Προς το περιεχόμενο

Tablet Teclast P40HD 2023 68 €

zacharis1955

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παρέλαβα το p30 μια χαρα ειναι για την χρήση που ηθελα. Βλέπει netflix άνετα η μανα μου, παιζει τα παιχνίδια της στο fb οπότε είμαστε κομπλέ. Δεν βλέπω ιδιαίτερο lag

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, logokrimenos είπε

Παρέλαβα ...... Βλέπει netflix άνετα η μανα μου, παιζει τα παιχνίδια της στο fb ....... lag

Καλά πόσο χρονών είναι η μητέρα σου;😄

Επεξ/σία από dimigar

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι για να μην ανοίξω νέο θέμα γιατί κάποιος να προτιμήσει το Teclast από αυτό εδώ? 

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! 
€63.92  20%OFF | Original Pad 8 Pro Tablet 10.1 inch Android 13 Global Snapdragon 8gen2 16GB+1024GB 10000mah 5G Dual SIM WIFI  HD Full Screen
https://a.aliexpress.com/_EG1fYen

Αγόρασα ήδη ένα Teclast για ένα φίλο μου κ σήμερα που ψαχουλευα τον αλί είδα ότι έχει πολλά ταμπλετ αγνώστου ταυτότητας μεν αλλά με επεξεργαστές mediate k snapdragon όπως αυτό π έβαλα. 

Που είναι η παγίδα κ δεν την βλέπω? 

• Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, Marios1981 είπε

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι για να μην ανοίξω νέο θέμα γιατί κάποιος να προτιμήσει το Teclast από αυτό εδώ? 

€63.92  20%OFF | Original Pad 8 Pro Tablet 10.1 inch Android 13 Global Snapdragon 8gen2 16GB+1024GB 10000mah 5G Dual SIM WIFI  HD Full Screen

Αγόρασα ήδη ένα Teclast για ένα φίλο μου κ σήμερα που ψαχουλευα τον αλί είδα ότι έχει πολλά ταμπλετ αγνώστου ταυτότητας μεν αλλά με επεξεργαστές mediate k snapdragon όπως αυτό π έβαλα. 

Τάμπλετ με SD 8gen2, οθόνη FHD, μνήμη 16Gb, και σκληρό 1Tb με 64 ευρώ;;;; Αυτό από μόνο του είναι απάτη.  Αλλά να θες λεπτομέρειες, δες από τα reviews εδώ: 

Screenshot_20240704-000007.png

Επεξ/σία από black66.gr
  • Like 3

29 λεπτά πριν, Marios1981 είπε

φιλε μου η παγιδα ειναι οτι αυτα τα χαρακτηριστικα δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα και αν ψαξεις στις αξιολογησεις θα δεις καποιους που αναφερουν την αληθεια.
Παρε ενα παραδειγμα
download the CPU INFO software from play store It's a big scam what he's selling processor: Media Tek MT6750V Model: Pad6-Pro Screen:800*1280

και ακομα μια
All specifications were grossly over-rated. Claimed 4K screen, really HD 1320. Claimed 1TB memory, probably 32GB at most Claimed 16GB RAM, actually about 4MB Claimed Battery 10,000mAh, measured about 3200 mAh. Despite the above it performs OK as a media machine. Caveat emptor.

• Like 2

Παίδες εγώ θα αφήσω ένα σχόλιο απλά να υπάρχει. Είχα ένα δεινόσαυρο Huawei με 2ρα ραμ. Κολλούσε απίστευτα πλέον ακόμα και μόνο με youtube. Αγόρασα το συγκεκριμένο. Εννοειται είναι 5 φορές πιο γρήγορο. Απλά έχω ένα θέμα που με ενόχλησε σχετικά με την αυτονομία. Το Huawei έβγαζε άνετα βδομάδα αυτό με συνεχή χρήση 2 μέρες Μαξ 

Στις 3/7/2024 στις 4:31 ΜΜ, logokrimenos είπε

70 και εθισμενη στο candy crush

Βλέπω στον ηλεκτρικό όλες τις ηλικιωμένες να παίζουν αυτό το παιχνίδι στο κινητό τους....χαχαχαχα

10 ώρες πριν, Tricky78 είπε

Eδώ πχ έχουμε ένα άλλο μοντέλο με fake specs της ''πασίγνωστης'' ΧΙΟΑΜΙ (που μάλλον ανταγωνίζεται την xiaomi 😁)

https://www.aliexpress.com/item/1005007225955831.html

Τι μου θύμισες χαχαχα ...Τα SFIKO....

• Haha 1

8 λεπτά πριν, dimigar είπε

Τι μου θύμισες χαχαχα ...Τα SFIKO....

Και τα... Ratban, τα πασίγνωστα γυαλιά ηλίου!  (είχα δει και Raybon επίσης...)

• Like 1

Παρέλαβα p30 ολα μια χαρά για απλή χρήση για την θεία και ήρθε και πολύ γρήγορα , κυριακή έγινε η παραγγελία και ήρθε το επόμενο σαββάτο , μαλλον θα τσιμπήσω αλλο ενα :P

• Like 1

Επανέρχομαι στο πρόβλημα. Τελικά τα δυο τάμπλετ ενω αγοράστηκαν πακέτο μαζί , έχουν διαφορετικό firmware. 

Ενω τα κουτιά και τα αυτοκόλλητα τους είναι ίδια :

Spoiler

1000038663.jpg.ec1cd9de0bc83d17cede357d24c02bcb.jpg

Spoiler

1000038664.jpg.5bf60266460de746eadc722393acf25a.jpg

απο πίσω απο τα τάμπλετ εχουν διαφορετικό id :

Spoiler

1000038665.jpg.42918aaf425783e84f4f6e82031bd3f8.jpg

Και το ένα εχει android 12 και όχι 13 οπως έλεγε η αγγελία. Εννοείται οτι εχω κάνει άπειρες προσπάθειες για αναβάθμιση μεσω wifi αλλα λέει οτι δεν υπάρχει διαθεσιμη ενημέρωση..... 

Spoiler

1000038667.jpg.0355a2f0c9133d79039740032dc35d43.jpg

Το ui είναι διαφορετικό και έχω γκρίνια.

Να ανοίξω dispute στο αλι οτι δεν ειναι αυτό που ήθελα ?? να στείλω στον πωλητή μήνυμα με τις φωτογραφίες ???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...