Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Την προηγούμενη Πέμπτη (13/6) έκανα αίτηση για έκδοση διαβατηρίου και μου είπαν να μπαίνω στο passport.gov.gr για να παρακολουθώ την πορεία της αίτησής μου. Μπαίνω καθημερινά και μέχρι και σήμερα (20/6) μου γράφει το εξής: 

Υπάρχει αναντιστοιχία του επωνύμου με τον αριθμό αίτησης. Δεν μπορεί να αποτυπωθεί η κατάσταση.

Γιατί λέει ότι υπάρχει αναντιστοιχία; Δεν το έχουν περάσει ακόμα στο σύστημα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, ariadni88 είπε

Καλησπέρα. Την προηγούμενη Πέμπτη (13/6) έκανα αίτηση για έκδοση διαβατηρίου και μου είπαν να μπαίνω στο passport.gov.gr για να παρακολουθώ την πορεία της αίτησής μου. Μπαίνω καθημερινά και μέχρι και σήμερα (20/6) μου γράφει το εξής: 

Υπάρχει αναντιστοιχία του επωνύμου με τον αριθμό αίτησης. Δεν μπορεί να αποτυπωθεί η κατάσταση.

Μήπως γράφεις διαφορετικά το επώνυμο σου? Πάρε τηλ στο γραφείο που πήγες να ρωτήσεις, μήπως το έγραψαν και λάθος 

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.

Στην απόδειξη που μου έδωσαν πάντως γράφει σωστά το επώνυμο. Αλλά δεν είναι λογικό να το γράφει αυτό μάλλον, ε; Θα περάσω αν είναι από κει να ρωτήσω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και θεωρητικα πρεπει πριν ολοκληρωσουν την αιτηση να σε βαλουν να την τσεκαρεις. εμενα μου το ειπαν και πραγματι ειχαν κανει ενα λαθος και τους το ειπα.βεβαια εσυ λες οτι το επωνυμο ειναι μια χαρα.σε λατινικα δεν το βαζεις? ελπιζω να μην εβαλαν κανα χαρακτηρα στα ελληνικα

3 hours ago, ariadni88 said:

και δυσκολο τοσες μερες μετα να μην φαινεται στο συστημα.σε μια βδομαδα το ειχα παρει.και νομιζω βγαινει πολυ γρηγορα στο συστημα αφου την αιτηση την περνανε εκεινη την στιγμη

Επεξ/σία από poulinos
Δημοσ.

Διαβάζω κάτι λάθος; 

Υπάρχει αναντιστοιχία του επωνύμου με τον αριθμό αίτησης. Δεν μπορεί να αποτυπωθεί η κατάσταση.

Αυτό που λέει το μνμ είναι ότι υπάρχει η αντιστοιχία απλά δεν σου επιστρέφει πίσω τη κατάσταση της. Δε λέει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα στοιχεία. Δε κάνει πάνω από μια εβδομάδα να βγει το διαβατήριο. 4 έβγαλα κ τα είχαμε σε 3 μέρες. Πήγαινε από το τμήματος διαβατηριων να δεις αν ήρθαν 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 20/6/2024 στις 8:08 ΜΜ, ariadni88 είπε

Βαζεις λάθος στοιχεία,ή το επώνυμο ή τον αριθμό αίτησης.

• Like 1
Δημοσ.
15 hours ago, chaosmaster said:

Διαβάζω κάτι λάθος; 

Υπάρχει αναντιστοιχία του επωνύμου με τον αριθμό αίτησης. Δεν μπορεί να αποτυπωθεί η κατάσταση.

Αυτό που λέει το μνμ είναι ότι υπάρχει η αντιστοιχία απλά δεν σου επιστρέφει πίσω τη κατάσταση της. Δε λέει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα στοιχεία. Δε κάνει πάνω από μια εβδομάδα να βγει το διαβατήριο. 4 έβγαλα κ τα είχαμε σε 3 μέρες. Πήγαινε από το τμήματος διαβατηριων να δεις αν ήρθαν 

αν εχει περαστει με αλλα στοιχεια το επωνυμο πχ τοτε λογικο να μην βρισκει την αιτηση.ας ελπιζουμε να μην εχει γινει τιποτα τετοιο

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 20/6/2024 στις 8:08 ΜΜ, ariadni88 είπε

Καλημέρα,  τελικά τι έγινε με αυτό το θέμα διότι έχω το ίδιο,  ευχαριστώ 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Sam7777 είπε

Καλησπέρα. Τελικά πέρασα από το τμήμα και το παρέλαβα κανονικά. Ήταν έτοιμο. 😋 

Δημοσ.
9 hours ago, Sam7777 said:

αν εχει περασει καμια βδομαδα κανε καμια βολτα για να το παραλαβεις ασχετα με το τι λεει.θα μπορουσες να παρεις και τηλεφωνο να σου πουν αν εχει ερθει αλλα κατα ποσο θα σηκωσουν τηλεφωνα ειναι αλλη ιστορια.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 20/9/2024 στις 10:48 ΠΜ, Sam7777 είπε

Καλησπέρα. Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα. Τι εγινε με εσάς?  Ελπίζω να πήγαν όλα καλά. 

Δημοσ.
On 01/01/2025 at 08:54, marwan said:

Καλησπέρα. Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα. Τι εγινε με εσάς?  Ελπίζω να πήγαν όλα καλά. 

δοκιμασες να τους καλεσεις ή να πας απο εκει μετα απο μια βδομαδα να δεις αν ειναι ετοιμο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...