nonameno12 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2024 20 ώρες πριν, elias.kaz είπε OnePlus 10t σε σχέση με poco x6 pro? To Poco X6 Pro ειναι καλυτερο απο το 10Τ αλλα ειναι και 50 ευρω ακριβοτερο https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=12717&idPhone2=11622
VagTz Δημοσ. 29 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2024 21 hours ago, elias.kaz said: OnePlus 10t σε σχέση με poco x6 pro? Στα περισσότερα μετρήσιμα δλδ επεξεργαστή μνήμες κτλ υπερέχει το Poco + του ότι είναι ποιο καινούριο και θα έχει υποστήριξη για περισσότερα χρόνια.
Jedi35 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2024 Πήρα το oneplus 10 t πρώτη αγορά απ' amazon uk 17 Ιουλίου γράφει delivery τότε θα το έχω ?
badounask Δημοσ. 5 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Λογικά αν όλα πάνε καλά έως τις 17 θα το έχεις απλά να κοιτάς το tracking number που θα σου δώσουν για αν βλέπεις την εξέλιξη της παραγγελίας σου. πχ παράγγειλα το 0p9 pro στις 28/6 label craeted ,29/6 arrived ata facility Stanford , 1/7 arrived at germany , 2/7 arrived at Hungary και είμαι σε αναμονή μέχρι να μου έρθει. (Τελικά μου ήρθε τώρα , 4 μέρες νωρίτερα ότι παρέλαβα !! κανονικά ήταν να παραλάβω έως τις 9/7.) Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2024 από badounask 2
Jedi35 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, badounask είπε Λογικά αν όλα πάνε καλά έως τις 17 θα το έχεις απλά να κοιτάς το tracking number που θα σου δώσουν για αν βλέπεις την εξέλιξη της παραγγελίας σου. πχ παράγγειλα το 0p9 pro στις 28/6 label craeted ,29/6 arrived ata facility Stanford , 1/7 arrived at germany , 2/7 arrived at Hungary και είμαι σε αναμονή μέχρι να μου έρθει. (Τελικά μου ήρθε τώρα , 4 μέρες νωρίτερα ότι παρέλαβα !! κανονικά ήταν να παραλάβω έως τις 9/7.) Με τα ελτα ήρθε? Να το χαρείς φιλε 😉 Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2024 από Jedi35
badounask Δημοσ. 5 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2024 9 ώρες πριν, Jedi35 είπε Με τα ελτα ήρθε? Να το χαρείς φιλε 😉 Σε ευχαριστώ , δυστυχώς δεν το παρέλαβα εγώ και δεν ξέρω πως ήρθε. 1
nonameno12 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 Στις 5/7/2024 στις 8:07 ΠΜ, badounask είπε Λογικά αν όλα πάνε καλά έως τις 17 θα το έχεις απλά να κοιτάς το tracking number που θα σου δώσουν για αν βλέπεις την εξέλιξη της παραγγελίας σου. πχ παράγγειλα το 0p9 pro στις 28/6 label craeted ,29/6 arrived ata facility Stanford , 1/7 arrived at germany , 2/7 arrived at Hungary και είμαι σε αναμονή μέχρι να μου έρθει. (Τελικά μου ήρθε τώρα , 4 μέρες νωρίτερα ότι παρέλαβα !! κανονικά ήταν να παραλάβω έως τις 9/7.) Παραλαβαμε και μεις σημερα Θεσσαλονικη. Τελικα πηραμε επισης το 10Τ αντι για το 9 Pro, η παραγγελια εγινε 28 Ιουνη, Παρασκευη ηταν Αθηνα και ηρθε με UPS. 3
Jedi35 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 31 λεπτά πριν, nonameno12 είπε Παραλαβαμε και μεις σημερα Θεσσαλονικη. Τελικα πηραμε επισης το 10Τ αντι για το 9 Pro, η παραγγελια εγινε 28 Ιουνη, Παρασκευη ηταν Αθηνα και ηρθε με UPS. Ωραία έιχε θήκη τελικά μέσα ?
nonameno12 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 2 ώρες πριν, Jedi35 είπε Ωραία έιχε θήκη τελικά μέσα ? Oχι δεν ειχε θηκη. Εχει μεγαλο φορτιστη μαζι, 160 watt SUPERVOOC και καλωδιο. 2
ea6gka Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) νομιζω ξανα σε προσφορα. Τρεξτε εχει ενα σε ασημι και το δινουν με τελωνειο και μεταφορικα 190 γιουρια! Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2024 από ea6gka
aks7 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 Σε εμένα ήρθε σήμερα με ups. *ένα μάλλον out off topic αλλά το κινητό είναι καυτό και όταν λέω καυτό ,όχι από επιδόσεις αλλά από θερμοκρασία 😬. Σε σημείο να βγάζει μήνυμα ότι η θερμοκρασία είναι πολύ υψηλή και κατεβάζει τέρμα την φωτεινότητα…. Και η χρήση σε αυτό, το αρχικό ψάξιμο …. Ουτε καν εφαρμογές δεν έχει ανοιχτές
VagTz Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 50 minutes ago, aks7 said: Σε εμένα ήρθε σήμερα με ups. *ένα μάλλον out off topic αλλά το κινητό είναι καυτό και όταν λέω καυτό ,όχι από επιδόσεις αλλά από θερμοκρασία 😬. Σε σημείο να βγάζει μήνυμα ότι η θερμοκρασία είναι πολύ υψηλή και κατεβάζει τέρμα την φωτεινότητα…. Και η χρήση σε αυτό, το αρχικό ψάξιμο …. Ουτε καν εφαρμογές δεν έχει ανοιχτές Μήπως κατεβάζει και εγκαθιστά εφαρμογές και updates ? Η το έχεις στη φόρτιση ? Άν όχι οντως είναι περίεργο
aks7 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 Όχι δεν έκανε updates. Τώρα το έχω βάλει και κάνει γιατί διάβασα κάπου οτι υπήρχαν μοντέλα που ζεσταίνονταν πολύ και με κάποιο update έστρωναν. Έχω φτάσει από το android 11 στο 13 και συνεχίζει , θα δειξει…. Πάντως έχω να πω ότι η εμφάνιση του λειτουργικού στο 11 ήταν ποιο ιδιαίτερη από τις υπόλοιπες
kkatzos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2024 9 ώρες πριν, aks7 είπε Όχι δεν έκανε updates. Τώρα το έχω βάλει και κάνει γιατί διάβασα κάπου οτι υπήρχαν μοντέλα που ζεσταίνονταν πολύ και με κάποιο update έστρωναν. Έχω φτάσει από το android 11 στο 13 και συνεχίζει , θα δειξει…. Πάντως έχω να πω ότι η εμφάνιση του λειτουργικού στο 11 ήταν ποιο ιδιαίτερη από τις υπόλοιπες Και μετά, αφού φτάσει στο Android 14, θα κάνεις από την αρχή ένα factory reset για να έχεις "καθαρό" κινητό. Το ίδιο smartphone έχω εδώ και κάνα χρόνο και ήδη από το Android 13 είχε κακό memory management. Το αισθανόμουν βαρύ. Με το που πήρε Android 14 συνέχισε να είναι βαρύ. Του έκανα λοιπόν ένα factory reset, ξαναπέρασα τις εφαρμογές μου και πλέον πετάει. Προφανώς μένουν κατάλοιπα από τα αλλεπάλληλα system updates. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα