Προς το περιεχόμενο

Fritz 7530 wireguard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θέλω να κάνω απομακρυσμένο έλεγχο του ρούτερ έκανα πολλές τις απαραίτητες διαδικασίες στο ρούτερ η ένδειξη στο setup tou router wireguard είναι πράσινη το έβαλα και στο κινητό με σκαναρισμα παρόλα αυτά στο κινητό δεν έχω δίκτυο όταν είναι ανοιχτό το vpn....το fritz το χρησιμοποιώ ως wirless router μέσω lan

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 minutes ago, e1995kati said:

το fritz το χρησιμοποιώ ως wirless router μέσω lan

Δηλαδή το έχεις πίσω από άλλο router; Σε αυτή την περίπτωση έχεις κάνει port forward σε εκείνο το router για το Wireguard; Έχεις βεβαιωθεί ότι δεν είναι σε CG-NAT η σύνδεση;

Επεξ/σία από infin1tyGR
Δημοσ.

Το έχω μετά από αλο ρούτερ....πως να δω αν είναι cg nat cosmote vdsl έχω δίνει η κόσμοτε nat

Ως ασύρματο ρούτερ το χρησιμοποιω

Δημοσ.
1 hour ago, infin1tyGR said:

Δηλαδή το έχεις πίσω από άλλο router; Σε αυτή την περίπτωση έχεις κάνει port forward σε εκείνο το router για το Wireguard; Έχεις βεβαιωθεί ότι δεν είναι σε CG-NAT η σύνδεση;

οχι cgnat /ναι σε port forward εφοσον το εχεις σαν dummy access point μεσω lan

Δημοσ.

Αυτό που θέλω είναι να χρησιμοποιώ την εφαρμογή fritz εκτός σπιτιού το fritz το χρησιμοποιώ ως ασύρματο ρούτερ από την lan1...δεν ξέρω αν είναι cgnat η οχι

Πείτε μου αναλυτικά αν μπορείτε τι ρυθμίσεις να κανω

Δημοσ.

Τα αναφερω επιγραμματικα γιατι ειναι πολλα.

α.πρωτο προβλημα.δεν πρεπει να εισαι πισω απο Cgnat.αν εχεις ip 100.x και αν βλεπεις αλλη ip στο router και αλλη στο whatismyip τοτε εισαι πισω απο nat.

β.δευτερο προβλημα.αν βαλεις το Fritz ως wan εχεις 2 Nat. ενα του router και ενα του Fritz.θελει διπλα Port forward για να παιξει το Remote στο router. αν τωρα το εχεις σε lan ως dummy access point τοτε εχεις ενα nat τοτε θες ενα port forward αλλα το fritz ειναι Dummy. ασχετα με το τι εχειςκανει για Remote management αυτο δεν θα το εκλαβει γιατι παιζει ως dummy access point.οποτε εκει θελει ενα απλο Port forward και οταν το χτυπας απεξω απλα θα το βλεπεις σαν να εμπαινες με browser τοπικα κατα καποιο τροπο

On 21/06/2024 at 01:04, e1995kati said:

Αυτό που θέλω είναι να χρησιμοποιώ την εφαρμογή fritz εκτός σπιτιού το fritz το χρησιμοποιώ ως ασύρματο ρούτερ από την lan1...δεν ξέρω αν είναι cgnat η οχι

Πείτε μου αναλυτικά αν μπορείτε τι ρυθμίσεις να κανω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...