Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, JSD είπε

Πόσο άσχημη φωνή παίζει να έχει;

Δεν εχει κανένας άσχημη φωνή. Είναι μια χορωδία που δεν έκανε αρκετές πρόβες, γιατι ο υπεύθυνος ήταν της λογικής ξεπέτα, προκειμένου να δείξουμε κάτι στο δήμο και να πάρουμε τα εύσημα (κυρίως αυτός). Το αποτέλεσμα βγήκε κακό και μερικοί θίχτηκαν, μεταξυ των οποίων και ο φίλος. Περισσότερο τον πείραξε που βιντεοσκοπήθηκε και αναρτήθηκε και στη συνέχεια στάλθηκε ο σύνδεσμος σε διαφόρους. Είναι απο τις λεγόμενες κακές φάσεις, αποτέλεσμα της ασυδοσίας των social και αυτών που τα χρησιμοποιούν

3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Τραβάτε με και ας κλαίω λέγεται.Δεν θέλει φασαρία και έξοδα αλλά θέλει να το κατεβάσει.Μαζευτείτε όσοι θέλετε να το κατεβάσετε και πατήστε αναφορά,εκεί πήγαινε το δωσε το λινκ.

Δεν νομίζω οτι θα γίνει κατι με αυτόν το τρόπο. thx anyway

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν πρόκειται για κάτι που ανέβηκε ως αστείο και αφορά γενικά το πόσο "χάλια" ξερωγω πήγε η χορωδία. η γελάς ή μαζεύεστε όλοι που έχετε πρόβλημα και το συζητάτε με τον uploader. Αν έχει πρόβλημα μόνο ο φίλος σου που μπορεί να φαίνεται κάπου στο βάθος στην χορωδία ή είναι ένα μικρό λιθαράκι στην χάλια χορωδία, τότε ξεχνάει το βίντεο και πάει παρακάτω. 

Αν όμως θίγεται ένα μεμονωμένο άτομο στο βίντεο πχ. είναι ο "πρωταγωνιστής" της "χάλια" κατάστασης, τότε θα πρέπει να ζυγίσει μέσα του κατα πόσο τον ενοχλεί το βίντεο και που θέλει να το φτάσει. Αν δηλαδή είναι της φάσης "πωπω τι μαλακία έκανα εδώ γαμώτο. Την επόμενη φορά πρέπει να τα πάω καλύτερα" ας το παραβλέψει και ας προχωρήσει παρακάτω.  Αν είναι της φάσης όμως "Αμαν αυτό το βίντεο μου κατέστρεψε την ζωή/καριέρα, τα παρατάω, ντρέπομαι να βγω έξω", τότε πάει σε μονοπάτια bullying και ας το πάει μέχρι τέλος. Αν δηλαδή του είναι βασανιστικό να υπάρχει αυτό το βίντεο, τι πάει να πει οτι δεν θέλει να μπλέξει με νομικές οδούς? Να του κάνει μήνυση*.

Spoiler

* Όχι οτι θα γίνει και κάτι. Ότι και να κάνει πλέον κάποιος, η δικαιοσύνη χαιδέυει αυτιά. Βιάζει, κλέβει, βανδαλίζει κάποιος και η ποινή είναι "αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους". Τέσπα αυτό είναι για άλλη συζήτηση.

Μία λύση είναι και η παραπάνω που είπαν. Link και report. (Να κατέβει πριν φτασει σε κανα luben)

Επεξ/σία από killer76
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Tasos είπε

Θα μπορούσε να είναι, απλά ο θιγόμενος δε θέλει τη φασαρία, ούτε να ξοδευτεί. Χώρια που το αποτέλεσμα δεν είναι σίγουρο

Δεν γίνεται ομελέτα χωρίς να σπάσεις αυγά....

Sorry.

Οταν κατι παει στραβά και δεν υπαρχει χωρος για πολιτισμένη συνεννόηση τότε δεν μπορεις να κάνεις κατι άλλο από το να το πας στο νομικό επίπεδο..

Δεν εχει νοημα να συζητάμε για αλλες λύσεις που στην πραξη δεν υπαρχουν.

Α) Σε πειραζει οντως και το κυνηγας. Β)Δεν σε ενοχλει τοσο πολύ και το αφήνεις.

Ανεπίσημα μπορείς να τον προειδοποιήσεις ότι εαν δεν κατέβουν άμεσα οι σχετικοί προσβλητικοί σχολιασμοί (εαν βεβαια υπαρχουν) θα πάς άμεσα στο νομικό επίπεδο.

Μπορει να πιασει μπορει και όχι.

Εαν θέλεις να ανεβάσεις τις πιθανότητές σου τότε ενας δικηγόρος του παραδίδει επίσημα ένα σχετικό εξώδικο . Η αμοιβή του δικηγόρου είναι περίπου 50-100 ευρώ και περίπου 50 ευρω ο δικαστικός επιμελητής που θα πρέπει να το παραδώσει επίσημα (περίπου πάντα).

Ενδεικτικα κοστη δικηγόρων (αν και είναι και παλι συζητησιμα ανα περίπτωση). Μιλας μαζί τους για λεπτομέρειες.

«Προσδιορισμός των ελάχιστων αμοιβών των δικηγόρων» (e-forosimv.gr)

Ο καθένας ζυγίζει με τα δικά του κριτήρια την ηθική ζημιά και το κόστος για να διαεκδικήσεις το δίκιο σου. Εαν κερδίσεις βεβαιως η σχετική αποζημίωση τα περιλαμβανει και αυτα.

1 ώρα πριν, Tasos είπε

Δεν εχει κανένας άσχημη φωνή. Είναι μια χορωδία που δεν έκανε αρκετές πρόβες, γιατι ο υπεύθυνος ήταν της λογικής ξεπέτα, προκειμένου να δείξουμε κάτι στο δήμο και να πάρουμε τα εύσημα (κυρίως αυτός). Το αποτέλεσμα βγήκε κακό και μερικοί θίχτηκαν, μεταξυ των οποίων και ο φίλος. Περισσότερο τον πείραξε που βιντεοσκοπήθηκε και αναρτήθηκε και στη συνέχεια στάλθηκε ο σύνδεσμος σε διαφόρους. Είναι απο τις λεγόμενες κακές φάσεις, αποτέλεσμα της ασυδοσίας των social και αυτών που τα χρησιμοποιούν

Sorry αλλά καλά αναφέρθηκε ότι τα ψιλογυρίζεις.

Τι πραγματικά ενοχλεί?

α) Οτι βιντεοσκοπήθηκε? 

β) Που αναρτήθηκε?

γ) Που δεν ειχε καλό αποτέλεσμα?

δ) Που στάλθηκαν σύνδεσμοι?

ε) Που υπήρξε κακή κριτική?

Τελικά δεν εχω καταλάβει τι ακριβως συνέβει.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ: Τι από τα παρακάτω συνέβει?

1α) Αναρτήθηκε με κακόβουλο σχολιασμό για να βλάψει κάποιον/κάποιους?

1β) Ηταν ο σχολιασμός μέσα στα λογικά πλαίσια κριτικής του αποτελέσματος ή ξέφυγε από την καλώς εννούμενη κρητική (εστω και πολύ αυστηρη) και ανέβηκε στα πλαίσια του κακόβουλου bulling ή σε ιδιαίτερα προσβλητικούς χαρακτηρισμούς δυσανάλογους της πραγματικότητας? 

2) Αναρτήθηκε και αναμενόμενα σχολιάστηκε το κακό αποτέλεσμα από τον χρήστη και άλλους?

3) Αναρτήθηκε και τα κακόβουλα σχόλια που ξεφεύγουν του επιτρεπτού είναι σχόλια τρίτων?

4) Τα σχόλια αφορούν το τελικό αποτέλεσμα ή και ατομικές επιδόσεις ή ξεφεύγουν από το θέμα της κριτικης της αποδοσης και αφορούν προσωπικά ελαττώματα και προσωπικές επιθέσεις σε άτομα?

Μερικές απαντήσεις στα παραπάνω για να βάζουμε τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση (οσο μπορουμε να γνωρίζουμε για αυτα με βαση της πληροφοριες που μας παρέχεις):

Τι πραγματικά ενοχλεί?

α) Οτι βιντεοσκοπήθηκε?

Αδιάφορο. Ο οποιοσδήποτε αποφασίζει να εκθέσει τον εαυτό του σε δημόσια έκθεση δεν μπορεί εκ των υστέρων να επικαλείται την οποιαδήποτε ιδιωτικότητα. Δεν υπάρχει κάποιο δίκιο σε αυτο από την πλευρά σας.

β) Που αναρτήθηκε?

Ισχύει το ίδιο με παραπάνω. Αδιάφορο. Ο οποιοσδήποτε αποφασίζει να εκθέσει τον εαυτό του σε δημόσια έκθεση δεν μπορεί εκ των υστέρων να επικαλείται την οποιαδήποτε ιδιωτικότητα. Εαν το επιθυμούσαν θα έπρεπε να γραφτεί ξεκάθαρα και να ανακοινωθεί στους θεατές. Μόνο σε αυτή την περίπτωση θα ηταν λογική μία τέτοια απαιτηση. Πάθημα, μάθημα για την επόμενη φορά.

γ) Που αναρτήθηκε ενώ δεν ειχε καλό αποτέλεσμα?

Ισχύει το ακριβώς παραπάνω (β). Η αυτοβουλη δημόσια έκθεση έχει το ρίσκο της δημόσιας αποτυχίας και ως εκ τουτου της δημόσιας κριτικής. Οποιος δεν αντέχει την δημόσια κριτική δεν εκθέτει δημόσια τον εαυτό του. Εαν κάποιος είναι υπόλογος ειναι ο υπέυθυνος της παράστασης και όχι οι θεατες.

δ) Που στάλθηκαν σύνδεσμοι?

Ζούμε στην εποχή της πληροφορίας. Ισχύουν τα παραπάνω. Εφόσον μιλάμε για αυτόβουλη δημόσια εκθεση το διαμοίρασμα της όποιας πληροφορίας και βίντεο θεωρείται αναμενόμενη από τους συμμετέχοντες και δεν μπορουν εκ των υστέρων να παραπονιούνται για αυτό.

ε) Που υπήρξε κακή κριτική?

Η κριτικη θεωρείται αναμενόμενη σε καθε δημόσια εκδήλωση. Δεν υπάρχει κάτι που να μπορεις να αντιπαραθέσεις εκτός και εαν η κριτική ξεγέυγει στα όρια της προσβολής με πραγματικά κριτήρια και όχι υποκειμενικα ομως.

1 ώρα πριν, Tasos είπε

Το αποτέλεσμα βγήκε κακό και μερικοί θίχτηκαν, μεταξυ των οποίων και ο φίλος. Περισσότερο τον πείραξε που βιντεοσκοπήθηκε και αναρτήθηκε και στη συνέχεια στάλθηκε ο σύνδεσμος σε διαφόρους. Είναι απο τις λεγόμενες κακές φάσεις, αποτέλεσμα της ασυδοσίας των social και αυτών που τα χρησιμοποιούν

Δεν υπάρχει ασυδοσία οσο μπορώ να κρίνω.

Ασυδοσία υπάρχει εαν τα σχόλια ξεφεύγουν από την εννοια της κριτικής και περνάνε στα πλαίσια της προσβολής.

Το εαν κάποιος θίγεται απο σχολια και κριτικές δεν θεωρείτε ασυδοσία.

Εαν οντως υπάρχουν πραγματικά προσβλητικές εκφράσεις ή και προσωπικές επιθέσεις σε θεματα άσχετα από το θεμα της παραστασης τότε ναι υπάρχει ασυδοσία και είναι ποινικά κολλάσιμο.

Μπορείς να μας παραθέσεις τα σχόλια τα οποία εχουν ενοχλήσει για να εχουμε μια αποψη του θεματος προσβολης? 

Γιατι το θεμα αναρτησης και διαμοιρασμου του βιντεο δεν υπαρχει καν σαν θεμα.

1 ώρα πριν, killer76 είπε

Αν είναι της φάσης όμως "Αμαν αυτό το βίντεο μου κατέστρεψε την ζωή/καριέρα, τα παρατάω, ντρέπομαι να βγω έξω", τότε πάει σε μονοπάτια bullying και ας το πάει μέχρι τέλος. Αν δηλαδή του είναι βασανιστικό να υπάρχει αυτό το βίντεο, τι πάει να πει οτι δεν θέλει να μπλέξει με νομικές οδούς? Να του κάνει μήνυση*.

Η προσωπική αντιμετώπιση του ζητήματος, το ποσο ντρέπεται καποιος, εαν θα τα παρατήσει, εαν θεωρεί ότι καταστρεφει την ζωή και το όνειρο ή ότι άλλο δεν εχει να κάνει με την πραγματική διάσταση του θέματος απαραιτήτως.

Δεν ειναι bulling εαν εκανες μια χαλια παράσταση και σε κριτικάρουν για αυτο. 

Bulling ειναι βεβαια να σε κραζουν βεβαια καθε φορα που σε βλέπουν έξω.

Προσβολή από την άλλη ειναι να χρησιμοποιούν υβριστικές εκφράσεις κατά την κριτική τους.

Οπότε το πόσο προσωπικά θίγεται το κάθε άτομο δεν δικαιολογεί πάντα την νομική υπεράσπισή του.

Θα συμφωνησω σε αυτο με τον Steve Hughes περί "offended"

Φυσικα επειδη γνωρίζουμε ελάχιστα, ολα αυτα ειναι απλά φιλολογικες συζητήσεις.

Το δικιο μπορει να ειναι στην μια πλευρά, μπορει στην άλλη αλλα μπορει και κάπου στην μεση.

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Like 2
Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν θα καθόμουν να παρακολουθήσω ένα άσχετο βίντεο από κάποια χορωδία, αν αυτό παρηγορεί τον φίλο σου... 😂 

• Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 2
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Tasos είπε

Δε γίνεται, έχω ρητή οδηγία να μην το μοιράσω. Και που το συζητάω εδώ, ενδέχεται να πέσει παντόφλα 😁

Είναι απλά κάτι κακότεχνο, δεν θα το έλεγα προσβλητικό. Το θέμα είναι ότι ο δράστης, το έστειλε σε διαφόρους με "κολακευτικά σχόλια", οπότε από εκεί ξεκίνησε

Πάντως σε καταλαβαίνω. Έχω κι εγώ ανεβάσει ένα ταινιάκι 2 λεπτών που ήταν εργασία σχολής σεναρίου που πήγαινα κάποτε. Προφανώς δεν έχω πάρει τις άδειες των συντελεστών. Εγώ μαζί με την υπόλοιπη ομάδα κάναμε το σενάριο. Μας είχε δοθεί σε dvd και αποφάσισα κάποια στιγμή να το ανεβάσω. Επίσης ψιλο-κακό αποτέλεσμα. Δεν ξέρω τι θα έκανα αν μου ζητούσε κάποιος να το κατεβάσω.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, dsgeo είπε

Εγώ πάντως δεν θα καθόμουν να παρακολουθήσω ένα άσχετο βίντεο από κάποια χορωδία, αν αυτό παρηγορεί τον φίλο σου... 😂 

Τα ταξίδια στα νησιά τραβάνε πολύ, φαίνεται από τις προβολές.

Επισκέπτης
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Sorry αλλά καλά αναφέρθηκε ότι τα ψιλογυρίζεις.

Ευχαριστώ για το χρόνο σου, ίσως δεν έκατσα να τα περιγράψω αναλυτικά στην αρχή, για να μην αποκαλύψω λεπτομερειες. Νομίζω οτι καλύφθηκα απο τις απαντήσεις σας, δε θα δοθεί συνέχεια στο γεγονός απο την πλευρά μου

Δημοσ.

Όντας επαγγελματίας τραγουδιστής (μιας και έχω τραγουδήσει σε αμέτρητες ντουζιέρες) ότι και να μου λένε για τις φωνητικές μου ικανότητες ( -Σταμάτα ! -Μας έχεις πάρει τα κεφάλια !  -Πού το άκουσες αυτό το σκυλάδικο τώρα ;) δεν πτοούμαι. Στα αυτιά τα δικά μου είμαι ο καλύτερος.

Σε παρακαλώ να μεταφέρεις την άποψή μου στον φίλο σου και να του πεις να μην αγχώνεται. Η ζωή είναι μικρή.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Tasos είπε

Ευχαριστώ για το χρόνο σου, ίσως δεν έκατσα να τα περιγράψω αναλυτικά στην αρχή, για να μην αποκαλύψω λεπτομερειες. Νομίζω οτι καλύφθηκα απο τις απαντήσεις σας, δε θα δοθεί συνέχεια στο γεγονός απο την πλευρά μου

και στην τελικη εφοσον δεν εμφανιζεσαι εσυ αλλα ενας γνωστος φιλος σου απλα να μην σε νοιαζει. προχωρα παρακατω.  αν ηταν ετσι εγω την δουλεια μου δεν θα μπορουσα να διαφημισω με τα φαινονται εκει εδω και παραπερα. απο φιλους γνωστους του καθε ανθρωπου. οταν πας καπου σε οτιδηποτε πλεον θα υπαρχει βιντεο να τραβαει ήτε καμερα-φωτογραφικη ήτε κινητα ....------

Δημοσ.

To εξωδικο εχει την αξια ενος τιποτα. Απλα τρομαζει τον κοσμο για το τι ισως και αν θελει να κανει μετα που και παλι μπορει να μην γινεται γιατι δεν θα εχει νομικη βαση να καλυψει αυτα που λεει.. νομιζω υπαρχουν εταιρειες online Που κανεις μια αιτηση και στελνουν το εξωδικο. 

Φοβιστικό εργαλείο ειναι. Οποτε αμα θες κανε ενα τετοιο μπας και το κατεβασει εαν σας καιει τοοοοοοσο πολύ και σας εχει κανει ανω κατω την ζωη

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, great είπε

To εξωδικο εχει την αξια ενος τιποτα. Απλα τρομαζει τον κοσμο για το τι ισως και αν θελει να κανει μετα που και παλι μπορει να μην γινεται γιατι δεν θα εχει νομικη βαση να καλυψει αυτα που λεει.. νομιζω υπαρχουν εταιρειες online Που κανεις μια αιτηση και στελνουν το εξωδικο. 

Φοβιστικό εργαλείο ειναι. Οποτε αμα θες κανε ενα τετοιο μπας και το κατεβασει εαν σας καιει τοοοοοοσο πολύ και σας εχει κανει ανω κατω την ζωη

Το εξώδικο είναι επίσημη διαδικασία και δεν εχει την αξία ενός τίποτα.

Εχει ουσιαστική βάση γι αυτό και αποδίδεται με δικαστικό επιμελητή και όχι αυτοπροσώπως ώστε να υπάρχει επίσημη καταγραφή της παράδοσής του.

Αντιγράφω από νομικό site:

"Το εξώδικο είναι ένα έγγραφο το οποίο συντάσσεται, κατά κανόνα, από δικηγόρο και κοινοποιείται σε αυτόν που απευθύνεται με Δικαστικό Επιμελητή, ο οποίος συντάσσει και σχετική έκθεση επίδοσης και παραλαβής του εξωδίκου από το άτομο στο οποίο αυτό απευθύνεται.

Αυτό που διασφαλίζεται με αυτόν τον τρόπο, είναι ότι γίνεται βέβαιο και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι ο παραλήπτης έχει λάβει γνώση του περιεχομένου του εξωδίκου.

Καθώς επίσης το εξώδικο φέρει βέβαιη χρονολογία, καθίσταται ένα έγγραφο με αυξημένη αποδεικτική ισχύ.

Το εξώδικο μπορεί εκ πρώτης προσέγγισης να ακούγεται ως κάτι απλό (π.χ. σαν μία πρόσκληση ή μια έκφραση διαμαρτυρίας προς κάποιον), στην πραγματικότητα όμως είναι ένα πολύ σοβαρό έγγραφο, καθώς αφενός μπορεί να αποτελεί το πρώτο βήμα ενόψει της προσφυγής ενώπιον των Δικαστηρίων ή αφετέρου να παράγει ήδη έννομα αποτελέσματα, όπως συμβαίνει για παράδειγμα όταν το εξώδικο περιλαμβάνει μονομερείς απευθυντέες δηλώσεις (π.χ. υπαναχώρηση από σύμβαση, καταγγελία σύμβασης κοκ). Στις τελευταίες περιπτώσεις ενδέχεται ήδη, χωρίς καν τη προσφυγή στα Δικαστήρια, να έχει εκκινήσει κάποια προθεσμία για την άσκηση των δικαιωμάτων σας."

Στην προκειμένη περίπτωση ενα εξώδικο εχει ως αποτέλεσμα:

α) Να δηλώσεις επίσημα προς τον αντίδικό σου την απαίτησή σου να κατέβει το σχετικό βίντεο ή τα σχετικά σχόλια ή ότι άλλο εσύ επιθυμείς. Μεχρι την στιγμή που το εξώδικο θα παραδοθεί ο αντιδικός σου μπορει να ισχυριστεί οτι ουδέποτε υπήρξε όχληση από την πλευρά σου και δεν ήταν σε γνώση. 

β) Να μετράει ο χρόνος για την απαίτηση της αποκατάστασης σε σχέση με τις απαιτήσεις σου. Η ενημερωση γίνεται επίσημη και η θετική ή αρνητική στάση μετράει από εκείνη την στιγμη

γ) Στην πράξη δηλώνεις έμμεσα ότι το θέμα παίρνει διαστάσεις και έχεις ήδη απευθυνθεί σε δικηγόρο για τα περαιτέρω. Δεν ειναι πια απειλές αλλα σοβαρότατη αντιμετώπιση του θέματος και διάθεση για κυνήγημα σε νομική βάση.

δ) Ο δικηγόρος που θα συντάξει το έγγραφο θα παραθέσει και την νομική βάση του θεματος κατι που γενικά κάνει τους ανθρώπους να αρχίζουν να σκέφτονται πιο σοβαρά τις πιθανές επιπτώσεις των ενεργειών τους.

Ειναι ενα καλό και φθηνό σχετικά πρώτο εργαλείο που μπορεί να σε γλυτώσει απο πιθανή δικαστική διαμάχη σε κάποιες περιπτωσεις. Δεν εξασφαλίζει τίποτε αλλά ούτε και η δικαστική διαμαχη εξασφαλίζει.

Το εξωδικο εαν δεν εχει αποτελεσμα ακολουθείται από μύνηση και κυρίως ασφαλιστικά μέτρα ωστε να μειωθεί ο αντικτυπος μεχρι να εκδικαστεί η μύνηση.

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, BertaJourdan είπε

Τι προβληματα εχει ο κοσμος.

Πραγματικα, μερικους σας ζηλευω.

Με τη λογική του τηλεδικαστήριου που έχει καταντήσει εδω και χρόνια το Insomnia = γράφει κάποιος κάτι, διάφοροι (στα όρια του OCD) πρέπει οπωσδήποτε να σχολιάσουν αρνητικά απο κάτω, θα έλεγα οτι εδώ δεν είναι χώρος ψυχοθεραπείας, να γράφει ο κόσμος μόνο τον καημό του και να τον παρηγορούνε οι υπόλοιποι. Οπως επίσης δεν χρειάζεται να αφήσεις κάποιο σχόλιο, σε θέμα που δε σε αφορά, ούτε σε ενδιαφέρει

Δημοσ.
1 hour ago, Tasos said:

Με τη λογική του τηλεδικαστήριου που έχει καταντήσει εδω και χρόνια το Insomnia = γράφει κάποιος κάτι, διάφοροι (στα όρια του OCD) πρέπει οπωσδήποτε να σχολιάσουν αρνητικά απο κάτω, θα έλεγα οτι εδώ δεν είναι χώρος ψυχοθεραπείας, να γράφει ο κόσμος μόνο τον καημό του και να τον παρηγορούνε οι υπόλοιποι. Οπως επίσης δεν χρειάζεται να αφήσεις κάποιο σχόλιο, σε θέμα που δε σε αφορά, ούτε σε ενδιαφέρει

αυτό έλειπε να βάλεις και κανόνες σε ένα ανοιχτό φόρουμ ποιοι θες να σε σχολιάζουν και να απαγορέψεις στους υπόλοιπους.

άνοιξες δημόσιο θέμα με χιλιάδες μέλη σε ανοιχτή κατηγορία που αν είσαι μέλος έχεις πρόσβαση ενώ και ως επισκέπτης μπορείς να το διαβάσεις.

ποσώς μας ενδιαφέρει αν σου αρέσουν οι απόψεις μας. δε θα σε εκλέξουμε πρόεδρο ή Πάπα ούτε και έχεις δικαίωμα να μας επιβάλεις αν θα συμμετέχουμε ή όχι.

το πρόβλημα εξαρχής φαίνεται οτι είναι η διαχείριση του προσωπικού σου χρόνου και η στάση ζωής στη καθημερινότητα τη δικιά σου ή "του φίλου" που θίχτηκε με το βίντεο παρωδία της χορωδίας.

το να σχολιάζω δεν είναι γιατί δε με αφορά ή δε με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο θέμα και δεν είσαι και σε θέση να εκτιμήσεις. είναι γιατί με ενδιαφέρει και τι απαντήσεις θα λάβω από τη συμμετοχή του νηματοθέτη ή των υπόλοιπων μελών που συμμετέχουν σε όσα έγραψα. 

με βάση πως απαντάς εσύ και οι υπόλοιποι στο νήμα βγάζω και γω συμπεράσματα και για σένα και για όλους.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...