sstratos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 29 λεπτά πριν, caotonic είπε Καλημερα, δοκιμασε εδω να δεις να υπαρχει αναβαθμιση: https://en.teclast.com/pages/firmwaredownload Οταν πατάω το ταμπλετ με id z5a7 , μου βγαζει android13_row και android13_EEA Oταν πατάω το ταμπλετ με id z5a2 , μου βγαζει android12_row και android12_eea
caotonic Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 12 λεπτά πριν, sstratos είπε Οταν πατάω το ταμπλετ με id z5a7 , μου βγαζει android13_row και android13_EEA Oταν πατάω το ταμπλετ με id z5a2 , μου βγαζει android12_row και android12_eea Αρα εχουν διαφορετικο ID? Τοτε λογικα εχουν διαφορετικες πλακετες (motherboard), θα προτεινα να ενημερωσεις τον πωλητη.
sstratos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Tελικά επικοινώνησα με τον πωλητή (teclast spain store) , και με το που τους είπα οτι το ενα ταμπλετ εχει id z5a2 και δεν μπορω να κατεβασω android 13 , μου απάντησαν "OK, how about we give you some compensation?" 🤣 Ουτε κάν να ασχοληθούν !! Πόσα να ζητήσω ? υπολογίστε και την ψυχική οδύνη 😁 Και επίσης μια ερώτηση. Εαν δεχτώ την οποιαδήποτε αποζημίωση , να κάνω μετά αναφορά στο aliexpress οτι "δεν ελαβα αυτο που παραγγειλα" με φωτό κτλ ?? ή θα είναι "αδικο" για την εταιρία ? 1
dimigar Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 9 λεπτά πριν, sstratos είπε Tελικά επικοινώνησα με τον πωλητή (teclast spain store) , και με το που τους είπα οτι το ενα ταμπλετ εχει id z5a2 και δεν μπορω να κατεβασω android 13 , μου απάντησαν "OK, how about we give you some compensation?" 🤣 Ουτε κάν να ασχοληθούν !! Πόσα να ζητήσω ? υπολογίστε και την ψυχική οδύνη 😁 Και επίσης μια ερώτηση. Εαν δεχτώ την οποιαδήποτε αποζημίωση , να κάνω μετά αναφορά στο aliexpress οτι "δεν ελαβα αυτο που παραγγειλα" με φωτό κτλ ?? ή θα είναι "αδικο" για την εταιρία ? Θα σου γράψουν να το επιστρέψεις με δικά σου χρήματα που δεν συμφέρει φυσικά.
sstratos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 1 λεπτό πριν, dimigar είπε Θα σου γράψουν να το επιστρέψεις με δικά σου χρήματα που δεν συμφέρει φυσικά. 😐 Αποζημίωση νόμιζα θα κράταγα το ταμπλετ οπως είναι , και θα επέστρεφαν κάποια χρηματα στην κάρτα που εγινε η αγορά ή καποια δωροεπιταγή για το αλι
mikegad Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2024 44 λεπτά πριν, sstratos είπε Και επίσης μια ερώτηση. Εαν δεχτώ την οποιαδήποτε αποζημίωση , να κάνω μετά αναφορά στο aliexpress οτι "δεν ελαβα αυτο που παραγγειλα" με φωτό κτλ ?? ή θα είναι "αδικο" για την εταιρία ? σοβαρά τώρα?
stef1981 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2024 Καλησπέρα, μπας υπάρχει κανείς κωδικός αυτή την στιγμή για να το πάρουμε στην ίδια τιμή ;
zacharis1955 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2024 5 ώρες πριν, kosmous είπε Υπάρχει τρόπος να συνδεθεί σε tv με HDMI ; https://www.youtube.com/results?search_query=+Android+Tablet+To+TV 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα