ συσκευές (μπαταρίας) της Oral B... όλως τυχαίως...οι μεγάλες αλυσίδες (Σκλαβενίτης - Βασιλόπουλος κλπ) τα είχαν διαρκώς σε προσφορά (?!?!) σε πακέτα μαζί με κάποιο δώρο (αμελητέας αξίας ή χρησιμότητας) κ αρκετά καταστήματα (αναζήτηση μέσω Skroutz κυρίως) δεν γνώριζαν (ή έκαναν πως δεν γνώριζαν) την συγκεκριμένη προσφορά (ή προωθητική ενέργεια) κ φυσικά δεν ήθελαν να εφαρμόσουν κανένα κουπόνι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 23 Ιουνίου Share Δημοσ. 23 Ιουνίου Δεν υπάρχει κουπόνι, την απόδειξη βγάζεις φωτογραφία και υποβάλλεις και το ΙΒΑΝ για να γίνει η επιστροφή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
melidonm Δημοσ. 24 Ιουνίου Share Δημοσ. 24 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, TechnoState είπε Στο θέμα των πανων το είχα χρησιμοποιήσει κ είχα πάρει την επιστροφή χρημάτων χωρίς πρόβλημα. Στο θέμα των εκπτωτικών κουπονιών.. υπάρχει θέμα. Τα προϊόντα πρέπει να υπάρχουν στο ράφι χωρίς να βρίσκονται σε προσφορά, χωρίς να περιλαμβάνονται σε κάποιο bundle η κάποια προωθητική ενέργεια... ειδικά όσο το είχα ψάξει με κάποια καθαριστικά πλυντηρίου πιάτων αλλά κ συσκευές (μπαταρίας) της Oral B... όλως τυχαίως...οι μεγάλες αλυσίδες (Σκλαβενίτης - Βασιλόπουλος κλπ) τα είχαν διαρκώς σε προσφορά (?!?!) σε πακέτα μαζί με κάποιο δώρο (αμελητέας αξίας ή χρησιμότητας) κ αρκετά καταστήματα (αναζήτηση μέσω Skroutz κυρίως) δεν γνώριζαν (ή έκαναν πως δεν γνώριζαν) την συγκεκριμένη προσφορά (ή προωθητική ενέργεια) κ φυσικά δεν ήθελαν να εφαρμόσουν κανένα κουπόνι! 20 ώρες πριν, jobous είπε Υπάρχει θέμα αν υφίσταται εκπτωση στα προϊόντα που θα αγοράσεις και δεν γίνει αποδεκτή η αποδειξη ??? Ξέρει κανείς? Εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την επιστροφή με προϊόντα που ήταν σε έκπτωση, πάντα εγκρινόταν. Η συγκεκριμένη ενέργεια γίνεται πολλές φορές τον χρόνο από την P&G και συμμετέχω σχεδόν πάντα και πολλάπλές φορές (όσες επιτρέπει). Μπορείς να διαβάσεις τους όρους μήπως άλλαξε κάτι αλλά κατά 99% θα εγκριθεί. Να τονίσω επίσης ότι όλες οι αγορές μου έχουν γίνει από τα super market Γαλαξίας οπότε δεν ξέρω τι παίζει με eshops, skroutz κλπ. Επεξ/σία 24 Ιουνίου από melidonm 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoState Δημοσ. 24 Ιουνίου Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 14 ώρες πριν, Doubt είπε Δεν υπάρχει κουπόνι, την απόδειξη βγάζεις φωτογραφία και υποβάλλεις και το ΙΒΑΝ για να γίνει η επιστροφή. ...αν διαβάσεις προσεκτικά, αρχικά αναφέρομαι στην επιστροφή χρημάτων, όπου κ εκεί δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Από κάτω αναφέρομαι (εκτός του θέματος του topic) στα κουπόνια που εφαρμόζονται στα προϊόντα της p&g https://www.epithimies.gr/κουπόνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 24 Ιουνίου Share Δημοσ. 24 Ιουνίου Στις 22/6/2024 στις 8:48 ΠΜ, Doubt είπε Για gilette ισχύει, ναι. Την προηγούμενη φορά που είχαν βγάλει την ίδια προσφορά, πήρα ανταλλακτικές κεφαλές . Αρχικά τις απέρριψαν, αλλά με τη δεύτερη προσπάθεια έκαναν την επιστροφή κανονικά. https://www.epithimies.gr/γενικά/όροι-επιστροφής-χρημάτων/η-ποιότητα-pg-επιστρέφει επειδη και εγω για ανταλλακτικα σκεφτομαι, απο ποιο site τα πηρες; γιατι εχω βρει ενα απο shopflix με καλες τιμες αλλα δενανηκει στα φαρμακεια ουτε σε καταστηματα με ηλεκτρονικα ειδη που λεει στους ορους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 24 Ιουνίου Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 22 λεπτά πριν, Titos301 είπε επειδη και εγω για ανταλλακτικα σκεφτομαι, απο ποιο site τα πηρες; γιατι εχω βρει ενα απο shopflix με καλες τιμες αλλα δενανηκει στα φαρμακεια ουτε σε καταστηματα με ηλεκτρονικα ειδη που λεει στους ορους Από hondos center τα είχα πάρει, δεν έψαξα τα απολύτως φθηνότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου Πήρα από ΑΒ τα old spice που τα είχε 1+1, βγήκαν πάμφθηνα. Αγόρασα προχθές απόγευμα, ανέβασα απόδειξη εκείνη την ώρα και χθες το βράδυ μπήκαν στον λογαριασμό μου. Γύρω στις 27 ώρες δηλαδή 😛 Η έκπτωση αναλογεί στο 40%. επειδή κάποιος ρώτησε, ναι εννοείται μετράει αν το προϊόν είναι σε προσφορά, αρκεί πάλι οι τελικές τους τιμές να είναι σε άθροισμα >25€ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου Ευχαριστούμε για το τόπικ και για την ενημέρωση γενικότερα. Εγώ είχα μία απόδειξη από pampers για πέταμα και εκανα μια δοκιμη μολις. Θα ενημερωσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου κι εγω πήρα 1+1 δώρο και την έπιασε κανονικά Εστειλα 27 ευρω (τόσο βγήκε) και μου έβαλαν 10 ευρω 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
safridia Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου Φτηνα ξυραφακια που να κοιταξω; Παιζουν αυτα ποτε σε προφορα στα σουπερ; Δεν εχει σημασια εαν τα προιοντα ειναι σε προσφορα η οχι, απλα πρεπει στο ταμειο να πληρωσεις πανω απο τα 25€ που λεει η τρεχουσα ενεργεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου Για να βοηθήσω. τα περισσότερα προιόντας της εταιρίας έχουν 50% ή είναι δεμένα.... οπότε μη σκάτε Μπείτε στο pockee να τα δείτε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις