Προς το περιεχόμενο

Qwertee t-shirts από 4€ εως 10€

Chrisfm94

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι γνωστες προσφορες του qwertee και παλι. Οι τιμες ξεκινουν απο 4€ και φτανουν μεχρι και τα 10€.

Για αγορα 4+ τεμαχιων τα μεταφορικα ειναι δωρεαν.

https://www.qwertee.com/shop/tees?sort=price

Παραθετω και το προηγουμενο θεμα για τυχον ερωτησεις και αποριες που απαντηθηκαν εκει:

Επεξ/σία από Chrisfm94
  • Like 3
  • Thanks 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τρία σχέδια στα 4 ευρώ, πέντε σχέδια στα 8 ευρώ και όοολα τα υπόλοιπα στα 10 έκαστο μπλουζάκι. Να υπενθυμίσω πως τα περισσότερα μπλουζάκια της ανοιξιάτικης προσφοράς ήταν στα εννιά ευρώ το πολύ.

• 2 μήνες μετά...

Αυτή τη φορά η παραγγελία καθυστέρησε πέραν του απώτατου ορίου. Από 21.7 έπρεπε να έχει έρθει μέχρι 12.8 έγραφαν και κατ'απωτατο όριο μέχρι σήμερα. Σε όλες τις προηγούμενες έκαναν από 14 μέχρι 22-23 μέρες το πολύ. 

38 λεπτά πριν, quintus είπε

Αυτή τη φορά η παραγγελία καθυστέρησε πέραν του απώτατου ορίου. Από 21.7 έπρεπε να έχει έρθει μέχρι 12.8 έγραφαν και κατ'απωτατο όριο μέχρι σήμερα. Σε όλες τις προηγούμενες έκαναν από 14 μέχρι 22-23 μέρες το πολύ. 

Στείλε email. Στη χειρότερη θα στις ξαναστειλουν νομίζω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, quintus είπε

Το ίδιο και εδώ. Πρώτη παραγγελία για εμένα. Απεστάλει στις 19 Ιουλίου. Κανονικά, έπρεπε να έρθει μεταξύ 31 Ιουλίου και 9 Αυγούστου και στη χειρότερη μέχρι 26 Αυγούστου. Θα στείλω email στο [email protected] όπως γράφουν.

edit: Έστειλα email και απάντησαν πραγματικά στιγμιαία. Προσφέρθηκαν να στείλουν ξανά τη παραγγελία. Δεν έχω ξαναδεί τόσο γρήγορη ανταπόκριση σε email. Λες και απάντησε τεχνητή νοημοσύνη ένα πράγμα...

Επεξ/σία από katsikoula

53 λεπτά πριν, quintus είπε

Τα σχέδια της προσφοράς; Θα ξανατυπωσουν; 

Αν έχουν τελειώσει όντως , ποιος ξέρει! Αλλά έτσι κι αλλιώς θα έρθουν και τα προηγούμενα που καθυστέρησαν κατα 99%.

Οσα εχω παρει απο εκει παντως,μετα απο καποιους μηνες/πλυσεις χαλαει το υφασμα, τα βαζω φρεσκοπλυμενα και σε 2 ωρες βρωμαω σα βρεγμενος σκυλος.

• Haha 1

2 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Οσα εχω παρει απο εκει παντως,μετα απο καποιους μηνες/πλυσεις χαλαει το υφασμα, τα βαζω φρεσκοπλυμενα και σε 2 ωρες βρωμαω σα βρεγμενος σκυλος.

Τι ξαναπέρνεις και εσύ τότε; 😅

Αρνητικά σχόλια για τα εν λόγω μπλουζάκια έχω διαβάσει αρκετές φορές είναι η αλήθεια. Εγώ είπα να τα δοκιμάσω μία φορά μιας και τα βρήκα σε τιμή λαϊκής. Βλέπουμε...

2 hours ago, StamTheMan said:

Έχω χρόνια να πάρω, αλλά ακόμα και αυτές που έχω από το 2013 είναι μια χαρά (εκτός από το χρώμα σε κάποιες, που όπως είναι λογικό μετά από τόσες πλύσεις ξεθοριαζει). 

Κρίμα να χάλασε η ποιότητα.. Βγάζουν ωραία σχέδια κατά καιρούς.. 

Screenshot_20240828-174543.png

3 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Τα παλιότερα μετρούν 2+ χρόνια, δεν έχουν κανένα πρόβλημα ιδίως η στάμπα.

3 ώρες πριν, katsikoula είπε

Τι ξαναπέρνεις και εσύ τότε; 😅

Δεν εχω ξαναπαρει.
Ειχα παρει 2-3 φορες στην αρχη,πριν αρχισει η βρωμα :P

3 ώρες πριν, christos4 είπε

Έχω χρόνια να πάρω, αλλά ακόμα και αυτές που έχω από το 2013 είναι μια χαρά (εκτός από το χρώμα σε κάποιες, που όπως είναι λογικό μετά από τόσες πλύσεις ξεθοριαζει). 

Κρίμα να χάλασε η ποιότητα.. Βγάζουν ωραία σχέδια κατά καιρούς.. 

2 ώρες πριν, quintus είπε

Τα παλιότερα μετρούν 2+ χρόνια, δεν έχουν κανένα πρόβλημα ιδίως η στάμπα.

Δεν ξερω γιατι βγηκαν ετσι σε εμενα.

Μπορει να παιζει ρολο ο ιδρωτας μου,αλλα γενικα δεν εχω θεμα, μονο με οτι εχω παρει "κινεζικο" και 2 επωνυμα.

Πλεον καλοκαιρι φοραω μονο φανελες ΝΒΑ ,περπαταω και πεταω.

....όντως, διαπιστώνω και εγώ ότι έχει χαλάσει/πέσει η ποιότητα. Τα παλιά τους (καραντινάτες παραγγελίες και πίσω) είναι αθάνατα, σχεδόν άφθαρτα.

Τα τελευταία που πήρα (χειμώνας -άνοιξη 2024) φαίνεται ότι έχουν φθαρεί πρόωρα (τόσο η ποιότητα της φανέλας όσο κ η στάμπα).

Πάει, χάλασε και αυτό :(

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...