badounask Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 4 λεπτά πριν, kkatzos είπε Και μετά, αφού φτάσει στο Android 14, θα κάνεις από την αρχή ένα factory reset για να έχεις "καθαρό" κινητό. Το ίδιο smartphone έχω εδώ και κάνα χρόνο και ήδη από το Android 13 είχε κακό memory management. Το αισθανόμουν βαρύ. Με το που πήρε Android 14 συνέχισε να είναι βαρύ. Του έκανα λοιπόν ένα factory reset, ξαναπέρασα τις εφαρμογές μου και πλέον πετάει. Προφανώς μένουν κατάλοιπα από τα αλλεπάλληλα system updates. Μας βοηθάει το σχόλιο σου αλλά από την άλλη μας έβαλες σε δουλεία !! άντε πάλι να τα κάνουμε όλα από την αρχή!!
ea6gka Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 6 ώρες πριν, badounask είπε Μας βοηθάει το σχόλιο σου αλλά από την άλλη μας έβαλες σε δουλεία !! άντε πάλι να τα κάνουμε όλα από την αρχή!! Αυτο που λεει ο φιλος ειναι στανταρ διαδικασια, ΕΝΝΟΕΙΤΕ οτι παλιο κινητο (και νεο ακομα) που κανει ενα καρο αναβαθμισεις του κανετε στο τελος φορματ.
triple_sec Δημοσ. 12 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2024 συστήνεται hard reset από το μενού ή από recovery menu με συνδυασμό πλήκτρων;
Polemical Δημοσ. 12 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2024 1 hour ago, triple_sec said: συστήνεται hard reset από το μενού ή από recovery menu με συνδυασμό πλήκτρων; Το ίδιο αποτέλεσμα έχουν και οι 2 τρόποι.
badounask Δημοσ. 15 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2024 Καλημέρα σας έκανα την διαδικασία της επαναφοράς, σε ταχύτητα δεν είδα διαφορά ούτε σε θερμοκρασίες, το κινητό είναι και ήταν πολύ γρήγορο σε θερμοκρασίες είναι σχετικά ζεστό όχι κάτι τραγικό μην ξεχνάμε ότι είμαστε στα μέσα του καλοκαιριού σε αυτό που είδα διαφορά είναι ότι μου ελευθέρωσε 9-11 gb περίπου από κατάλοιπα του σκληρού. 1
badounask Δημοσ. 15 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2024 52 λεπτά πριν, ea6gka είπε Θήκη είχε μέσα η συσκευασία ; Ναι έχει θήκη και εγκατεστημένη ζελατίνη στην οθόνη.
drdedus Δημοσ. 17 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) με lineage πάει καλά για να έχουμε και updates? Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2024 από drdedus
ea6gka Δημοσ. 19 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2024 Λοιπόν το πήρα και εγώ από περίεργια πιο πολύ , είπα με 160 ευρώ ποσό χάλια μπορεί να ειναι …παίρνω πίσω ότι έγραψα πριν 3 σελίδες . πολύ καλό , και εμένα του άφησα να κάνει 5 ενημερώσεις και αναγνώσεις εφαρμογών και δεν ζεστάθηκε καθόλου , μπορώ να πω ότι το s21fe είναι πιο καυτό από αυτό . Μέτρια οθόνη , καλή κατασκευή , πολύ καλή ultra wide κάμερα , βίντεο αξιοπρεπές και μπαταρία μια χαρά . Το Color os επίσης φαίνεται σταθερό αν και λιγο που το έπαιξα με 11 android oxygen os μου φάνηκε πιο ωραίο οπτικά . Στα 160 που βγήκε το λες και κλεψιά
kkatzos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2024 3 ώρες πριν, ea6gka είπε Μέτρια οθόνη , καλή κατασκευή , πολύ καλή ultra wide κάμερα , βίντεο αξιοπρεπές και μπαταρία μια χαρά . Το Color os επίσης φαίνεται σταθερό αν και λιγο που το έπαιξα με 11 android oxygen os μου φάνηκε πιο ωραίο οπτικά . Στα 160 που βγήκε το λες και κλεψιά Τρομερή τιμή για το συγκεκριμένο κινητό. Αλλά "μέτρια οθόνη";;;;;; 😗 Αν εξαιρέσεις τη χαμηλή, για το σημερινά δεδομένα, μέγιστη φωτεινότητα (στο auto) μιλάμε για ΟΘΟΝΑΡΑ. WQHD ανάλυση, LTPO 1 - 120 Hz (Το 1Hz υπάρχει στο AOD) Άριστο uniformity, άριστες γωνίες θέασης και calibration. Στην εποχή της ήταν η κορυφαία και ακόμα και σήμερα καλά κρατεί. 1
ea6gka Δημοσ. 19 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2024 εμενα δεν μου αρεσε, θεωρω μια dynamic amoled 2X που εχω διπλα πολυ καλυτερη σε ολα.
morfeas-dsl- Δημοσ. 19 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Η οθονη ειναι απο τις καλυτερες της αγορας. Εχει καλυτερη και απο 11. Το μετρια, δεν ξερω πως προκυπτει. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2024 από morfeas-dsl-
radiohan Δημοσ. 19 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2024 Για τα χρήματα που αγοράστηκε είναι κάτι παραπάνω από τίμιο .Αν και το αγόρασα στην πρώτη φουρνιά της προσφοράς στα 250 μετά όταν είδα την πτώση στα 200 τσινισα λίγο που λένε στο χωριό μου. Το έχω λατρέψει ,βάζοντας τα κάτω για να πάω στην ποιότητα του σε άλλη συσκευή έπρεπε να πάω τουλάχιστο σε συσκευή 400 ευρώ .Έθαψα βαθιά μέσα μου (για την ώρα) την "ανάγκη για updates " και βούτηξα , μέχρι τώρα το έχω κατά ευχαριστηθεί. Και είμαι και άνθρωπος όπου κάθε τρίμηνο αλλάζω συσκευή , εύχομαι να βρήκα το λιμάνι μου 😄. Αυτή τη θήκη που είχαν μέσα να δω που θα ξαναβρώ γιατί απλά για τα γούστα μου είναι φανταστική .
hondacbr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2024 Καλησπερα!Πως μπορω να κανω επαναφορα σε android 11 απο το 14 που ειναι τωρα?Ξερει κανενας?Ευχαριστω!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα