Daxlias Δημοσ. 20 Ιουνίου Share Δημοσ. 20 Ιουνίου Δεν έχω νερό στο μπροστινό παρμπρίζ. Και ενώ άλλαξα μοτέρ δεν δουλεύει η εντολή. Αλλά αν αποσυνδέσω το μοτέρ η εντολή δουλεύει κανονικά. Έχει τύχει σε κανέναν αυτό το πράγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 20 Ιουνίου Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2 ώρες πριν, Daxlias είπε Δεν έχω νερό στο μπροστινό παρμπρίζ. Και ενώ άλλαξα μοτέρ δεν δουλεύει η εντολή. Αλλά αν αποσυνδέσω το μοτέρ η εντολή δουλεύει κανονικά. Έχει τύχει σε κανέναν αυτό το πράγμα. Βουλωμένα σωληνάκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 20 Ιουνίου Share Δημοσ. 20 Ιουνίου το μοτέρ το ακους? αν δωσεις απευθειας ταση στο μοτερ παρακαπτωντας την καλωδιωση δουλευει> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 21 Ιουνίου Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 6 ώρες πριν, Daxlias είπε Δεν έχω νερό στο μπροστινό παρμπρίζ. Και ενώ άλλαξα μοτέρ δεν δουλεύει η εντολή. Αλλά αν αποσυνδέσω το μοτέρ η εντολή δουλεύει κανονικά. Έχει τύχει σε κανέναν αυτό το πράγμα. Δοκίμασες να ξεβουλώσεις με μία λεπτή καρφίτσα τα πιτσιλιστήρια μήπως έχουν πιάσει άλλατα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Ιουνίου Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 8 ώρες πριν, Daxlias είπε Δεν έχω νερό στο μπροστινό παρμπρίζ. Και ενώ άλλαξα μοτέρ δεν δουλεύει η εντολή. Αλλά αν αποσυνδέσω το μοτέρ η εντολή δουλεύει κανονικά. Έχει τύχει σε κανέναν αυτό το πράγμα. Πως δίνει εντολή χωρίς να έχεις συνδέσει το μοτέρ;Εννοείς να ξεκινάνε οι καθαριστήρες;Το μοτέρ το ακούς αν δουλευει;Εχεις κοιτάξει ασφάλειες; Στο πίσω παρμπριζ πετάει νερό; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daxlias Δημοσ. 21 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου Ούτε άλατα , ούτε βουλωμένο σωλήνα.Το μοτέρ στο πίσω και το ακούω αλλά και βγάζει νερό. Στο μπροστινό τίποτα. Νεκρό. Όταν βγάζω το μοτέρ οι υαλοκαθαριστήρες δουλεύουν κανονικά ( σαν εντολή από μέσα). Στις ασφάλειες κοίταξα αλλά ή δεν ξέρω εγώ ποια είναι ή δεν έχει ή απλά δεν την βρίσκω.. Ford fiesta 2002 είναι.. Το μοτέρ είναι καινούργιο αλλά και με το παλιό το ίδιο έκανε. Το έβαλα στην πρίζα με μετασχηματιστή και φαίνεται οκ. Γυρνάει ο μηχανισμός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 21 Ιουνίου Share Δημοσ. 21 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Το μοτέρ αφού είναι καινούργιο τότε κοιτάς την ασφάλεια για τους μπροστά αν είναι καμμένη. Επεξ/σία 21 Ιουνίου από liakinen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daxlias Δημοσ. 21 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Κοίταξα για ασφάλεια αλλά δεν είδα κάτι!! Μήπως είναι μαζί με κάποιο άλλο σε μια ασφάλεια? Ξέρει κάποιος να μου πει? Θα πάω ηλεκτρολόγο βέβαια απλά να ξέρω.Την ασφάλεια για υαλοκαθαριστήρες μπροστά την έχω ελέγξει είναι οκ... Επεξ/σία 21 Ιουνίου από Daxlias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 21 Ιουνίου Share Δημοσ. 21 Ιουνίου Αντιμετωπίζω και εγώ θέμα σε 3θυρο Corsa C . Μπροστά δουλεύει κανονικά . Οι σύνδεσμοι οι πλαστικοί στο μοτέρ είναι εντάξει. Ενώ ακούγεται το μοτέρ ακούγεται σαν αέρας όταν θες να ρίξεις νερό στο πίσω τζάμι . Έχω βγάλει και το πιτσιλιστηρι και εξακολουθεί να μη φέρνει νερό . Υπάρχει περίπτωση να έχει κοπεί στη διαδρομή το σωληνάκι ; Υπάρχει περίπτωση να το αλλάξεις χωρίς να κατέβει ο ουρανός ; Πριν 4-5 μήνες δούλευε κανονικά και το μπροστά τζάμι και το πίσω τζάμι . Πήγα να πάρω μοτέρ και μου είπαν εάν ήταν θέμα μοτέρ δε θα έριχνε ούτε εμπρός . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 21 Ιουνίου Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 3 ώρες πριν, Daxlias είπε Κοίταξα για ασφάλεια αλλά δεν είδα κάτι!! Μήπως είναι μαζί με κάποιο άλλο σε μια ασφάλεια? Ξέρει κάποιος να μου πει? Θα πάω ηλεκτρολόγο βέβαια απλά να ξέρω.Την ασφάλεια για υαλοκαθαριστήρες μπροστά την έχω ελέγξει είναι οκ... Ρίξε μια ματιά. Το βρήκα πολύ πρόχειρα γιατί δεν έχω χρόνο https://www.fordservicecontent.com/Ford_Content/vdirsnet/OwnerManual/Home/Content?variantid=1534&languageCode=el&countryCode=GRC&Uid=G1063485&ProcUid=G1067326&userMarket=GRC&div=f&vFilteringEnabled=False&buildtype=web Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piiii Δημοσ. 21 Ιουνίου Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 3 ώρες πριν, meletis_m είπε Αντιμετωπίζω και εγώ θέμα σε 3θυρο Corsa C . Μπροστά δουλεύει κανονικά . Οι σύνδεσμοι οι πλαστικοί στο μοτέρ είναι εντάξει. Ενώ ακούγεται το μοτέρ ακούγεται σαν αέρας όταν θες να ρίξεις νερό στο πίσω τζάμι . Έχω βγάλει και το πιτσιλιστηρι και εξακολουθεί να μη φέρνει νερό . Υπάρχει περίπτωση να έχει κοπεί στη διαδρομή το σωληνάκι ; Υπάρχει περίπτωση να το αλλάξεις χωρίς να κατέβει ο ουρανός ; Πριν 4-5 μήνες δούλευε κανονικά και το μπροστά τζάμι και το πίσω τζάμι . Πήγα να πάρω μοτέρ και μου είπαν εάν ήταν θέμα μοτέρ δε θα έριχνε ούτε εμπρός . Παίζει να έχει κοπεί, αλλά θεωρητικά κάπου μέσα στο χώρο το κινητήρα, πρέπει να πετάει νερά, αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Ιουνίου Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 4 ώρες πριν, meletis_m είπε Αντιμετωπίζω και εγώ θέμα σε 3θυρο Corsa C . Μπροστά δουλεύει κανονικά . Οι σύνδεσμοι οι πλαστικοί στο μοτέρ είναι εντάξει. Ενώ ακούγεται το μοτέρ ακούγεται σαν αέρας όταν θες να ρίξεις νερό στο πίσω τζάμι . Έχω βγάλει και το πιτσιλιστηρι και εξακολουθεί να μη φέρνει νερό . Υπάρχει περίπτωση να έχει κοπεί στη διαδρομή το σωληνάκι ; Υπάρχει περίπτωση να το αλλάξεις χωρίς να κατέβει ο ουρανός ; Πριν 4-5 μήνες δούλευε κανονικά και το μπροστά τζάμι και το πίσω τζάμι . Πήγα να πάρω μοτέρ και μου είπαν εάν ήταν θέμα μοτέρ δε θα έριχνε ούτε εμπρός . αν έχει κοπέι κάπου το σωληνάκι δεν θα έβλεπες νερά να στάζουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daxlias Δημοσ. 21 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2 ώρες πριν, liakinen είπε Ρίξε μια ματιά. Το βρήκα πολύ πρόχειρα γιατί δεν έχω χρόνο https://www.fordservicecontent.com/Ford_Content/vdirsnet/OwnerManual/Home/Content?variantid=1534&languageCode=el&countryCode=GRC&Uid=G1063485&ProcUid=G1067326&userMarket=GRC&div=f&vFilteringEnabled=False&buildtype=web Σε ευχαριστώ πολύ που σπατάλησες χρόνο για το πρόβλημα μου αλλά δεν βρήκα κάτι...Τελικά θα πάω ηλεκτρολόγο γιατί κάτι δεν βλέπω από ότι φαίνεται!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 21 Ιουνίου Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε αν έχει κοπέι κάπου το σωληνάκι δεν θα έβλεπες νερά να στάζουν; Έβγαλα το νεροχύτη και το παγούρι . Εγώ πάρει μέχρι και Τ από το μοτέρ προς τα σωληνάκια μήπως είχα χαλάσει αυτά . Παίζει η περίπτωση να έχει πέσει η πίεση/απόδοση στο μοτέρ και να μη μπορεί να φτάσει πίσω το νερό ; 3 ώρες πριν, piiii είπε Παίζει να έχει κοπεί, αλλά θεωρητικά κάπου μέσα στο χώρο το κινητήρα, πρέπει να πετάει νερά, αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Από το παγούρι η διαδρομή πάει μοτέρ και μετά προς τα πίσω . Πίστευα ότι ήταν από τους δικαλαδωτηρες και τους πήρα γνήσιους . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα