sstratos Δημοσ. 7 Ιουλίου Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 29 λεπτά πριν, caotonic είπε Καλημερα, δοκιμασε εδω να δεις να υπαρχει αναβαθμιση: https://en.teclast.com/pages/firmwaredownload Οταν πατάω το ταμπλετ με id z5a7 , μου βγαζει android13_row και android13_EEA Oταν πατάω το ταμπλετ με id z5a2 , μου βγαζει android12_row και android12_eea Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caotonic Δημοσ. 7 Ιουλίου Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 12 λεπτά πριν, sstratos είπε Οταν πατάω το ταμπλετ με id z5a7 , μου βγαζει android13_row και android13_EEA Oταν πατάω το ταμπλετ με id z5a2 , μου βγαζει android12_row και android12_eea Αρα εχουν διαφορετικο ID? Τοτε λογικα εχουν διαφορετικες πλακετες (motherboard), θα προτεινα να ενημερωσεις τον πωλητη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sstratos Δημοσ. 7 Ιουλίου Share Δημοσ. 7 Ιουλίου Ναι έχουν διαφορετικό id Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sstratos Δημοσ. 9 Ιουλίου Share Δημοσ. 9 Ιουλίου Tελικά επικοινώνησα με τον πωλητή (teclast spain store) , και με το που τους είπα οτι το ενα ταμπλετ εχει id z5a2 και δεν μπορω να κατεβασω android 13 , μου απάντησαν "OK, how about we give you some compensation?" 🤣 Ουτε κάν να ασχοληθούν !! Πόσα να ζητήσω ? υπολογίστε και την ψυχική οδύνη 😁 Και επίσης μια ερώτηση. Εαν δεχτώ την οποιαδήποτε αποζημίωση , να κάνω μετά αναφορά στο aliexpress οτι "δεν ελαβα αυτο που παραγγειλα" με φωτό κτλ ?? ή θα είναι "αδικο" για την εταιρία ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimigar Δημοσ. 9 Ιουλίου Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 9 λεπτά πριν, sstratos είπε Tελικά επικοινώνησα με τον πωλητή (teclast spain store) , και με το που τους είπα οτι το ενα ταμπλετ εχει id z5a2 και δεν μπορω να κατεβασω android 13 , μου απάντησαν "OK, how about we give you some compensation?" 🤣 Ουτε κάν να ασχοληθούν !! Πόσα να ζητήσω ? υπολογίστε και την ψυχική οδύνη 😁 Και επίσης μια ερώτηση. Εαν δεχτώ την οποιαδήποτε αποζημίωση , να κάνω μετά αναφορά στο aliexpress οτι "δεν ελαβα αυτο που παραγγειλα" με φωτό κτλ ?? ή θα είναι "αδικο" για την εταιρία ? Θα σου γράψουν να το επιστρέψεις με δικά σου χρήματα που δεν συμφέρει φυσικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sstratos Δημοσ. 9 Ιουλίου Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, dimigar είπε Θα σου γράψουν να το επιστρέψεις με δικά σου χρήματα που δεν συμφέρει φυσικά. 😐 Αποζημίωση νόμιζα θα κράταγα το ταμπλετ οπως είναι , και θα επέστρεφαν κάποια χρηματα στην κάρτα που εγινε η αγορά ή καποια δωροεπιταγή για το αλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikegad Δημοσ. 9 Ιουλίου Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 44 λεπτά πριν, sstratos είπε Και επίσης μια ερώτηση. Εαν δεχτώ την οποιαδήποτε αποζημίωση , να κάνω μετά αναφορά στο aliexpress οτι "δεν ελαβα αυτο που παραγγειλα" με φωτό κτλ ?? ή θα είναι "αδικο" για την εταιρία ? σοβαρά τώρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stef1981 Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου Καλησπέρα, μπας υπάρχει κανείς κωδικός αυτή την στιγμή για να το πάρουμε στην ίδια τιμή ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmous Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Υπάρχει τρόπος να συνδεθεί σε tv με HDMI ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, kosmous είπε Υπάρχει τρόπος να συνδεθεί σε tv με HDMI ; https://www.youtube.com/results?search_query=+Android+Tablet+To+TV 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα