Προς το περιεχόμενο

Κατασχεση μηχανης

alekan3131

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια δυστηχως δεν σταματησα σε μπλοκο και με πηγανε αυτοφωρο για επικινδυνη οδηγηση και για απειθεια τελος παντων εγινε το δικαστηριο εφαγα και τα προστιματα μου. Λοιπον το ερωτημα ειναι οτι μου κατασχεσαν το οχημα μου βγηκε αποφαση απτο δικαστηριο γιατι το ζητησε και ο δικηγορος μου να επιστραφει η μηχανη σε εμενα οπως θα γινει λοιπον. Τωρα αλλου ειναι η ιστορια πρεπει να καθαρογραψει η γραμματεας γενικα το συμβαν και μετα να παει στην εισαγγελεα για να βαλει και αυτη την υπογραφη της γενικα μου ειπανε ετσι γινεται. Ξερει κανεις ποσο θα αργησει αυτο το πραγμα θα την παρω σε κανα 2μηνο η να εχω στο μυαλο μου 1+ χρονο σιγουρα? Ουτε οι ιδιοι εκει μεσα δεν ξερουνε τι τους γινεται εφοσον βγηκε η αποφαση να την παρω γιατι δεν μπορω να παω να την παρω? Το εχει ξανα παθει ποτε κανεις αυτο? Ευχαριστω για την βοηθεια

Επεξ/σία από alekan3131
  • Haha 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εξατμηση και ειχα διπλωμα Α2 το οποιο δεν με επιανε και νομιζα θα ηταν ασχημα τα πραγματα αν σταματαγα αλλα εγιναν χειροτερα τελος παντων μαθημα ζωης λοιπον αν και δεν χρειαζοταν

• Like 1

1 minute ago, alekan3131 said:

Εξατμηση και ειχα διπλωμα Α2 το οποιο δεν με επιανε και νομιζα θα ηταν ασχημα τα πραγματα αν σταματαγα αλλα εγιναν χειροτερα τελος παντων μαθημα ζωης λοιπον αν και δεν χρειαζοταν

χρειαζόταν εφόσον φαίνεται οτι μάλλον δε θα κάνεις το ίδιο μελλοντικά.

εγώ μετά από 14 χρόνια πάνω σε μηχανή σε συμβουλεύω να τα δεις αλλιώς τα πράγματα γενικότερα. ακόμα και στο πως οδηγάς κάθε μέρα στη πιο κοντινή απόσταση. 

η χώρα δε προσφέρεται για μλκιες. Είναι κινητό ναρκοπέδιο για να πας στα θυμαράκια και παίζεις κάθε μέρα το κεφάλι σου κορώνα γράμματα στην άσφαλτο.

τράβα κάνε τη καύλα σου στα πιστάκια Μέγαρα ή τις Σέρρες.

• Like 4
  • Thanks 1

1 minute ago, alekan3131 said:

Να σαι καλα φιλε μου και για τις συμβουλες και τις απαντησεις σου.

κράνος μπουφάν γάντια μποτάκια αν έρθει η στιγμή που θα σου πεταχτεί κανένας όσο σωστά και να οδηγάς.

καλούς δρόμους και πάντα όρθιος.

• Like 1

ανάλογα με τον φόρτο εργασίας 1 με 8 μηνες

το κακό της υπόθεσης ειναι οτι τώρα εχεις αρκετά βαρύ φάκελο στον δρόμο αν ξανά κάνεις μαλάκια........(δεν σου λέω να ξεφύγεις από μπλόκο η απο όχημα τροχαίας εκεί τελείωσε η καριέρα σου) αλλά οτιδιποτε και να κάνεις και μικρο να ειναι θα σε πάνε ασάλιωτο

Στις 20/6/2024 στις 4:19 ΜΜ, alekan3131 είπε

Εδώ άλλοι πάνε χωρίς δίπλωμα και η συνέπεια είναι δικαστήριο και αν έχεις βγάλει δίπλωμα μέχρι τότε παίζει και να μην γίνει τίποτα.

Και εσύ για μια εξάτμιση και δίπλωμα για χαμηλότερη κατηγορία δεν σταμάτησες.....

• Moderators
2 ώρες πριν, SinAkuma είπε

Εδώ άλλοι πάνε χωρίς δίπλωμα και η συνέπεια είναι δικαστήριο και αν έχεις βγάλει δίπλωμα μέχρι τότε παίζει και να μην γίνει τίποτα.

Και εσύ για μια εξάτμιση και δίπλωμα για χαμηλότερη κατηγορία δεν σταμάτησες.....

Πλέον πάνε αυτά, κοιτάνε ημερομηνία στο δίπλωμα, αν το έχεις βγάλει ως τη δική στο περνούν για 30 μέρες και έχει και πρόστιμο

43 λεπτά πριν, 2MM είπε

Σε εναν απλο τροχονομικο ελεγχο  στο δρομο, πως θα δουν τον φακελο του? 

Πλέον κανονικά πρέπει να περάσουν τα στοιχεία στον υπολογιστή στο περιπολικό, εκεί βλέπουν τα πάντα, αν είναι μηχανές πρέπει να ενημερώσουν το κέντρο με αριθμό διπλώματος και αδτ, που και πάλι το κέντρο βλέπει τα πάντα, αν είναι τυπικός έλεγχος και βαριούνται απλά κοιτάνε τα έγραφα και σε διώχνουν

• Like 1

On 20/06/2024 at 16:07, alekan3131 said:

Καλησπερα παιδια δυστηχως δεν σταματησα σε μπλοκο και με πηγανε αυτοφωρο για επικινδυνη οδηγηση και για απειθεια τελος παντων εγινε το δικαστηριο εφαγα και τα προστιματα μου. Λοιπον το ερωτημα ειναι οτι μου κατασχεσαν το οχημα μου βγηκε αποφαση απτο δικαστηριο γιατι το ζητησε και ο δικηγορος μου να επιστραφει η μηχανη σε εμενα οπως θα γινει λοιπον. Τωρα αλλου ειναι η ιστορια πρεπει να καθαρογραψει η γραμματεας γενικα το συμβαν και μετα να παει στην εισαγγελεα για να βαλει και αυτη την υπογραφη της γενικα μου ειπανε ετσι γινεται. Ξερει κανεις ποσο θα αργησει αυτο το πραγμα θα την παρω σε κανα 2μηνο η να εχω στο μυαλο μου 1+ χρονο σιγουρα? Ουτε οι ιδιοι εκει μεσα δεν ξερουνε τι τους γινεται εφοσον βγηκε η αποφαση να την παρω γιατι δεν μπορω να παω να την παρω? Το εχει ξανα παθει ποτε κανεις αυτο? Ευχαριστω για την βοηθειαScreenshot_1.png.aaf197b47916dc2f3b0661155ab84ec3.png

Άστην εκεί μπας και ζήσει κανένας....

• Like 2

On 21/06/2024 at 22:36, 2MM said:

Σε εναν απλο τροχονομικο ελεγχο  στο δρομο, πως θα δουν τον φακελο του? 

πλέον ολοι η έλεγχοι γινονται Online δλδ σε κάθε έλεγχο αν ειναι περιπολικό εχει λαπτοπ βαράνε πινακίδα ανδεια τα πάντα αν ειναι μηχανές το ζητάνε απο ασύρματο της περισσότερες φορές anyway ακομη και την αδεια σε φυσική μορφή να εχει και ολα τα χαρτιά αν δουν οτι δεν επιτρέπεται θα την φας τόσο γερα που για την υπόλοιπη σου ζωη δεν θα ξεμπλέξεις
αν μπλέξεις σε ατύχημα ενω εχει αφαιρεθεί αδεια δηπλωμα τοτε καλύτερα ν φυγεις σε αλλη χωρα να αλλαξεις ονομα κλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...